Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo To sep 14, 2004 9:51 pm

Yagi-san je napisal/-a:Priznam, cene avtomobilov tekega ranga ne spremljam, ker kot študent, ki je redno zaposlen in se ukvarja z legalnim poslom in študijem, ne spremljam cen meni realno nedosegljivih avtomobilov.Bi jih, če bi se ukvarjal z nelegalnimi posli oziroma bi bil sin po poklicu.Toliko o moji nevednosti začetnih cen BMW-jev. Je pa avto zelo lep. Veliko srečnih kilometrov.

Yagi-san

Yagi-san

Zgleda da se ti glih najbolj ne spoznas na zacetne cene bmw-jev ,avto je totalno nov ,vzemi si cenik vso opremo imas napisano in kmalu bos prisel do ugotovljene cifre,si pa zelo veliko falil.[/quote][/quote]

ne saj nisem mislil nic negativnega z tem ,to je totalno razumljivo,drugac pa vrjam mi da tut sin pri mojmu fotru vcasih ni lahko bit po poklicu,hehe in men in bratu vcasih pride da bi se nam sfukal,sam kaj ces nakonc spet popoustis,za razliko od mnogih sem veliko manj uzival v zacetniških najstniskih letih pa kot otrok,zdaj bomo pa to povprecje popravili.
Zadnjič spremenil lazo, dne To sep 14, 2004 9:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To sep 14, 2004 9:51 pm

lep avto, nimam kaj za dodat. Ceprav mi malo najeda ko ze cel forum na pamet ve da tvoj brat dobi avto v petek pol pa bota oba skupaj poslikala... Ne rabis se ponavlat ;)

Drugače pa, :bow :bow :bow :bow za tale avto!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Napisal/-a crazi To sep 14, 2004 9:52 pm

Avto da dol padeš!!! :shock:

Sam men neka ni jasno od kod vama dnar ti pa brat vsag svojga bemfl!! Če sem prav razumel!!!

pišuka elam po cele dneve te pa koma za enga fiata skupi spravm!!! :lol:
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Carpenter
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Carpenter To sep 14, 2004 9:53 pm

A v petek? :shock:

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo To sep 14, 2004 9:54 pm

crazi je napisal/-a:Avto da dol padeš!!! :shock:

Sam men neka ni jasno od kod vama dnar ti pa brat vsag svojga bemfl!! Če sem prav razumel!!!

gradbenistvo-od tle nam denar 8)
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 To sep 14, 2004 9:55 pm

Dobr da ga že maš,da ni tista varijanta da si si ga v Nemčiji rezerviral in da ga greš gledat :D ,drugače pa mislim da je nekdo reku enkrat da so 5-ke čefurski auti :roll:

Lazo svaka čast.Peleš 1 krog? :roll:
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo To sep 14, 2004 9:56 pm

Carpenter je napisal/-a:A v petek? :shock:

ja najverjetneje se najraje bi videl da avto pride jutri dopoldne,sam kaj ,ko te lenuhi v Trzinu ,kjer avto prevzemas,nebojo vstimali avta v enem dnevu.
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo To sep 14, 2004 10:00 pm

darkdog24 je napisal/-a:Dobr da ga že maš,da ni tista varijanta da si si ga v Nemčiji rezerviral in da ga greš gledat :D ,drugače pa mislim da je nekdo reku enkrat da so 5-ke čefurski auti :roll:

cefurski gor dol,sam zakaj ga pol vsak cefur ne vozi :lol: ,drugac pa preden sem avto narocil tukaj v Sloveniji,sem se zapeljal v Nemcijo,ce bi gor avto vzel bi me celo za 300.000 sit drazje prisel(seveda govora je o novem avtu),drugac pa rabljeni se zelo splacajo vzeti,se najbolje pa tisti ki so na bancni licitaciji, sem gledal glih par dni nazaj nova 530d,letnik 2003,za 25.000 evrov v nemciji,safrane vam bo vedel vec povedai o tem,le kje je ta safrane,sem mu narocu da mi se pozanima za ene cene pa o njemu ni gluha ni sluha
lep pozdrav,lazo

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Napisal/-a crazi To sep 14, 2004 10:02 pm

lazo je napisal/-a:

AHA!!! No svaka čast!!
Pa fajn se vozi!!!
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo To sep 14, 2004 10:03 pm

crazi je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:

AHA!!! No svaka čast!!
Pa fajn se vozi!!!

hvala
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To sep 14, 2004 10:11 pm

lazo je napisal/-a:

jz pridem k vam delat :wink: :D

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso To sep 14, 2004 10:15 pm

Pa to ne moras vrjet! Pa vedno vec kurcevicev je tu gor. Nekaj casa nazaj odpre temo da se pohvali da bosta z bratom kupla vsak svojega NOVEGA BMW-ja pol se odpre spet nova tema da ja ne bi uporabniki sfalili da ga avto caka in da je 15-ga rok ob 15.30 da gre po njega zdaj pa jutri odpri novo temo da si ga dobil pa se enih 100 fotk gor da bomo ja vsi vidli! Pa to ni res :!:Joj kje pa je se pol trenirka iz MILANA za 150 EURO
Ce ze mas denar se vsaj ne tak hvalit ti je pac uspel ( svaka ti cast). Ne rabis pa glih zaradi tega predpremiernih tem odpirat in ce se ze moras pohvalit bi vsaj pocakal na avto pa pol poslikal in pokazal kaj mas.
Pa ne zdaj da je to fausarija ker te sploh ne poznam in ti nimam bi za kaj!
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To sep 14, 2004 10:17 pm

soso je napisal/-a:Pa to ne moras vrjet! Pa vedno vec kurcevicev je tu gor. Nekaj casa nazaj odpre temo da se pohvali da bosta z bratom kupla vsak svojega NOVEGA BMW-ja pol se odpre spet nova tema da ja ne bi uporabniki sfalili da ga avto caka in da je 15-ga rok ob 15.30 da gre po njega zdaj pa jutri odpri novo temo da si ga dobil pa se enih 100 fotk gor da bomo ja vsi vidli! Pa to ni res :!:Joj kje pa je se pol trenirka iz MILANA za 150 EURO
Ce ze mas denar se vsaj ne tak hvalit ti je pac uspel ( svaka ti cast). Ne rabis pa glih zaradi tega predpremiernih tem odpirat in ce se ze moras pohvalit bi vsaj pocakal na avto pa pol poslikal in pokazal kaj mas.

a si fauš? :lol: :roll:
aja pa fotke so na prejšni strani :wink: :P

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso To sep 14, 2004 10:21 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:
soso je napisal/-a:Pa to ne moras vrjet! Pa vedno vec kurcevicev je tu gor. Nekaj casa nazaj odpre temo da se pohvali da bosta z bratom kupla vsak svojega NOVEGA BMW-ja pol se odpre spet nova tema da ja ne bi uporabniki sfalili da ga avto caka in da je 15-ga rok ob 15.30 da gre po njega zdaj pa jutri odpri novo temo da si ga dobil pa se enih 100 fotk gor da bomo ja vsi vidli! Pa to ni res :!:Joj kje pa je se pol trenirka iz MILANA za 150 EURO

Priznam! Res sem ampak zaradi trenirke iz MILANA!
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To sep 14, 2004 10:25 pm

soso je napisal/-a:

Priznam! Res sem ampak zaradi trenirke iz MILANA!

men je tud všeč trenerka iz milana :P

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo To sep 14, 2004 10:33 pm

lazo je napisal/-a:

jz pridem k vam delat :wink: :D

ni problema ,kot diplomirani gradbinc ali ekonomist si zelo dobrodosel,pa tudi do takega bmw-ja bos zelo hitro prisel,nas vodja operative kao nacrtuje v 2005 nakup nove petice,zdaj bomo pocakali pa videli kok so kej te govorice pri njem resnicne,sam cist mozno je da je res,drugac pa za vse glede trenerke,ja jebat ga pac z kolegom sva se sla mal zajebavat po milanu in tko pa eto trenerke sva si ubodla ,aha pa ne iste,hehe,milano,ljubljana vse je to isto sranje,nike je nike
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Sr sep 15, 2004 7:03 am

Huda stvarca tale Benfl. Morm priznat, da mi je bil prejšnji model petke totalno in ful všeč, posebej 530 d. Drgač pa so nekateri BMW freaki s temi novimi modeli precej razočarani glede na novo obliko. Ampak jst pa mislim, da ob takem avtu ne morš ostat ravnodušn, ne moreš in pika. Res je klasa tale bavarc. Pred službo včasih stoji ravno tak, pa še huda 19 colska platišča so gor. Za umret res. Pa še služu ti bo dolg, zato ga še mal spedeni, pa boš zmagu.

Pa srečno vožnjo in ne divjat (če ti bo to uspelo, he, he!). :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr sep 15, 2004 9:00 am

lazo je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:Dobr da ga že maš,da ni tista varijanta da si si ga v Nemčiji rezerviral in da ga greš gledat :D ,drugače pa mislim da je nekdo reku enkrat da so 5-ke čefurski auti :roll:

cefurski gor dol,sam zakaj ga pol vsak cefur ne vozi :lol: ,drugac pa preden sem avto narocil tukaj v Sloveniji,sem se zapeljal v Nemcijo,ce bi gor avto vzel bi me celo za 300.000 sit drazje prisel(seveda govora je o novem avtu),drugac pa rabljeni se zelo splacajo vzeti,se najbolje pa tisti ki so na bancni licitaciji, sem gledal glih par dni nazaj nova 530d,letnik 2003,za 25.000 evrov v nemciji,safrane vam bo vedel vec povedai o tem,le kje je ta safrane,sem mu narocu da mi se pozanima za ene cene pa o njemu ni gluha ni sluha
RIKNO JE drugace pa svaka cast pa srecno voznjo !!!!!!!
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

chiara
Nov uporabnik

Svasta

Napisal/-a chiara Sr sep 15, 2004 10:50 am

Ajoj...redno spremljam avtomobilizem in tole bo moja prva objava, ker enostavno morm reagirat. Torej spremljam se eno drugo stran, kjer se komentirajo slike uporabnikov (kakrsnekoli), in tam je tud en tip, ki se tok hvali (ze od zdavnaj), da bosta on in njegov brat dobila nove BMWe...Hm...Ko sem pogledala slike s tega foruma...pa to je avto tega ZOLE (tak nick ma na foto-areni), tle pa je LAZO. Res svasta...odprl si novo temo, s namenom, da bi se samo pohvalu kok si ti premozen, in mi ostali :?: :?: ... Na ta drugem forumu si celo popluvan, kaj je, zdaj si pa prsu sem... :twisted:
Hm, jst mislim, da to potrebo za potrjevanjem v druzbi, in to na taksen nacin, imajo samo tipi, ki imajo nc ali celo nekaj slabega v hlacah... :twisted:

Uporabniški avatar
PapaDoc
Nov uporabnik

Napisal/-a PapaDoc Sr sep 15, 2004 11:04 am

carpenter to seveda ni edini avto v sloveniji cist tko btw lazo avto je pa fenomenalen svaka cast
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov