A je še kaj slabega prišlo iz Thomas Customs delavnice, zaenkrat same take stvari, da ne najdeš komplimentov:)
Twingo je pa itak..., men so kar usta na tla padla, ko sem prvič videl odbijač. Ne bi mogu bolš zadet.
Zadnjič spremenil urosbe, dne To okt 19, 2004 10:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Men je huda barva, notranjost pa odbijači. Sem ga že mal občudoval v Grosuplu.
Pragovi mi niso glik tooook izjemno všeč (preveč te pokrivlene linije forsirate - tud na Habbichevem... Vogel pazi kaj delaš!!!). Nosilci zadnga spojlerčka bi verjetn lah bli 2-3 cm nižji. Ampak sej kot celota nekak seka.
Ja zelo lep izdelek, ni preveč kičast, pragovi zelo lepo zliti z karoserijo; fajn zadeva res; be proud a ne. Sam šit kr boš zdele meu sranje z policijo glede homlomo ˛stuff, al boš dubu kej od tega tipa da je vse ok.
Btw, a tip dela za vse avte?
-A bo kakšna spletna od tega thomasa?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Mislim da se nisi koncal in da bos v kratkem dodal se kako spremembo,vsaj ce gledam Habbicha pa ce pomislim da sta skoz skup je to kmalu za pricakovat(posiritev)
ja valda nekaj predelav je še v igri...sam vse naenkrat pa tud ne gre....sam mislim da do prvih srecanj bo že vidt kj novga....upam da mi bo ratal k me bl k vse drugo najbl cajt baše...