Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Sr jul 07, 2004 2:52 pm

Slide je napisal/-a:Jah, tle se pa morm pod Trobčeve izjave podpisat...
Raj pust tiste fejk zračnike, da ne bo pol čist plastik fantastik Clio...
Pa itak da lhk upošteva mnenje drugih, sej je sam prosu zanj če se ne motm... sej je bla večina dobronamernih...sploh glede spojlerja... :wink:

A to ti je dobronamerno:

"Aja pa zadnji čas da snameš tisto krilo preden poletiš"
"Vs povedano! spojler gre dol!"

???

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jul 07, 2004 2:54 pm

Ja dobro jutro...spojler ne paše gor... :roll:
Mal heca pa tud ne škod :lol: ....sicer sm pa napisu VEČINA :?

LP :hi
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Kramer
Nov uporabnik

Napisal/-a Kramer Sr jul 07, 2004 2:54 pm

MetodTrobec je napisal/-a:
PaGeR je napisal/-a:Ali štimaš avto za druge? Prav tako je z wingsi... Če so ti všeč naj pač ostanejo gor...

V skrajnosti tako nespametno početje privede do naslednjih grozot:
http://images.google.com/images?hl=en&lr=&ie=ISO-8859-1&safe=off&q=pakistani+truck&btnG=Search
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

DA NE BO POMOTE moj prejšni post je podnaslovljen na ta odg.! :wink:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr jul 07, 2004 3:08 pm

mene pa še zmeri zanima, kaj boš naredu s vsemi temi silnimi pragovi ko boš znižal avto :) ...

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Sr jul 07, 2004 3:11 pm

Loopz je napisal/-a:mene pa še zmeri zanima, kaj boš naredu s vsemi temi silnimi pragovi ko boš znižal avto :) ...

VRUM!! VRUM!! HRRRRRRSK!!! KRRRRRRRRRHHH!!! POK!! ...ups! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Sr jul 07, 2004 3:25 pm

PaGeR je napisal/-a:Ali štimaš avto za druge? Prav tako je z wingsi... Če so ti všeč naj pač ostanejo gor...

V skrajnosti tako nespametno početje privede do naslednjih grozot:
http://images.google.com/images?hl=en&lr=&ie=ISO-8859-1&safe=off&q=pakistani+truck&btnG=Search
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Ej Metod Metod :roll: A ti veš mogoče da če ti modeli nebi met tako počičkanih tovornjakov sploh nebi dobil posla :wink: pa vse te piz*****e so več vredne kot tovornjak.

Drugač pa vsak na avto natakne kar mu paše -> če bi hotu met na haubi posodo pa gnoj not in odzadej namest spojlerja lopato pa vile tud uredu. Hm problem bi bil najbrž homolomo :P Uglavnem dokler ti je avto všeč ni kej dol pobirat :roll:

combe
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a combe Sr jul 07, 2004 4:51 pm

folk pa kva se vsi tojk vtikate v te alu spojlerje.men osebno enojni res ni vsec zato sm kupu dvojnega in ga montiru na svojga saxoja in men zgleda cist hudo za druge me pa ne briga.drgac pa mas lepga cliota,se feltne pa bo.kojk si dal za cartatoo,ce smem vprasat?

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Sr jul 07, 2004 5:00 pm

combe je napisal/-a:sm kupu dvojnega in ga montiru na svojga saxoja in men zgleda cist hudo

O MOJ BOG!!! :huh:

moderatorju, ki venomer spreminja moje izjave, bom odrezal j***a in iztaknil oči
Zadnjič spremenil MetodTrobec, dne Sr jul 07, 2004 5:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

combe
Novinec

Napisal/-a combe Sr jul 07, 2004 5:10 pm

trobi kaj naj bi to zdej pomenilo???????????lej ce bo men vsec vodnjak na sred strehe si ga bom zmontiru,pa tud ce se ti na glavo postavis!pa brez zamere.vseko tele ma svoje vesele :D :D :D :D :D :D :P

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Sr jul 07, 2004 5:13 pm

combe je napisal/-a:vseko tele ma svoje vesele

Ti in tvoji somišljeniki ste potemtakem pravi biki.

:EE :ne
Zadnjič spremenil MetodTrobec, dne Sr jul 07, 2004 5:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

combe
Novinec

Napisal/-a combe Sr jul 07, 2004 5:23 pm

:P :evil: :evil: :P :P :P kaj ma edn veselje:kojk mal je treba da so otroc zadovolni

Kramer
Nov uporabnik

Napisal/-a Kramer Sr jul 07, 2004 5:35 pm

Loopz je napisal/-a:mene pa še zmeri zanima, kaj boš naredu s vsemi temi silnimi pragovi ko boš znižal avto :) ...

znižal ga bom za kake 3-4cm,kaj bom pa naredu z njim,dol jih ne bom pobral ostal bojo gor!
pa trobec je že mal opisal bližnje srečanje z ležečimi policajkami! :wink:

Kramer
Nov uporabnik

Napisal/-a Kramer Sr jul 07, 2004 5:44 pm

combe je napisal/-a:vseko tele ma svoje vesele

Ti in tvoji somišljeniki ste potemtakem pravi biki.

:EE :ne

Ko bi le bil,kakor vidim si zelo razgledan in si mislim da si že kdaj prelistal časopis kmeči glas ter spoznal,da imajo biki zanimivo veliko premoženje!
verjem,da te vrstice nebi s takim veseljem napisal kakor si sedaj al pa bi pa bi zraven napisal da si ti že bik!(':bow')
p.s. drgač sem po horoskopu bik pa nič ne nuca! :wink:

Kramer
Nov uporabnik

Napisal/-a Kramer Sr jul 07, 2004 5:46 pm

combe je napisal/-a:sm kupu dvojnega in ga montiru na svojga saxoja in men zgleda cist hudo

moderatorju, ki venomer spreminja moje izjave, bom odrezal j***a in iztaknil oči

BERI DROBNI TISK!

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Sr jul 07, 2004 5:49 pm

Kramer je napisal/-a:

BERI DROBNI TISK!

Kaj čmo, tudi Trobcu kdaj popustijo živci. Dotični moderator že lep čas provocira in upam, da ga bo doletela pravična kazen. :ne

Kramer je napisal/-a:Ko bi le bil,kakor vidim si zelo razgledan in si mislim da si že kdaj prelistal časopis kmeči glas ter spoznal,da imajo biki zanimivo veliko premoženje!
verjem,da te vrstice nebi s takim veseljem napisal kakor si sedaj al pa bi pa bi zraven napisal da si ti že bik!(':bow')
p.s. drgač sem po horoskopu bik pa nič ne nuca! :wink:

[Neumesna slika(popravil darkdog24) :wink:

Kramer
Nov uporabnik

Napisal/-a Kramer Sr jul 07, 2004 5:53 pm

si bil ti donator :?: :?: :?: :wink:

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Sr jul 07, 2004 5:54 pm

Kramer je napisal/-a:si bil ti donator :?: :?: :?: :wink:

Da.

Doniral sem peč, da smo spekli to dobroto. :D

Kramer
Nov uporabnik

Napisal/-a Kramer Sr jul 07, 2004 5:57 pm

pol so pa j***a moja k jih ne najdem!

so ti teknila trobec?j(':EE') :P

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr jul 07, 2004 6:27 pm

Kramer je napisal/-a:

znižal ga bom za kake 3-4cm,kaj bom pa naredu z njim,dol jih ne bom pobral ostal bojo gor!
pa trobec je že mal opisal bližnje srečanje z ležečimi policajkami! :wink:

hm...ni tako simpl, kot si zamišljaš...ležečke bodo še najmanjši problem, ker se jim še lahko nekako izogneš...pa tudi večina jih je lepo narejenih, tako da tudi najbolj zadrti low-riderji (sicer z 2 km/h a vseeno) pridejo čez...bolj se boj robnikov, lukenj v cesti, raznih kucljev, zritih parkirišč, dovozov, ki se hitro spustijo in odrežejo v ravnino, predvsem pa snega in na polno naloženega avta, ki naštete probleme potencirajo na kubik od kubika :? ...in pa če misliš kdaj z avtom na trajekt...to je sploh zgodba zase...

...tu ne gre za ugovarjanje estetskemu učinku extra plastike...jaz osebno sicer nisem pristaš takega stylinga, kot ga furaš ti (F&F scena), vendar kot je že nekdo pred mano omenil, avto pedenaš tako, da je tebi všeč in to absolutno podpiram...vendar pa gre tu zgolj za praktični segment stylinga, znižan avto z takimi pragovi ti bo povzročil nemalo sivih las, konec koncev slovenija ni monte carlo...opcija, ki ti prihrani živčke so nastavljive vzmeti, ni pa to opcija, ki bi ti prihranila denar...odloči se sam...

P.S: pobarvaj ali zamenjaj črno mrežico pod havbo...dobr bo zgledal :wink: ...

Kramer
Nov uporabnik

Napisal/-a Kramer Sr jul 07, 2004 7:02 pm

Že delam na tem bo pa sigurno avgusta ko pridem z dopusta pa finančno mal k seb pridem pol pa štrihanje tr nabava "ne bote verjel "ALU FELTEN! :wink:
pozna kdo koga k jih prodaja "kaj bolj atraktivnega ne nekaj vsakdanjega" 15-16 col!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost