Rippy je napisal/-a:lepe "šuhe" izdaš skrivnost kakšne so dimenzije, pa kolk si dau za gume in feltne
225/45/17 cena komplet blizu 400 flik.
S|icKeR je napisal/-a:ful lep avtek. na tvojem mestu bi ga sam še spustu za par cm, pa zatemnjene šipe, pa čist nč druzga ne rabš (moje mnenje) :P
Jesus je napisal/-a:zelo lepa vectra, se par malenkosti pa bo, jaz bi sam zadej dal stran opel znakec pa spredaj masko zamenjal, kaj pa spustil ga bos kaj?
pa okvircke se zmeri nisi dol dal:P
drgac pa nimam pripomb
gajo_g je napisal/-a:za moj okus l bi lahko ble eno colo vecje samo ima sigurno problem da niso homoligirane !! lep avtek lp !
Courage™ je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:ful lep avtek. na tvojem mestu bi ga sam še spustu za par cm, pa zatemnjene šipe, pa čist nč druzga ne rabš (moje mnenje) :P
ko nabeem dnar spet (beri naslednja plača) bo spiščen za 30 mm. To je itak obvezno, pol niti to da so felne 17 col nebo prišlo TAK do izraza
Gti-Driver je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:ful lep avtek. na tvojem mestu bi ga sam še spustu za par cm, pa zatemnjene šipe, pa čist nč druzga ne rabš (moje mnenje) :P
ko nabeem dnar spet (beri naslednja plača) bo spiščen za 30 mm. To je itak obvezno, pol niti to da so felne 17 col nebo prišlo TAK do izraza
A ga nebi dal za kak cm bol spustit. Se mi ta razmak med gomo in blatnikom zdi nekoliko prevelik.
Rjuhar je napisal/-a:...vendar je komplet enakih felten v 18 colah priblizno 10 kg tezji od enakega kompleta 17 col, kar prinese avtu dodatnih 80 kilogramov teže avtu. To pa se pri 1,6 in 101 konju pozna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost