PaGeR je napisal/-a:Potem mi pa razloži, kako lahko študent v enem letu zasluži za BMWja, ki stane koliko??? Sem spregledal...
Ker tvoj recept, bi tudi jst uporabil, da bi dobu BMWja...
Pa nism nč fouš, samo ne vrjamem, da si lahko poleg študija še pridelal za avto... (to ti govorim iz mojih izkušenj)
LP
nism se student,ta let bom bruc,grem izredno na fax ker ni casa za redno,kako si zaluzi,ja lepo ,ce mas gradbeno podjetje,ni glih problem,je pa res da moras delat nevem kok od vas se jih še vstaja ob 5.00 zjutraj, pa cel dan dela ,pa se da se uci in ima še čas za vse svoje obveznosti skupi,ja tezko je,sam kaj ces je treba delat,drugac pa od prek kaksnega studenca bi pa tezko zaluzil se za kaksnega polota a ne bmw-ja,sam splacalo se je,saj leta so vedno tisto vprasanje kako,isto tko so pogledali ko sem si prisel narociti avto,sam nikoli ne smes cloveka soditi po letih ,po videzu,ker videz vara,vsi ljudlje smo pod kozo rdeci in mislim da se razlik nebi smelo delati med ljudmi,pa enkrat sem prsu na verovskovo da si ogledam novega a6,pa so me debelo gledali,pol pa sm se vsedu v fotroveg s klaso,pa sam ko niso popadali,tist pogled nebom nikoli pozabu,ko je en prodajalec odpru usta ko krava,eto tko se zasluzi,dela se