Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty So okt 30, 2004 10:06 am

Bodoco "kmetijo" ma fotr na enmu hribu, bliz Velike Loke :P ! Tm k se gre proti eni zagi, k zidajo avtocesto... Nekje na sredi tiste poti, med Veliko Loko in to zago se gor zavije nekam ;) !
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So okt 30, 2004 5:34 pm

hmmm... mislm da prbližn vem kje je to :wink: sam to je kr dost daleč od trebnjega. okol 10km, mau mnj.

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso So okt 30, 2004 6:03 pm

Nekaj vprasal tu zraven. A niso ti Fuego bli tud 1.6 Turbo? Kr ze res dolgo casa nazaj sem se peljal z enim pa kolk se spomnim je tisto letelo ko svinja!!!.
No ce so bli kolk km je melo to cudo? LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty So okt 30, 2004 6:53 pm

Fuegoti so bli 1.4, 1.6 turbo, 2.0 in 2.2... Vsaj za te sem jes do zdaj slisov :D ! 1.4 ma 65ks, 1.6T ma okol 130ks, 2.0 okol 100ks, za 2.2 pa ne vem za ziher :? ... Ce se motim me pa popravte ;) !

S|icKeR, a ves pol, ja hudo :D ! Sam da ne bom 1x prsov, pa bodo vrata od toplerja sneta, pa avta ne bo notri :P ... Sm biv lih danes dol, sam se nism vozu k je vse blatno... Sm pa spucu ga mal pa posliku notranjost, fotke ju3, dans se mi ne da :P ...

Shusuglao, ves kaj bi te prasal, a je moja 1.4 masina v osnovi enaka kot 1.4 Turbo masina od R5GTT? Sepravi bloki pa to... Pa a ma 1.4T kej mocnejse gredi valda ne? No pa bistvo je da vem, a sta masini drugace identicni, ker 1x bo treba delat generalko :roll: ... K sm razmislu da bi dav mal bl vzdrzljive dele not, sam ni verejtno nic za dobit... pol sm se pa spomnu, da za GTT je pa velik za dobit :twisted: !

LP

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Ne okt 31, 2004 11:09 pm

fuego turbo je imel nekje od 132 do 136KM(različni podatki v katalogih), 200Nm navora, 9,5s do 100km/h in 198km/h končne

pa še fuego 1.6 ali 1.7 je bil s 96KM

ja, mašina naj bi bila ista kot v 5ki, se pravi C1J, koliko je pa turbo verzija ojačana pa nebi vedel, ampak najbrž je. ampak jaz nebi tlačil delov iz gtt v navadno mašino ker je:
1. brezveze
2. deli so vsaj 3x dražji
3. je lahko kaj narobe
4. dele za gtt boš težje dobil

generalne ti ni treba delati če motor dela v redu. če ne kuri olja in ni pretirano glasen se ne sekiraj in uživaj dokler gre. delov za ta motor ni težko dobiti, še celo neoriginalnih je povsod dovolj (ki so enako kvalitetni kot tisti ki jih dobiš v škatli od renaulta po astronomskih cenah), pa še poceni so. čerpalka za bencin je(bila) okoli 3k, veriga s šponarjem+zobnik (za odmično) 6k, sklopka (komplet s košaro in ležajem) 16k....
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Po nov 01, 2004 12:55 am

A tako :? .. No sej, ce bo gdaj sila lahko pa celo 1.4T notr vtaknem :lol: ! Ceprav me niti ne mika tok tuning tega avta... Kot si reku, uzivaj dokler gre 8) ! A tako poceni so ti deli... Ja hudo ne! Olja bom zdej vidu kolk zre, k sm doliv... Pusca ga pa ne! Glasen pa tudi ni ;) . Samo ves kaj je ne, ti bos mogoce bl vedu, jest sumim sklopko... in sicer, prvic k sm ga dajal v toplar sm sou cist na izi in k je pred njim mal roba, sm zapelju do njega pac kot na robnik, dodal gas pa spustim sklopko... sam se ni zgodilo nic! Sam obrate je mev, premaknu se pa ni... Jest hitr popustim, sam se je na izi pokadilo izpod havbe!? Pol sm pa odpru in ni blo vidt nc narobe... Je pa tega ze skoro dva meseca in dela vse BP! Edino sklopka prime res na koncu in ko je avto mrzu, k ga przgem, v leru neki piska... sam k stisnem sklopko je pa ok :? !? Sm mislu da je jermen, sam ni ane, k k sklopko stisnm se se vedno vrti, samo piskat neha... Kaj misls da bi to lahko bilo? Hvala...

LP

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Po nov 01, 2004 1:37 am

kjer je dim je tudi ogenj :P
a si sklopko zakuril?

ne vem no, malo prištelaj sklopko če prepozno prime...če se še da
a je že bila menjana kdaj, pa koliko km ima avto
Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Po nov 01, 2004 10:54 am

Ja verjetno res :? ... samo more bit ze bl boga da se je za tak mali napor zakurla :oops: , tisti rob ima mogoce 5cm ;) . Avto ma 160k km, za sklopko mi pa bivsji lastnik ni nic omenil da bi bila gdaj menjana... saj se moram mu s5 malo oglasti, mam se par uprasanj :) ! Pa se olje in oljni filter bi bilo dobro zamenjat, tako da bo verjetno se letos en mali servis ;) ...

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Po nov 01, 2004 10:16 pm

sporty je napisal/-a:Ja verjetno res :? ... samo more bit ze bl boga da se je za tak mali napor zakurla :oops: , tisti rob ima mogoce 5cm ;) . Avto ma 160k km, za sklopko mi pa bivsji lastnik ni nic omenil da bi bila gdaj menjana...

meni je na 18ki sklopka dobesedno razpadla
pol lamele je kar padlo stran, samo ne vem točno koliko km je imela, ker sem jo kupil s pokvarjenim števcem (računam da nekje od 160 do 180km)

in ko sem že pri odpadanju stvari....obloga zavorne ploščice je padla stran in to v največjem bregu, tako da mi je naredila en lep kanal v disk :shock:
Slika

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To nov 02, 2004 8:23 am

Ma me kuriš s tem fuegotom, avto mi je res carski.... V kakšnem stanju si ga pa dobil? Koliko km pa ma? hmmm, koliko si pa dal, če ni skrivnost? Ker sem čekiral po mobile.de, pa sploh niso poceni, turboti se vrtijo okoli 4k evrov!!! Navadni pa tut okoli 1000E...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr nov 03, 2004 1:10 pm

Evo tista fotka za shusuglaota :D :

Slika
http://www.mobisux.com/album/data/500/1 ... ki_002.jpg
Bo v redu? Vec slik notranjosti pa pozneje... zdele se mi ne da :P !

Mrcina, dobil sm ga takega kot je ;) ! Edina opazna sprememba so zasiti sedezi, pa to da je radio notr, pa smole ni na strehi, pa mogoce se opazi da ni vec prevleke na volanu :P ... Avto je pa res carski, jest sm navdusen nad njim :D ! Sam da se malo bl k dnaru spavim... pol bo pa pocasi u nulo zritan 8) ! Na mobile.de sta bla do zdej samo 2, sm pa pogledal pa sta se pojavila se dva 8) ... Dragi so ja :shock: ! Za ceno mas pa PM ;) ... Ni taka skrivnost da ti nebi povedu ce te zanima, samo zakaj bi pa obesal na veliki zvon :P ...

LP

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Sr nov 03, 2004 1:30 pm

ej, dej mi prosim neki povej!

Namreč, jz mam petko, pa tako uro not, kot jo maš ti...

a ti sveti kej ura (če maš luči vžgane al pa kej) ker jz ne vem, al men lučka ne dela, al pa je te ure sploh nimajo...

drgač pa ful lep avto!!!
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky Sr nov 03, 2004 1:54 pm

Prec se mi je zdel,da si ga kupu nekje v zasavju, Satan`s Brothers nalepka ;)
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr nov 03, 2004 1:59 pm

Krofl, tako je, meni ta urca sveti ce dam kontakt :D ! A petko mas? Hehe to je pa tut zakon avto, mami ma tut R5five ;) ...

Spasky, ja iz Trbovelj je :D ! Hehe bivsji lastnik je bil v moto klubu, saj to je njihova nalepka ne?

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Sr nov 03, 2004 2:01 pm

Hvala....se prav, da je treba tiste lučke rihtat... :(

Jah ne...petka je itak zakon...sam da izpit nardimo, pa gremo na :pivo (kokakolo) :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Sr nov 03, 2004 2:05 pm

krofl je napisal/-a:ej, dej mi prosim neki povej!

Namreč, jz mam petko, pa tako uro not, kot jo maš ti...

a ti sveti kej ura (če maš luči vžgane al pa kej) ker jz ne vem, al men lučka ne dela, al pa je te ure sploh nimajo...

drgač pa ful lep avto!!!

ura se mora svetit ča daš kontakt
Slika

če se ne pa zamenjaj lučko
najdeš jo na zadnji strani ure
Slika

Evo tista fotka za shusuglaota

bo v redu :D

lepa armatura :shock: kot nova zgleda
Slika

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Sr nov 03, 2004 2:08 pm

@shushuglao: najlepša hvala! maš kakšno idejo, kje se ta lučka dobi?

Pa kako jo uro dam vn? kr potegnem vn al kako?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Sr nov 03, 2004 2:34 pm

krofl je napisal/-a:@shushuglao: najlepša hvala! maš kakšno idejo, kje se ta lučka dobi?

Pa kako jo uro dam vn? kr potegnem vn al kako?

žarnico dobiš v vseh trgovinah z avtodeli, mogoče celo na črpalki

ure se pa loti s kakšnim izvijačem, če pa lahko kako z roko zadaj prideš in jo ven porineš pa toliko bolje
samo potegneš/porineš jo
Slika

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky Sr nov 03, 2004 2:37 pm

sporty je napisal/-a:Krofl, tako je, meni ta urca sveti ce dam kontakt :D ! A petko mas? Hehe to je pa tut zakon avto, mami ma tut R5five ;) ...

Spasky, ja iz Trbovelj je :D ! Hehe bivsji lastnik je bil v moto klubu, saj to je njihova nalepka ne?

Ja nalepka je njihova sam nažalost klub ne obstaja več ampak to je druga in dolga zgodba,BTW nice car!
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr nov 03, 2004 8:27 pm

krofl je napisal/-a:Hvala....se prav, da je treba tiste lučke rihtat... :(

Jah ne...petka je itak zakon...sam da izpit nardimo, pa gremo na :pivo (kokakolo) :P

Se strinjam... jest moram tut se izpit narest :P ! Gres delat po tastarmu al po tanovmu zakonu?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov