Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne sep 26, 2004 10:22 pm

gajo_g je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:hvala Regy da si združo vse v eno, vem za naprej...

Sem se kr navado da ko uploadam slike eno po eno jih dam kr tak na forum...

Ammm, montaža, varilstvo, ključavničarstvo -> denar ;)

ko cujem to montaza ,varilstvo,kljucavnicarstvo a je mogoce kacar tvoj oce pa se neki cestitaj staremu pa reci srecno voznjo !!

Nije Kacar al si blizo... probaj bol proti Teznu ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Ne sep 26, 2004 10:22 pm

[SlasH] je napisal/-a:
a maš ti to GTS vectro?

videz vara... Styling baziran na GTSki, drugače pa je navadna vectra!
Slika

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie Po sep 27, 2004 6:50 am

Jao kok je dobr ej :shock:
Moram še js svojga SL 55 AMG poslikat
Joke :lol:
Be happy

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Po sep 27, 2004 9:28 am

Tvoj foter ma okus!!! :D :D
Svaka čast!!! 8) 8)

P.S. jaz popizdim ,da mam taki avto doma pa ga ne dobim v roke!!! :evil:

ivan320d
Novinec

Kraj: CE

Napisal/-a ivan320d Po sep 27, 2004 9:41 am

mogoče je pa bolje tako. 333 kojev????? :vrum
Slika
Slika

ToniTic
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ToniTic Po sep 27, 2004 10:01 am

Vsaka čast, avto je res carski.

Pa tvojemu fotru (staršem) tudi čestitam, da so se odločili na ta način vzgajat otroka(e). Moji starši sicer niso bajno bogati, ampak glede vzgoje razmišljajo na enak način in meni je to super. Najbolj bi mi šlo na živce, če bi mi kdo kdaj reku, da imam kaj, ker so mi starši dali. Popizdim, skačem do stropa, davim... Prav je da si vsak sam ustvari....

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Po sep 27, 2004 10:13 am

Auto je res hud, pa zvok ma tak ubijalski da ni res. Enkrat je en s takmu pred mano spelu s polnim gasom jst pa sam :shock: :shock: :shock: :shock: NORO
Drgač pa glede tega da nisi nč vredn če ti starci kej dajo:
Pač kokr veste u mladih letih (večina) nima tok denarja da bi si kupl auto za 2,3mio+. Zato pač raj vidjo da ti oni dajo kej zravn, oz ti ga oni kupjo, kokr da si kupš ena stara j***a za 200k (Uno turbo itd..) in se ubijš u roku 2h let! Mislm tut na to je treba gledat, usaj mene so tko učil. Sicer pa nimam nč proti takim autom,ampak tak auto + neizkušen voznik = smrtonosna kombinacija :evil: Usaj jst tko razmišljam o teh stvareh :wink:
LP

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po sep 27, 2004 10:51 am

samo enega kolega imam, ki je za tako temo kot je " ali naj starci otroku kupijo čim več, čim bolje (recimo da se to nanaša na fajn avto)" rekel BLAGOR MU, ČE BI VSAJ MENI TO LAHKO PRIVOŠČILI.

najbolj da začnem vlagat denar (1000 sit na mesec) v KD da bom čez 200 let bogat ko p*****a.

kako razmišljanje ... kaj ste vsi iz kamenen dobe. saj če privoščiš otroku ni rečeno da ga razvajaš :roll:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po sep 27, 2004 11:17 am

ivan320d je napisal/-a:mogoče je pa bolje tako. 333 kojev????? :vrum

Sem vozo že mariker avto, med drugim tudi Maseratija Ghiblija, pa sem še vedno cel. Eni ne nabijamo gasa do podna ampak nam gre bol za mestno vožnjo...

menjekul, poznam DOSTI primerov ko je dnar in "privoščanje" otroku otroka pokvaril/razvadil. Dobro je tako, mogoče za odtenek prestrogo ampak taka vzgoja je učinkovita ;)
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po sep 27, 2004 11:20 am

Courage™ je napisal/-a:Sem vozo že mariker avto, med drugim tudi Maseratija Ghiblija

videl sem enega v mariboru,srebrnega,ga je peljal starejši mož. si tega peljal? tudi, če ni bil ta, ghibli je ghibli. blagor ti :wink:

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po sep 27, 2004 11:54 am

jst ne vem, kaj manjka novi vectri, pa tut če ma "samo" 100 konjev in ni vredna več kot cca.4 miljone???? men je ql avto, zakaj bi kupval "bolšga" ???!?
Slika

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Po sep 27, 2004 5:28 pm

V glavnem res avto za dol past. Kolk je sploh takih v SLO, 5, 10? Sigurn ne!

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Po sep 27, 2004 5:46 pm

Courage™ je napisal/-a:Ammm, montaža, varilstvo, ključavničarstvo -> denar ;)

...js sm pa že mislu...lej ga tipa ...ta je pa sigurn kšn tajni agent.....(takle avto bi še bond furu) avto ponoči slikan ...v garaži....porkamadona pa kolk lep avto....res je lep....svaka čast !!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po sep 27, 2004 5:57 pm

GRDO! usaj meni, najlepši BMWji so stare trojke
to je meni osebno najlepši avto, se opravičujem če sme z tem postom užalil BMW fane!

LP FireSTORM

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po sep 27, 2004 6:32 pm

Jah no vsak ma svoj okus. Men so tut te riti od BMW-ejev Slika ne more bit vsem nekaj vsec. Nekaterim je pa zlata barvaSlika . Who gives a f*** :P

Mene pa zanima katero Potenzo ima fotr, da vidmo ce bo treba se kej svetovat glede tega, da bo imel pod kontrolo tiste konje :mrgreen:
SlikaSlika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Po sep 27, 2004 6:51 pm

X-Hair je napisal/-a:Slika

A
|
|
tole pa jst že tri dni delam. :lol:

Kva nej rečm? Zadnje cajte BMW same lepe avte dela, tut ta ni izjema.
Glede na tisto, kar je pa blo povedanega na temo vzgoja, se morm pa strinjat z menjekulom. Če maš starše, k ti majo možnost neki kupt, zakva ti ne bi. Pa sej zdej ne mislm, da bi ti fotr modu kupt šestko, ampak en bl normaln avto ala vectra bi ti pa res loh kupu.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Po sep 27, 2004 7:14 pm

Ej EJ vectri pa ja nič ne fali posebaj njegovi ne, pa ne govoriti o njej kot, da bi bil avto za 1,5 Msit, ker ti najcenejši stane 4 Miosit kar ni mačji kašelj. Marsi kateri iz tega foruma še pol tega nima vsaj pri takih letih, je že lep avto. Pa v živo ga moraš videti in potem razlagati. Dečki spustite se malo na realna tla vectra ti je rang passata, mazde6, avensisa intd. tak, da neja ga serte :roll:
Meni bi tudi starši komot kaj boljšega kupili kot corso, ampak sem podobnega mišlenja kot Courage™ in sem se zaradi sebe odločil za corso. Vsi nismo pač taki, da bi vlekli od staršev, sposodiš si kako malenkost, ostalo sam zaslužiš, kupiš svoj prvi novi avto - to ti je filig, ki ga eni nikoli v življenju ne doživijo.
Meni je foter rekel, ko sem razbil astro (nisem bil nič kriv) "bomo ti drugega kupil - astro" in sem lepo rekel malo mi pristavite in bom kupil corso. Vsi so bli proti kaj bom s takim malim avtom, mi ti damo polovico zraven in bla bla bla. Rekel sem: " Drugega si trenutno ne morem privoščiti" . Te corse sem se bol veselil kot, če bi mi foter domov pripelal novo astro (prejšnji model, tega še takrat ni bilo). :wink:

Vsak pač po svoje, drugače pa benfola 6 ti je superca prav tako si lahko srečen, če si iz svojega žepa lahko privoščiš VECTRO. Mene boli s čim se vozi foter, naj ma zaradi mene 7 glavno, da sam pokažeš kaj si lahko sam privoščiš, polek tega pa "najprej štalco pol pa kravco" :wink:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po sep 27, 2004 7:35 pm

X-Hair je napisal/-a:Men so tut te riti od BMW-ejev Slika

men še je spredaj za Slika
vem da ma vsak svoj okus, saj sem napisal da se meni zdi grd, pač svtar okusa ;)

LP FireSTORM

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po sep 27, 2004 9:12 pm

woolff je napisal/-a:Ej EJ vectri pa ja nič ne fali posebaj njegovi ne, pa ne govoriti o njej kot, da bi bil avto za 1,5 Msit, ker ti najcenejši stane 4 Miosit kar ni mačji kašelj. Marsi kateri iz tega foruma še pol tega nima vsaj pri takih letih, je že lep avto. Pa v živo ga moraš videti in potem razlagati. Dečki spustite se malo na realna tla vectra ti je rang passata, mazde6, avensisa intd. tak, da neja ga serte :roll:
Meni bi tudi starši komot kaj boljšega kupili kot corso, ampak sem podobnega mišlenja kot Courage™ in sem se zaradi sebe odločil za corso. Vsi nismo pač taki, da bi vlekli od staršev, sposodiš si kako malenkost, ostalo sam zaslužiš, kupiš svoj prvi novi avto - to ti je filig, ki ga eni nikoli v življenju ne doživijo.
Meni je foter rekel, ko sem razbil astro (nisem bil nič kriv) "bomo ti drugega kupil - astro" in sem lepo rekel malo mi pristavite in bom kupil corso. Vsi so bli proti kaj bom s takim malim avtom, mi ti damo polovico zraven in bla bla bla. Rekel sem: " Drugega si trenutno ne morem privoščiti" . Te corse sem se bol veselil kot, če bi mi foter domov pripelal novo astro (prejšnji model, tega še takrat ni bilo). :wink:

Vsak pač po svoje, drugače pa benfola 6 ti je superca prav tako si lahko srečen, če si iz svojega žepa lahko privoščiš VECTRO. Mene boli s čim se vozi foter, naj ma zaradi mene 7 glavno, da sam pokažeš kaj si lahko sam privoščiš, polek tega pa "najprej štalco pol pa kravco" :wink:

ok vas vse pametnjakoviče vprašam kako boste kupili stanovanje. sami? do 30 ga? težko fantje težko :wink: . tist miljon dva se že zbereta ja kaj več pa bolj težko. tko da vectro dvomim da je "sam" kupil, ker se mi za njegova leta zdi preveč denarja. edino če dela od 15 ga. potem je že mogoče. pardon courage. zgleda kot napad nate ampak razumi kot to, da se mi zdi težko vrjetno, da boš cca 5 ali 6 milj kar sam stisnil pri 20-ih (ker zatrjuješ, da hodiš po "težki poti"). pa ne bit hud. sam zdi se mi malo veliko. del debate pač :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po sep 27, 2004 10:21 pm

menjekul je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Sem vozo že mariker avto, med drugim tudi Maseratija Ghiblija

videl sem enega v mariboru,srebrnega,ga je peljal starejši mož. si tega peljal? tudi, če ni bil ta, ghibli je ghibli. blagor ti :wink:

Lastnik točno teha iz Maribora je bil foter, pa ga je prodal 2 dni preden sem naredil izpit. Bolje tako, ker tisto pa je blo divje.

V glavnem, o tem ce sem ga zasluzil sam ali ne ne gre debatirat po internetu. Sebi v prid lahko povem le to da z delom ob studiju in ko igras nogomet v 1 SML se kr hitro nabere par cekinov vec.

drugace pa woolff, svaka cast za tvoj post, odlicno povedano!
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov