Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Če avg 12, 2004 12:19 pm

Glede ferrarija v F1, pa ni skoraj nič italijanskega samo ime

kva je pa s tabo narobe a si bolan :roll:
največ ma ferrari svojga v F1
sicer smo pa mal vn z debate zašli :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Če avg 12, 2004 2:27 pm

Hehe, to je vedno zadnja bilka, ki se jo primejo anti-japanci :lol:
Dober citat je v JapPerf ravno za NSXa - manjka mu karakterja, kot podobnim italijanskim avtomobilom - to pomeni, da se ne kvari vsakih 500 km, hehe :lol:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Če avg 12, 2004 3:47 pm

joj ste iceki. tisti rezultati niso preveč merodajni, ker gre za predelana dirkalna vozila. normalni nsx je daleč zadaj. razmišljanje da se italijan najbolj kvarijo je pa tudi že malo prestaro in ne drži več popolnoma. imel sem že kar nekaj fiatov tako da vem o čem govorim. sem pa se vozil že v raznih Toyotah pa sem rajši bil tiho o komentarjih, ker sem skoraj bruhal. mogoče se ne kvarijo tolko, samo kvaliteta izdelave pa ni nevem kak extra (vsaj meni se zdi vse preveč pusto in plastično v kakšnem Yarisu, corolli itd..)
glede ferrarijev: rajši se vozim v ferrariju in ga na vsakih 500km vozim na servis, kot pa da trpim v eni grdi stari NSX :roll: . že zaradi zvoka se splača malo potrpet s ferrarijem. ko čuješ kakšno modeno v polnih obratih ti kar srce poskoči :D

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če avg 12, 2004 7:06 pm

hudo, ampak nsx mi je lepši (beri: nekako bolj strupen :twisted: )...

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če avg 12, 2004 7:13 pm

G-4S je napisal/-a:Zaenkrat še nič 100%. Upam da ne bodo spet končali na 280-300HP zaradi te japonske restrikcije :roll:

avto bo imel 300 konjev...ampak, kot se rado poudarja; konji niso vse...

...sicer pa...japonci imajo glede moči drugačen pristop kot evropejci...veliko raje kot nebrzdanemu napihovanju moči, se posvečajo kontroliranju dane...

...nas evropejce oz. američane pa še vedno najbolj očarajo zgolj suhe številke, podatki o moči, pospešku, končni hitrosti itd...ni pa to vse (čeprav je veliko :P )...

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Pe avg 13, 2004 7:36 am

robertos_664: LoL :cry

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Pe avg 13, 2004 8:51 am

soory pozabil sem na lamborghini, se v notranjosti po kvaliteti močno razlikuje od ferrarija, to pa zato ker spada pod VAG koncern.Pa saj ne rečem da so ferrariji zanič, samo za ta denar dobiš 2xboljši avto druge znamke, s katerim maš dosti več užitkov.Po drugi strani pa ferrariji niso za naše ceste,sem videl enega ki se je peljal iz smeri mb proti lenartu,pa so ga na ravni cesti prehitevali tovornjaki,...ker se ni mogel več peljat kot 40km/h,pa še te se mi je zasmilil kako ga je premetavalo notri.

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Pe avg 13, 2004 9:35 am

D.J. je napisal/-a:robertos_664: LoL :cry

boš rekel, da ni res? poglej malo svojo toyoto znotraj pa se malo zamisli, če je tisti kup plastike vreden takšnega denarja. isto sranje kot korejci, samo da korejci zahtevajo za enako dosti manj denarja.sem imel prej novega puntoja pa sem bil dosti bolj zadovoljen, kot pa z Yarisom.

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Pe avg 13, 2004 9:42 am

hmm še nekaj: nekdo je rekel da je NSX skoraj ročno delo :lol:
kaj pa je pol Ferrari? verjetno ga mašine skup sestavljajo :roll: ? idi malo v Maranelo pogledat boš videl kaj je ročno delo :idea:

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Pe avg 13, 2004 9:51 am

Jem crknu :cry :rofl :rofl :har

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR To okt 19, 2004 12:34 pm

hahahaha :lol: ka ste zanimivi

Se mi zdi, da poznam zlo mal skuliranih alfistov, ampar res zlo mal, vsem se ne da nič dopovedat, pol ti pa tkole primerjajo Ferarija in NSX-a, ki ima pol manj konjev, a nihče ne pomisli kaj bi blo, če bi mal odprli tole NSX...... :twisted: :twisted:

v glavnem, vi kar vozte tist skret, sej itak ko boste pršl do denarja boste kupl audija hehehe......poznam take zaprisežene alfiste, k so dobl dnar, pa kupl audija, kr naenkrat je bla alfa j**c .....hehehe.....pa sej ste smešni mal....

Enkrat boste ugotovil kaj je avto...... :P

Lep dan

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. To okt 19, 2004 12:37 pm

Kaj pa ti vlečeš stare topice na plano? :roll:

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR To okt 19, 2004 12:44 pm

Kva s nataknen....joke :P ...............sem se moral mal razpisat

Lp

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To okt 19, 2004 1:06 pm

ne pogrevaj mrzlih župc, sploh če misliš take klestit pol notr...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

hja

Napisal/-a menjekul To okt 19, 2004 4:20 pm

nisem bral vseh komentov (sam prvi page). moje mnenje;
nsx-r bo že oldtimer, ko si ga bom lahko privoščil za j***a španat okol po mestu :roll: . pride pa tale hsc. men je všeč. zelo 8) . in ja res je. na top gear-u tisti mladi dec pelje nsxr-a pa uživa pa vse, pa pravi.... za hondo nikoli toliko denarja. naumnost :/:o:/ . why tha hell not :?: :roll: kot je že bilo v debati oooo rs4 omenjeno (in tudi sam se strinjam s tem), če nekemu podjetju uspe doterat nek avto na super nivo kaj za vraga ma tu zgodovina, če pa tehnologija tako bliskovito napreduje, da je vse odvisno samo od tvojega teama ustvarjalcev (ki izdelujejo ta avtomobil). men je nsx svetovna. sicer res mogoče malo draga ampak, če pogledam da je honda na tržišču zelo ugodna in konkurira v vseh modelih (skoraj) potem nekaj očitno je za tem da je cena v nemačkoj 100.000€. če bi mel bi dal 8)

p.s: recimo spyker, donkervoort, wiesmann, laraki a ti avti so pa vsi vredni teh bajnih denarjev za katere jih prodajajo? po mojem mnenju......nikoli :wink:

Uporabniški avatar
N1D
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a N1D Pe dec 17, 2004 12:28 am

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:zdej že vsak riž hoče bit Ferrari :evil: :evil:

ja alfa je pa kao spet zakon ane???dej dej ne prbiji k bo alfa nardila kej tazga prid nazaj na forum :evil:
Life is complicated only what you make it to be

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris Sr jan 05, 2005 8:54 am

RR vozim čisto novo alfo gt 1.9 m-jet katere cena je bila okoli 7 milijonov ti pa serješ da ko bomo alfisti meli dnar da bomo kupli dober avto kot je naprimer audi pa dej ne bod smešen ker bo fural to kolibo okol na vsakmu ovinku jih srečaš pa zamene ja audi od teh nemških avtomobilov najvbolj brezvezen vsak kmet ga ma ko se prpele dol z bregov pač traktor.

Če bi kupoval nemški avto bi to bil bmw pa čist nč drugega če japonski bi to bila honda sam dokler delajo alfe se pa to ne bo zgodilo. :D

Uporabniški avatar
zombi
Novinec

Napisal/-a zombi Sr jan 05, 2005 9:35 am

Ne vem, če lahko HSX, HSK primerjamo z Modeno.
Modena je planiran kot serijski avto, v primeru NSX pa gre bolj za manufakturo v kateri (s skoraj omejeno serijo) nakazujejo vrh svojih zmožnosti, podobno kot je to nakazal Ferrari z Enzom.

Pobno je že nekdo pred mano napisal, da gre za perfekcionizem, ko je vsak bat
posebej izmerjen, pobrušen..., najboljši inžinirji.... se komu zdi to kot serija?
<FyreDaug> fuckin ricers
<FyreDaug> civics are like tampons, every pussy has one

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Sr jan 05, 2005 9:41 am

Jap, ker je mišljena kot serijski avto in ga množično izdelujejo že od 90ih let.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost