Ej EJ vectri pa ja nič ne fali posebaj njegovi ne, pa ne govoriti o njej kot, da bi bil avto za 1,5 Msit, ker ti najcenejši stane 4 Miosit kar ni mačji kašelj. Marsi kateri iz tega foruma še pol tega nima vsaj pri takih letih, je že lep avto. Pa v živo ga moraš videti in potem razlagati. Dečki spustite se malo na realna tla vectra ti je rang passata, mazde6, avensisa intd. tak, da neja ga serte
Meni bi tudi starši komot kaj boljšega kupili kot corso, ampak sem podobnega mišlenja kot Courage™ in sem se zaradi sebe odločil za corso. Vsi nismo pač taki, da bi vlekli od staršev, sposodiš si kako malenkost, ostalo sam zaslužiš, kupiš svoj prvi novi avto - to ti je filig, ki ga eni nikoli v življenju ne doživijo.
Meni je foter rekel, ko sem razbil astro (nisem bil nič kriv) "bomo ti drugega kupil - astro" in sem lepo rekel malo mi pristavite in bom kupil corso. Vsi so bli proti kaj bom s takim malim avtom, mi ti damo polovico zraven in bla bla bla. Rekel sem: " Drugega si trenutno ne morem privoščiti" . Te corse sem se bol veselil kot, če bi mi foter domov pripelal novo astro (prejšnji model, tega še takrat ni bilo).
Vsak pač po svoje, drugače pa benfola 6 ti je superca prav tako si lahko srečen, če si iz svojega žepa lahko privoščiš VECTRO. Mene boli s čim se vozi foter, naj ma zaradi mene 7 glavno, da sam pokažeš kaj si lahko sam privoščiš, polek tega pa "najprej štalco pol pa kravco"