crazi je napisal/-a:Hm lepa dogodivščina se je pripetila dans! pač ker je blo lepo vreme sem montiro alu paltišča nazaj na avto. ker letne so še bol ko ne samo za to sezono in je treba šparat! No me ustavijo copsi in mi zateži(policistka) za zimsko opremo! Pa jaz potegnem iz kuferana verige copsika pa samoa to mislite gor dat na felne! bote pa kr tablce dali dol! Pa bolj ko sm ji kazo homolo bol mi je težil da mi bo table pobral!!! No hvalabogu da je bil drug pol pr pameti pa je reku naj se poberem in opremo urihtam!!
Ne vem no!!
Skull23 je napisal/-a:crazi je napisal/-a:Hm lepa dogodivščina se je pripetila dans! pač ker je blo lepo vreme sem montiro alu paltišča nazaj na avto. ker letne so še bol ko ne samo za to sezono in je treba šparat! No me ustavijo copsi in mi zateži(policistka) za zimsko opremo! Pa jaz potegnem iz kuferana verige copsika pa samoa to mislite gor dat na felne! bote pa kr tablce dali dol! Pa bolj ko sm ji kazo homolo bol mi je težil da mi bo table pobral!!! No hvalabogu da je bil drug pol pr pameti pa je reku naj se poberem in opremo urihtam!!
Ne vem no!!
Čuj ene zadeve ne štekam: tablice so ti hoteli pobrat ker nisi imel pravih verig?!?
ahiM je napisal/-a:Škifi, škifi, ccc... Jst mam tud verige v avtu (ceprov bl za silo ker ne vem, ce bi jih kdaj se v lajfu gor daju).
Sploh ne vem, kva tok tezijo s temi zimskimi gumami, sej nismo v Rusiji.
Sam bl pocas pa na izi je treba pelat, pa je. Ksnga orng snega pr nas itak nismo vidl ze neki let. Izjema je edin ce zvis u ksnih hribih, kjer brez zimskih res ne mors nikamr...
BTW: A tastare litke mas se?
lenivec je napisal/-a:Andy je napisal/-a:Lepo si porihtal, okvirje pa kr daj dol, k ful lepš pride, čeprav jih po zakonu ne bi smel dat, pa na našem koncu tko ne težijo :P
Lp
kje v zakonu piše da tablica nesme bit brez okvirja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov