Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Ne jun 27, 2004 11:52 pm

Predlagam dodatno zdravstveno zavarovanje. :P Da ne bo potem :cry: :ne :sadd

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jun 28, 2004 6:43 am

Hja Trobec, sej ni slaba ideja...jz sm že zavarovan :P :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Po jun 28, 2004 9:11 am

A ni AO+ to ? Sicer pa mene sploh ne skrbi za svoje zdravje, avto je tisti ki najbolj trpi :)

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po jun 28, 2004 11:37 pm

pa kkšna čelada neb bla butasta stvar :D hehe dobr zgleda ja. sam nekj mi ni jasn. na eni fotki en tip mislm da stoji...petka pa mimo njega pač..."izpeljuje" drift... :?: a ni to mal nevarn? :roll:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe jul 02, 2004 2:29 pm

U bistvu bi blo lhk nevarn, če bi kjrga fejst ven fuknal, sam bi mogu skor naravnost usekat ven z ovinka, v najinem primeru bi blo to praktično nemogoče...Dost dobr poznama ovink, pa tud prpelala sma dost zmerno...no ja :oops: ...ker je bil namen dobre fotke nardit, ne cajt mert...razn če bi kjrm kak volansk obroč u rok ostal... :lol:
Blo je pa verjemi accim hudo adrenalinsko tm stat :shock: , ker nikol ne veš, kdaj se lahko zgodi (skor) nemogoče :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jul 03, 2004 6:00 pm

INFINITI je napisal/-a:Fanta glede na to da rada driftata vama je tale filmček enostavno pod Mus!
Drift Bible - Keiichi Tsuchiya

INFINITI, končno mi je ratal potegnt dol tale drift bible... :shock: :shock: :shock:
Ja, brez besed sm, tip obvlada, za posladek pa še tista akcija na konc z razno raznimi avtomobili...Eden najboljših film(čk)ov, kar sem jih videl o teh stvareh...
BOMBA...Hvala, za predlog :bow

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg So jul 03, 2004 7:46 pm

pri meni začetki tudi segajo na peščena tla.. :P hjaoo..kej je že to..

rajši malo več po asvaltu trenirat..je večji užitek.. :D

sicer pa garantiram..da ce se nista nic polomila..da se bosta!!..ker to se pac mora zgodit..( ob vedno večjih željah in bolših driftih)..predvsem po cesti so škode večje.. že večkrat polomljeno (odtrgano) katero kolo.. :wink:

obilo uzitkov..se naprej..

lp, georg

btw: mi tudi prihajamo nazaj..na drift sceno..bojo filmi v kratkem.. :P
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jul 03, 2004 10:40 pm

Hja z asfaltom je tko tko...tud jz "treniram" kr precej po asfaltu, pa morm rečt, da je s švoh avtom lahk dost več zabave prav na makadamu...
Audi pa itak nikjer ne vid ročne, pa tud pazim ga mal bolj, je pa treninga tazga in drugačnga dost, stroškov predvsem s petko pa tud :oops: ...je pa res da mi na asfaltu ročna pri R5 bolj malo koristi, prvič je težko najdit ustrezen plac, drugič je pa na cesti ponavad dost že zaviranje z levo nogo...vsaj pr tem avtu k ga na slikah vidiš(R5) s tem prov lepo odnese zadek...ne vidm pa poante da bi se šou na parkplac na ročno obračat za 180°

Drugi problem je pa obraba, k se mi zdi da na asfaltu dost bolj trpi vse skup...gume mam ponavad kr precej scefrane na petki, tud zadne, čeprov se velko večino cajta avto voz po asfaltu, ne na makadamu, na asfaltu pa načeloma ne vlečem ročne :wink:

Glede škode pa rečmo da je še ne bo ncajt...upam...sicer pa načeloma ne grem tkole slajdat na cajt, ampak bolj za užitk, če veš kua mislm, tko da je dost nadzorovano vse skup...ne gre čist na meji glede hitrosti, placa je pa tud dost tam kjer to počnem...

LP

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne jul 04, 2004 8:32 am

georg je napisal/-a:sicer pa garantiram..da ce se nista nic polomila..da se bosta!!..ker to se pac mora zgodit..( ob vedno večjih željah in bolših driftih)..predvsem po cesti so škode večje.. že večkrat polomljeno (odtrgano) katero kolo.. :wink:

Amen to that. To je sestavni del športa in če si kolikor toliko redno "počez" se boš sigurno vsaj enkrat razbil. Sicer je dobra stran tega, da so hitrost majhne in se težko poškoduješ, ampak avto pa trpi :)

Btw...georg. A je tale avto v tvojem avatarju tvoj mogoče ?

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jul 04, 2004 9:38 am

Hja no, še zmir se pa ni treba kr u maline zapelat no :wink:
Tud jz nism glih začetnik v tem...ne vem zkua vsi to pišejo :? ...tku da je že kr neki cajta tud od mojih začetkov, pa zaenkrat (še) ni blo hujšga...kak nepredviden 180°, da bi pa vn letu zarad "driftanja" pa ne glih...sej sm že reku, da so hitrosti nekak u mejah normale, pa tud placa je dost...
Drgač pa georg, kko to da si kupu FWD? A ne bi blo bolš en RWD met da bi lhk res driftu? :wink:

LP

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne jul 04, 2004 7:43 pm

Roardi je zakon :)

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne jul 04, 2004 7:58 pm

U ja, dol na savinjsko stran je kul :)

Za poligon pa nevem. Tistega ki ga omenjaš poznam, ampak se mi zdi mal ozek za kakšne akrobacije izvajat. Drugač pa ni nč tuki okrog.

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Ne jul 04, 2004 11:27 pm

Stratus_ je napisal/-a:Ni blo nevarn!Na slik zgleda nevarn ampak v resnic pa ni blo panike!RES!

Drgač pa en je mogu bit tam , da je kazu če gre slučajn kak avto nasprot, tko da je blo prej varn kot ne-varn :wink:

pol bo pa en dan sam puklo, pol bo pa jok in stok :sadd Drgač pa je to kr užitek :D
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jul 05, 2004 2:49 pm

Ma ne COBRA...res ni blo nevarn, verjemi da na sliki zgleda tko k bi proti njemu letu, u resnic sem pa mimo njega...hmmm težko je opisat...že ko sm se naravnost pelu sm se pelu skor stran od njega...pol sm pa sam še po ročni da je šlo pošrek skoz cel ovink...mah težko je opisat, bi mogu vidit, res ni blo nevarn za onga k stoji tm...
Če bi pa "puklo", bi pa šou (verjetn) sam pleh, ker hitrost ni bla bog ve kaj, pa PLACA JE DOST!!! res pa je da hitrosti ni za podcenjevat...

Glede cest na savinjskem koncu pa sam to :bow
Če bi mel še u Zasavju kej tazga...mamo preveč lukenj za moj okus...
iKst...a mogoče poznaš cesto v Retje, industrijsko, asfaltirano...ta je tud huda :vrum :twisted: a ne Stratus, sam malo je kratka... LP

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Po jul 05, 2004 3:00 pm

Itak da poznam. Sam tam je preveč naravnost vse, sam gor na konc so 3 ovinki res lepi. Pa še tisti so pomoje mal nevarni, ker če tam dol padeš si u pizdi :)

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg Po jul 05, 2004 4:04 pm

iKst je napisal/-a:Btw...georg. A je tale avto v tvojem avatarju tvoj mogoče ?

moj ja..:D..

@Slide : ta avto imam od vsega zacetka..drugace pa cel cajt kopujem..samo ni takega avta naprodaj kot ga jaz želim.. :cry:
Slika
TOYOTA COROLLA ae 86 GT TWINCAM COUPE

drugače..sem ze nekdaj obvajo posnetke..eno par jih se 1x..
http://www.angelfire.com/ultra/evil-geo ... _georg.avi
http://www.angelfire.com/ultra/evil-geo ... rc_180.avi
taksen je bil avto na zacetku..(se pred 3 mesci) s "tanovin" avtom smo bole malo posnemali..nikoli ni vec aparatov pri roki..kadar dobim potrebo..:D ..saj morda pa v kratkem bo kaj novega..tak btw..zaj delam bolj driftih pri visjih hitrostih..tudi na 100+..
http://www.mobisux.com/album/data/500/2 ... _yaris.avi pa yaris..

ajde..lp, georg
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov