Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če jan 13, 2005 5:58 pm

Lep avto...ni kaj...a se obnese kot familjarni avto???
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če jan 13, 2005 7:07 pm

itak da se obnese. placa je dost. tudi trije zadaj komot sedijo sam pol ne morš piksne pira postavt na držalo za pijačo :? 8)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So jan 15, 2005 7:57 pm

kul avto sam za ta dnar... bi si js omislu avto+garazo :>

nekdo k je reku da je to tezko parkirat, verjetno ni se vozu velizga avta. no js lazje parkiram 5+metrski avto kot pezoja 106. sploh v centru lublane. vem se slis mal cudn sam je res tko.

drgac masina je pa zakon :D

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So jan 15, 2005 8:29 pm

sori ampak al sm jst slep al fotk ne vidm!

lp venom

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash So jan 15, 2005 9:35 pm

slikce so, saj pr men
;)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 So jan 15, 2005 9:59 pm

splash je napisal/-a: pa še to je pomanjkanje, ker zadaj nima televizije. :?

ja ti lubi jezus no boste pa že zdržal brez televizije ozad ane? :D
Zadnjič spremenil darkdog24, dne So jan 15, 2005 10:01 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 So jan 15, 2005 10:00 pm

splash je napisal/-a:sam pol ne morš piksne pira postavt na držalo za pijačo :? 8)

ja to pa tud ni taka tragedija ane?pa ensotavno držiš pijačko v rokci dokler jo ne spiješ ane? :D

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin So jan 15, 2005 11:19 pm

Kaj je vetura nova ali rabljena (kar bi bilo sigurno dosti pametnejše) from
dojčland npr. ? Če je nova je tu sigurno ! veliko denarja vrženega proč, ker te ladje
zgubijo na vrednosti kot stare kurbe že po enem letu. Kar poglejte si na
AUTOSCOUT-U npr. Phaetona 3.2 ga dobiš že za pičlih 35 taužent eur !!!!!!!!! :con :ppppp razen če ste vzeli avto na podjetje za stroške, samo potem sine ga ne moreš
uporabljat za privat namene, ne ne to je protizakonito in tudi naj bi bil parkiran pred firmo in ne doma na parkingu pred hišo !!?

Slabost je sigurno izguba vrednosti !!! ki je nenormalana ! Pič.a mat..na tako je in ne vem zakaj !!! Poglejte si tistega AUDIJA A8 ki se prodaja na izberi.si se mi zdi od
autodelte , praktično nov avto fullll oprema , za 16 miljonov tolarjev, nov pa stane
29 miljonov !!! Pa saj to ne more biti res no !! :bonk :-:o :con

Slabost je tudi manjši prestiž tega avta napram MB in BMW in AUDI-ju. Tako pač je
ker tisti k****n od bivšega šefa od VW ni ustvaril Phaetona pod drugo znamko VW
npr. eno zgodovinsko znamko te tovarne ali pa npr. kot ima Toyota Lexus.
Simple kot pasulj !! budala glupa, keri mi je bil to direktor ej, pa da bi mene vprašal bi jih na preprost način rešu katastrofalnih prodajnih rezultatov !!

lp

lp
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne jan 16, 2005 12:05 am

Ja Martin ti bi moral imeti svojo znamko avtomobilov pa se bi najbolje prodajalo pa najboljše rešitve za znamko bi imel pa vsi bi blo naj naj naj... :roll:

Za vse je bil nek razlog in sem prepričan da je takratni direktor tehtno premislil preden je naredil določen korak v proizvodnji njegove znamke.

Moje mnenje pač.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne jan 16, 2005 12:32 am

Martin je napisal/-a:razen če ste vzeli avto na podjetje za stroške, samo potem sine ga ne moreš uporabljat za privat namene, ne ne to je protizakonito in tudi naj bi bil parkiran pred firmo in ne doma na parkingu pred hišo !!?

avto lahko uporablja sin, če direktor (po možnosti tvoj stari) podpiše, da imaš dovoljeno uporabo le tega in ga mirne volje pelješ. če je firma zraven bajte še tok bolje...je vsak dan (po zakonu) zvečer parkiran pred firmo. sicer pa, ne obremenjuj se glede zakonov..to je njihova stvar ;)

pa v tej temi ni namen da pokažeš znanje o tem koliko se v ta avto splača investirat al ne (oz. kot ti praviš, da gre za izgubo) . jah pri katerem se pa sploh splača investirat v pleh? ! :?

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Ne jan 16, 2005 12:55 am

temule Martinu pa ne grejo imena kot so VW, Toyota ali Lexus. Toyota je Lexus ustvarila SAMO ZA ameriški trg in potem prišla še v Evropo. In a mislš da bi si g. Ferdinand Piech upu kej tazga narest kokr je nova znamka? Pol pa sploh ne bi noben kupu. namen tega avta je bil med drugim dvigovanje ugleda VW. Če mene prašate jim je fajn uspel, samo nekatrei dajo precej na značko in grejo po Audija, BMW ali Mercedesa.

VW tut nima nobene "zgodovinske" znamke. Kaj pa naj bi dali za ime? Nazi Auto?
VW je ustvaril Hitler, mi je prav žal ampak tko je...
Zgodovinske znamke ima le Audi iz VAG koncerna kolkr jst vem. Lohka bi bil recimo Horch al kaj takega.
Slika

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Ne jan 16, 2005 1:01 am

Kwa nej recem??? Ladja... Komad velik in komad hud...
Zvije te samo, ko ga prpeles na bencinsko in ko kar tece in tece nafta v tank... pol pa se znesek vids in te vrze... Dobro je to, da so zii udobni in hitro pozabis, da imas toliko lazjo denarnico...

Kolega ga ima... In je zelo zadovoljen z njim... Ni besedice, ki bi jo rekel cez fejtona...

Je pa tko : vsake oci imajo svojega malarja...

Lp
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jan 16, 2005 11:01 am

brez zamere martin ampak, mi pa ti povej kva ma s klasa al pa sedmica al pa a8 več kot tale, razn značke pa za nekatere ljudi majo pa tlle trije imidž, za mojga fotra pa je avto pač za vozt. kupu ga je zato, ker se po njegovem mnenju zdi da je bolj konforten od drugih. sam ne me zdj napadat tisti k ste za druge firme. to je pač njegovo osebno mnenje. vsake oči majo pač svojega malarja, kot je reku SubaruFreak.
pa brez zamere ;)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Ne jan 16, 2005 11:12 am

Mislim da se pri njih doma nebojo sekirali če bo auto zgubu polovico vrednosti,ker če so dali tok zanjega zdele,bodo papotem spet še enega novega kupili.Pa tud ko fotr gre tankat mu ni hudega ko gre račun plačat za gorivo.Če je že mel dnar za tak auto bo pa še mel 15000sit za poln tank - napamet govorim kolk pride poln tank.

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne jan 16, 2005 12:02 pm

Glede vzdrževanja tega avtomobila ne bom nič rekel, ker vemo kakšne so cene, če ima posameznik za avto tega ranga ima tudi za vzdrževanje tega. Sem pa zasledil dvome v porabi V10TDI motorjev. Vozil sem VW Touareg V10TDI ne en dan ampak sem ga imel na vožnji 2 tedna in poraba ni šla višje si 11l/100km (nimam težke noge) seveda sem pa tudi probal če gre avto res 225km/h in gre! je pa poraba hitro okol +20l/100km in več (govorim iz lastnih izkušenj če ima kdo druge podatke naj jih posreduje). Pri Phaetonu je tko, na zunaj imam raje A8 kot ta avto, pri notranjost je pa obratno. Tudi motor in zmogljivosti tega so na strani Audija. Drugače pa se isto sedi kot v Touaregu in priznam, da je luksuz na višku. Mislim edin še en mini bar bi lahko bil notr pa žačnem živet v avtu.
Me pa nekaj zanima in sicer ali ima vaš avto oz. ta model (Phaeton) tudi hlajen predal pri sovozniku tako kot Touareg ker to je pa poguntavščina in pol??
Hvala za odgovor.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Ne jan 16, 2005 12:36 pm

...ta avto je zakon!! Notr mi je celo bl usec k audi a6 oz a8, tut zunanjost ruls!

¨1A!

lp
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Ne jan 16, 2005 1:05 pm

PhoenixX je napisal/-a:...ta avto je zakon!! Notr mi je celo bl usec k audi a6 oz a8, tut zunanjost ruls!

¨1A!

lp

se podpism ;)
>>ZIDEK<<
Slika

bravo hgt
Nov uporabnik

Napisal/-a bravo hgt Ne jan 16, 2005 1:10 pm

Avalon je napisal/-a:Me pa nekaj zanima in sicer ali ima vaš avto oz. ta model (Phaeton) tudi hlajen predal pri sovozniku tako kot Touareg ker to je pa poguntavščina in pol??
Hvala za odgovor.

Hlajen sovoznikov predal ima celo moj Stilo :D
Vse je relativno!!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jan 16, 2005 1:14 pm

avto ima vso opremo, ki je možna, samo hlajenega predala pa se mi zdi da nima, mogu bi pogledat. :oops:

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Ne jan 16, 2005 1:24 pm

splash je napisal/-a:brez zamere martin ampak, mi pa ti povej kva ma s klasa al pa sedmica al pa a8 več kot tale, razn značke pa za nekatere ljudi majo pa tlle trije imidž, za mojga fotra pa je avto pač za vozt. kupu ga je zato, ker se po njegovem mnenju zdi da je bolj konforten od drugih. sam ne me zdj napadat tisti k ste za druge firme. to je pač njegovo osebno mnenje. vsake oči majo pač svojega malarja, kot je reku SubaruFreak.
pa brez zamere ;)

E moj Polde, prvo vsprašuješ za mnenja potem pa se sršeniš če ti ni prav al kaj?
Kaj jaz vem kaj ima s klasa več , vprašaj ljudi ki jo kupujejo !
Jaz sem samo povedal moje mnenje in tisto kar se dogaja s phaetonom. Tako pač je.
Ne gre v prodajo in pika. Nisem pa rekel da je smeti od avta, ker je super avto !

Demo
Ja Martin ti bi moral imeti svojo znamko avtomobilov pa se bi najbolje prodajalo pa najboljše rešitve za znamko bi imel pa vsi bi blo naj naj naj...

Za vse je bil nek razlog in sem prepričan da je takratni direktor tehtno premislil preden je naredil določen korak v proizvodnji njegove znamke.

Moje mnenje pač.
unquote
Ja ti pa vse veš ane :bonk :rofl :bow Zajebali so in pika ! To se ve.

Mick Jerry
quote:
temule Martinu pa ne grejo imena kot so VW, Toyota ali Lexus. Toyota je Lexus ustvarila SAMO ZA ameriški trg in potem prišla še v Evropo. In a mislš da bi si g. Ferdinand Piech upu kej tazga narest kokr je nova znamka? Pol pa sploh ne bi noben kupu. namen tega avta je bil med drugim dvigovanje ugleda VW. Če mene prašate jim je fajn uspel, samo nekatrei dajo precej na značko in grejo po Audija, BMW ali Mercedesa.

VW tut nima nobene "zgodovinske" znamke. Kaj pa naj bi dali za ime? Nazi Auto?
VW je ustvaril Hitler, mi je prav žal ampak tko je...
Zgodovinske znamke ima le Audi iz VAG koncerna kolkr jst vem. Lohka bi bil recimo Horch al kaj takega.
unquote

Ti si tudi en pametnjakovič :wink: :wiihuu :clapclap
Zelo fajn jim je " uspel" , daj ne govori neresnice ! Uspelo jim je en falus. Tovarna ne dela, delavci so na dopustu, zdaj se bo Bentley tam sestavljal, tako da bojo imeli delavci kaj za delat.To da VW nima nobene zgodovinske znamke pa ne vem , ne bom trdil nič. Verjetno pa bi se kaj našlo iz zgodovine tega koncerna.
In kaj ima veze da je Toyota Lexus ustvarila samo za ameriški trg, wtf ?
Glih tu se vidi kako lepo jim je uspelo, samo dokazal si to kar sem pisal !
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov