Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Pe sep 10, 2004 3:10 pm

Nism dobr prebrav ali razumel, ali bosta z bratom skupej avto kupla? Ker to bo veliko kregarije.

Tm ob Koffy time :/:o:/

Drgač pa hud avto, upam da nebo nesreče.
Jest bi dons hmav mojga razbu, morm potrkat: tock tock tokc (biv sm zamisljen pa sm pelov skozi rdeco in pred mano se ej pojavu avto. hvala da sem vozu motor in imam navado da ne bremzam in samo obvijem stvari)

se zdej se tresem
Slika Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe sep 10, 2004 3:13 pm

gape je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:
[SlasH] je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:RESPECT! 8)

se podpišem

saj edini v sloveniji sem ka sem si pri tej starosti kupu e60-530d ,mislim najmlajši sem,za mano je brat 28 let,pol pa se zacne vsi majo tam nekje od 35 naprej,nc nebom govoru kok me je avto prsu nalednj tedn vam ga bom posliku,pa napisu dodatno opremo pa si bojo radovedneži že sami poračunali,drugac pa avto je metalik crne barve,bez usnjena notranjost,feltne 18 coll,prednje gume 245.55.r18 zadnje 275 ,a ostale komponente naj ostanejo skrivnost,kmalu razkritje ,drugac pa sam pravim,zelim vsakmu ,ne naj ma bmw-ja,ampak naj ma kar mu srce pozeli sevada ce so moznosti,nemaram pa zavistnih ljudi,to je nekaj najhujsega,da se prevec obremenjujes z drugimi,kot sam z sabo

VSAKA ČAST!!!!!
k se srečava ti dam prov roko!!!

zmenjeno , jaz pa castim pijaco :pivo
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape Pe sep 10, 2004 3:14 pm

Nism dobr prebrav ali razumel, ali bosta z bratom skupej avto kupla? Ker to bo veliko kregarije.

Tm ob Koffy time

Drgač pa hud avto, upam da nebo nesreče.
Jest bi dons hmav mojga razbu, morm potrkat: tock tock tokc (biv sm zamisljen pa sm pelov skozi rdeco in pred mano se ej pojavu avto. hvala da sem vozu motor in imam navado da ne bremzam in samo obvijem stvari)

se zdej se tresem

kva pa vozš skoz rdečo!!!
:/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/ :/:o:/
Zadnjič spremenil gape, dne Pe sep 10, 2004 3:18 pm, skupaj popravljeno 4 krat.

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Napisal/-a gape Pe sep 10, 2004 3:15 pm

lazo je napisal/-a:
gape je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:
[SlasH] je napisal/-a:

se podpišem

saj edini v sloveniji sem ka sem si pri tej starosti kupu e60-530d ,mislim najmlajši sem,za mano je brat 28 let,pol pa se zacne vsi majo tam nekje od 35 naprej,nc nebom govoru kok me je avto prsu nalednj tedn vam ga bom posliku,pa napisu dodatno opremo pa si bojo radovedneži že sami poračunali,drugac pa avto je metalik crne barve,bez usnjena notranjost,feltne 18 coll,prednje gume 245.55.r18 zadnje 275 ,a ostale komponente naj ostanejo skrivnost,kmalu razkritje ,drugac pa sam pravim,zelim vsakmu ,ne naj ma bmw-ja,ampak naj ma kar mu srce pozeli sevada ce so moznosti,nemaram pa zavistnih ljudi,to je nekaj najhujsega,da se prevec obremenjujes z drugimi,kot sam z sabo

VSAKA ČAST!!!!!

te držim za besedo!!!
pa pol se oglas kej na www.bmwslo.com!

LP G

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe sep 10, 2004 3:23 pm

gape je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:
gape je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:
[SlasH] je napisal/-a:

se podpišem

VSAKA ČAST!!!!!

te držim za besedo!!!
pa pol se oglas kej na www.bmwslo.com!

LP G

nc bat se oglasiva in jaz in brat saj mam stare ne poravnane racune na tem forumu,avto bi si lahko ze zdavni vzel ze ko sem meu 18,a zdaj bom decembra 20,sam nism smel ker sem solo zajebu,zdaj pa ko sm vse naredu,pa fotr nc ne mori,saj ves treba je starejse poslusat,sam tut od mene nebi blo lepo,solo zabluziu,pa jemat denar iz firme,saj me razumete,pol mi ja pa iz riti v glavo prislo,pa sm naredu solo,drugac pa itak ,za informacijo moj avto je trenutno v trzinu naslednji tedn ga bom preuzeu,a bratov pride konc tedna,a gre kdo na prestavitev bmw serije 1 ,pa se tam srecamo pa kero recemo,drugac pa www.bmwslo.com se vidimo,pa bomo dolocenim zaprli gobec ki so prej cez mene dolocene stvari govorili,pa cez tamavga mojga bratranca ,pac se je rad hvalil z necem kar se ni blo pri bajti zdaj pa bo me prav zanima kako bodo določeni osebki reagirali pol pa lepo na kaksno srecanje,vam pripelem se kolega z njegovo m3 letnik 2004,rdece barve mislim da je edina v sloveniji rdece barve ,nisam preprican,sam do zdaj sem samo njegovo vidu rdeceo,vidu sem pa ogromo crnih in rumenih,rdeci pa res zažiga
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Napisal/-a gape Pe sep 10, 2004 3:27 pm

a je to tist rdeča M3 k jo dostkrat vidm na rudniku???

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Župa Pe sep 10, 2004 3:33 pm

a je to tista rdeče m3 ka on živi nekje v šiški??? tm pr bolnici petra držaja???
k tm ma tut en zelo lepga rdečga bmw m3

lp
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe sep 10, 2004 3:37 pm

Župa je napisal/-a:a je to tista rdeče m3 ka on živi nekje v šiški??? tm pr bolnici petra držaja???
k tm ma tut en zelo lepga rdečga bmw m3

lp

jap to je ta kolega :vrum ,drugac pa avto je 1a,res norisnica ta njegov m,zdaj ma avto na popravilu je pribov v enga,skode za 700.000 sit,sam avto bo spedenan do cetrtka naslednji tedn,tko da nc bat,se kmalu vraca na cesto,hehe
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Pe sep 10, 2004 3:41 pm

A veš ka ti lahko samo jst rečm:

MY ASS, da boš ti sam tak avto nabavu...

Ne rečem, če bi šu s 15imi leti delat, pa se ne bi nč šolu, pol je varianta...

Drugače pa samo... BULL SHIT!!!

PS --> brez zamere!

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Župa Pe sep 10, 2004 3:41 pm

matr ta bmw je res huda ja!
pa edin pomoje k je rdeč. res lepa barva.

lp
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe sep 10, 2004 3:51 pm

PaGeR je napisal/-a:A veš ka ti lahko samo jst rečm:

PS --> brez zamere!

LP

saj ti nimam kej za zamert,z takimi komentarji kot si jih ti napisal se se najmanj ne obremenjujem,drugac pa avto je moj ze btw v trzinu tko da ga naslednji tedn prevzamem,a bratov pride pride okrog torka ,srede,tko da ga bova skup prevzela seveda ce se ne bo procedura zavlekla bo avto pol njegov se cez vikend ostal tam,drugac pa nism zacel delat pri 15 tih,ampak je fotr zaceu delat pred 30 leti v gradbenistvu,tko da jaz pa brat svojo firmo sva si ce te zanima odprla prejsn let,reference sva mela dobre,saj v ozadju stoji fotr,in potem ti ni tezko delat,a to kaj je BULL SHIT in kaj ni je tvoj problem,jaz se bom v sredo vsedu v petko ti se pa bos se vedno sekiru kaj je BULL SHIT in kaj ni,

PS--pa brez zamere
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe sep 10, 2004 3:57 pm

Župa je napisal/-a:matr ta bmw je res huda ja!
pa edin pomoje k je rdeč. res lepa barva.

lp

jaz tudi mislim tko ,rdeca pali ,drugac pa avto sem ze pelu in lahko samo povem ,no coment,razred zase ,za razliko od drugih ki imajo smg,ima kolega rocnega,ta pa stegne ,norisnica
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe sep 10, 2004 4:43 pm

lazo je napisal/-a:

PS --> brez zamere!

LP

saj ti nimam kej za zamert,z takimi komentarji kot si jih ti napisal se se najmanj ne obremenjujem,drugac pa avto je moj ze btw v trzinu tko da ga naslednji tedn prevzamem,a bratov pride pride okrog torka ,srede,tko da ga bova skup prevzela seveda ce se ne bo procedura zavlekla bo avto pol njegov se cez vikend ostal tam,drugac pa nism zacel delat pri 15 tih,ampak je fotr zaceu delat pred 30 leti v gradbenistvu,tko da jaz pa brat svojo firmo sva si ce te zanima odprla prejsn let,reference sva mela dobre,saj v ozadju stoji fotr,in potem ti ni tezko delat,a to kaj je BULL SHIT in kaj ni je tvoj problem,jaz se bom v sredo vsedu v petko ti se pa bos se vedno sekiru kaj je BULL SHIT in kaj ni,

PS--pa brez zamere

Tuki se pa ornk strinjam - ne glede na to, da je fotr zadej - svaka cast, brez dela zihr nebi nc blo, tud ce bi bil fotr... Spostujem take, ki si z delam dobijo kej lepga, vse dokler ni kaka nelegalna zadeva al pa da ksnga nategnes (ja, to v nasi drzavi se vedno ni prepovedano... zbiljski gaj.press)
Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe sep 10, 2004 4:58 pm

Pugi je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:

PS --> brez zamere!

LP

PS--pa brez zamere

Tuki se pa ornk strinjam - ne glede na to, da je fotr zadej - svaka cast, brez dela zihr nebi nc blo, tud ce bi bil fotr... Spostujem take, ki si z delam dobijo kej lepga, vse dokler ni kaka nelegalna zadeva al pa da ksnga nategnes (ja, to v nasi drzavi se vedno ni prepovedano... zbiljski gaj.press)

JA TO JE RES AL PA FOVSARIJA,BREZVEZE,NI POTREBNA,CE BI SE FOLK BOLJ OBREMENJEAL SAM S SABO KOT Z DRUGIMI BI VELIKO BOLJE VSI ZIVELI,DRGAC pa delat je treba,brez dela ni nič
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR Pe sep 10, 2004 5:33 pm

Potem mi pa razloži, kako lahko študent v enem letu zasluži za BMWja, ki stane koliko??? Sem spregledal...

Ker tvoj recept, bi tudi jst uporabil, da bi dobu BMWja...

Pa nism nč fouš, samo ne vrjamem, da si lahko poleg študija še pridelal za avto... (to ti govorim iz mojih izkušenj)

LP
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe sep 10, 2004 6:00 pm

PaGeR je napisal/-a:Potem mi pa razloži, kako lahko študent v enem letu zasluži za BMWja, ki stane koliko??? Sem spregledal...

Pa nism nč fouš, samo ne vrjamem, da si lahko poleg študija še pridelal za avto... (to ti govorim iz mojih izkušenj)

LP

nism se student,ta let bom bruc,grem izredno na fax ker ni casa za redno,kako si zaluzi,ja lepo ,ce mas gradbeno podjetje,ni glih problem,je pa res da moras delat nevem kok od vas se jih še vstaja ob 5.00 zjutraj, pa cel dan dela ,pa se da se uci in ima še čas za vse svoje obveznosti skupi,ja tezko je,sam kaj ces je treba delat,drugac pa od prek kaksnega studenca bi pa tezko zaluzil se za kaksnega polota a ne bmw-ja,sam splacalo se je,saj leta so vedno tisto vprasanje kako,isto tko so pogledali ko sem si prisel narociti avto,sam nikoli ne smes cloveka soditi po letih ,po videzu,ker videz vara,vsi ljudlje smo pod kozo rdeci in mislim da se razlik nebi smelo delati med ljudmi,pa enkrat sem prsu na verovskovo da si ogledam novega a6,pa so me debelo gledali,pol pa sm se vsedu v fotroveg s klaso,pa sam ko niso popadali,tist pogled nebom nikoli pozabu,ko je en prodajalec odpru usta ko krava,eto tko se zasluzi,dela se :hi
lep pozdrav,lazo

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Pe sep 10, 2004 6:13 pm

lazo je napisal/-a:
[SlasH] je napisal/-a:

se podpišem

Verjetno to velja samo za 530d? OK verjetnost, da si je mlajši od 19 let kupil petko je res majhna ampak poznam pa fante k so stari cca 20-27 k vozijo marsikaj drugega (npr. 540iA) pa so si jih sami kupl.
Skratka respect da dobiš tak avto, ampak po mojem se pa vseeno ni treba hvalit.
Aja pa še to: lep bmw ;)

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR Pe sep 10, 2004 6:14 pm

lazo je napisal/-a:
PaGeR je napisal/-a:Potem mi pa razloži, kako lahko študent v enem letu zasluži za BMWja, ki stane koliko??? Sem spregledal...

LP

nism se student,ta let bom bruc,grem izredno na fax ker ni casa za redno,kako si zaluzi,ja lepo ,ce mas gradbeno podjetje,ni glih problem,je pa res da moras delat nevem kok od vas se jih še vstaja ob 5.00 zjutraj, pa cel dan dela ,pa se da se uci in ima še čas za vse svoje obveznosti skupi,ja tezko je,sam kaj ces je treba delat,drugac pa od prek kaksnega studenca bi pa tezko zaluzil se za kaksnega polota a ne bmw-ja,sam splacalo se je,saj leta so vedno tisto vprasanje kako,isto tko so pogledali ko sem si prisel narociti avto,sam nikoli ne smes cloveka soditi po letih ,po videzu,ker videz vara,vsi ljudlje smo pod kozo rdeci in mislim da se razlik nebi smelo delati med ljudmi,pa enkrat sem prsu na verovskovo da si ogledam novega a6,pa so me debelo gledali,pol pa sm se vsedu v fotroveg s klaso,pa sam ko niso popadali,tist pogled nebom nikoli pozabu,ko je en prodajalec odpru usta ko krava,eto tko se zasluzi,dela se :hi

Lepo zate ;)

LP
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe sep 10, 2004 6:21 pm

krentip je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:
[SlasH] je napisal/-a:

se podpišem

Verjetno to velja samo za 530d? OK verjetnost, da si je mlajši od 19 let kupil petko je res majhna ampak poznam pa fante k so stari cca 20-27 k vozijo marsikaj drugega (npr. 540iA) pa so si jih sami kupl.

mislim narocenga najmlajsi ki sem ga narocu v sloveniji,a to o tem kdo pozna kake fante in kdo fura kak avto bomo drugic,ce te ze zanima kaj kdo fura second hand pa enkrat ce se seveda bova kdaj spoznala ti bom rade volje pokazal kake mrcine folk fura ,sam za to pac moras tut met muda,ajd saj vsak si zasluzi avto po svoje,jaz ne pravim ovaj je droga boj ce fura novga a6 ali a8 nemores cloveka sodit po tem,sam tut reality je mal drugacna,dans se marsikej dogaja,tko da bmw-ji so sitne ribe,za primerjavo ti lahko sam povem da se v zagrebu fura okrog 300 raznih avtov ki so second hand med njimi nebos vrjel najvec bmw-jev x5
lep pozdrav,lazo

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Pe sep 10, 2004 6:28 pm

lazo je napisal/-a:
krentip je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:
[SlasH] je napisal/-a:

se podpišem

mislim narocenga najmlajsi ki sem ga narocu v sloveniji,a to o tem kdo pozna kake fante in kdo fura kak avto bomo drugic,ce te ze zanima kaj kdo fura second hand pa enkrat ce se seveda bova kdaj spoznala ti bom rade volje pokazal kake mrcine folk fura ,sam za to pac moras tut met muda,ajd saj vsak si zasluzi avto po svoje,jaz ne pravim ovaj je droga boj ce fura novga a6 ali a8 nemores cloveka sodit po tem,sam tut reality je mal drugacna,dans se marsikej dogaja,tko da bmw-ji so sitne ribe,za primerjavo ti lahko sam povem da se v zagrebu fura okrog 300 raznih avtov ki so second hand med njimi nebos vrjel najvec bmw-jev x5

OK ql, ne vem glih kaj si mi čist točn odgovoril. S svojo izjavo te nisem hotel napasti, ampak ti samo ilustrirati, da je se veliko takih rib kot ti in tvoj brat, vendar se marsikdo drži bolj low-profile (tiha reke bregove dere al kako že gre tist pregovor). Kar se tiče pa tistih "ti bom jaz povedo kdo fura ne vem kaj gor pa dol pa kolk sam jaz avtou vozo po ZG".........grow up, ampak v lepem smislu.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov