Klausz je napisal/-a:Andy, oprosti, ampak nimas pojma. Feltne zgledajo ceneno. Kaj ti pomaga ce so ble pol milijona, ampak vseen zgledajo ceneno. Ne vem kaj ti tuki ne potegne. Zgledajo, ka da bi ble 50 kSIT.
Pac slaba izbira za pozerje, oziroma ce je tvoj bratranc hotu, da se ze na prvi pogled vid kok je dal kesa za feltne...
Sam pa mors nase vzet ce das celo zadevo na forum.
gajo_g je napisal/-a:Hallo samo se neki kateri bmw ima se M podvozje razen M-a odgovor nobeden !! PEJD v salon pa reci kupim bmm-ja z M podvozjem in te bo samo belo pogledal !! LEP POZDRAV M PODVOZJE SI PA ZATAKNI NEKAM !!
Pager saj nima smisla, a ne vidiš, da se folk "spozna"...Pa doskat te bedarije kvasi folk ki še vozniške nima tak da...samPaGeR je napisal/-a:LOL... Kake fore
Pa se že prov zabavaš ko bereš kake poste... Tista je huda s 50k sit :P
Saj ti že 18" nekaj pove, kajne? Zrihtaj mi ene 18" za 50k, pa čeprov so XXX izdelave!!!![]()
![]()
![]()
LP
hallo ni M podvozja na navadmnem bmw-ju pa konc povej stricu da ga je prodajalec nategnil glede podvozja. Glede 528 js sm ga imeu l.99 pa kaj !robertos_664 je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:Hallo samo se neki kateri bmw ima se M podvozje razen M-a odgovor nobeden !! PEJD v salon pa reci kupim bmm-ja z M podvozjem in te bo samo belo pogledal !! LEP POZDRAV M PODVOZJE SI PA ZATAKNI NEKAM !!
Si ti ziher kaj govoriš. M podvozje LAHKO naročiš (vem ker ga ima stric na BMW 528i), tak da govoriš bedarije. Verjetno pa to ni isto podvozje kot ga ima M5, mogoče pa
robertos_664 je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:Hallo samo se neki kateri bmw ima se M podvozje razen M-a odgovor nobeden !! PEJD v salon pa reci kupim bmm-ja z M podvozjem in te bo samo belo pogledal !! LEP POZDRAV M PODVOZJE SI PA ZATAKNI NEKAM !!
Si ti ziher kaj govoriš. M podvozje LAHKO naročiš (vem ker ga ima stric na BMW 528i), tak da govoriš bedarije. Verjetno pa to ni isto podvozje kot ga ima M5, mogoče pa
Pugi je napisal/-a:A se sam men zdi, a ste BMWjevci bolj nasilne sorte... Mislem ne zdi se mi, ampak zdj vem.
Aja, pa še to. M paket obstaja, pa če se na glavo postaviš - lahko ga maš z dizlom vred. Itak pa to ni M3, ker to je povsem drug avto - poširjen, drugi materjali... M paket je pomoje športna varjanta dotičnega modela...
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
Virage je napisal/-a:Meni se zdi avto super, pa če ima 192 konjev ali 160 in bi ga takoj imel. Žalostno, da nekateri ne morete iz svoje kože in zganjate fovšijo na tak način, da se vtikate v vsako besedo in poskušate vsako stvar obrnit.
Tisti, ki imate toliko povedati čez avto ... pokažite svojega ... ste prepričani, da ne bomo našli nobenih napak?
Bedniki.
Pugi je napisal/-a:A se sam men zdi, a ste BMWjevci bolj nasilne sorte... Mislem ne zdi se mi, ampak zdj vem.
Aja, pa še to. M paket obstaja, pa če se na glavo postaviš - lahko ga maš z dizlom vred. Itak pa to ni M3, ker to je povsem drug avto - poširjen, drugi materjali... M paket je pomoje športna varjanta dotičnega modela...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov