splash je napisal/-a:brez zamere martin ampak, mi pa ti povej kva ma s klasa al pa sedmica al pa a8 več kot tale, razn značke pa za nekatere ljudi majo pa tlle trije imidž, za mojga fotra pa je avto pač za vozt. kupu ga je zato, ker se po njegovem mnenju zdi da je bolj konforten od drugih. sam ne me zdj napadat tisti k ste za druge firme. to je pač njegovo osebno mnenje. vsake oči majo pač svojega malarja, kot je reku SubaruFreak.
pa brez zamere

E moj Polde, prvo vsprašuješ za mnenja potem pa se sršeniš če ti ni prav al kaj?
Kaj jaz vem kaj ima s klasa več , vprašaj ljudi ki jo kupujejo !
Jaz sem samo povedal moje mnenje in tisto kar se dogaja s phaetonom. Tako pač je.
Ne gre v prodajo in pika. Nisem pa rekel da je smeti od avta, ker je super avto !
Demo
Ja Martin ti bi moral imeti svojo znamko avtomobilov pa se bi najbolje prodajalo pa najboljše rešitve za znamko bi imel pa vsi bi blo naj naj naj...
Za vse je bil nek razlog in sem prepričan da je takratni direktor tehtno premislil preden je naredil določen korak v proizvodnji njegove znamke.
Moje mnenje pač.
unquote
Ja ti pa vse veš ane

Zajebali so in pika ! To se ve.
Mick Jerry
quote:
temule Martinu pa ne grejo imena kot so VW, Toyota ali Lexus. Toyota je Lexus ustvarila SAMO ZA ameriški trg in potem prišla še v Evropo. In a mislš da bi si g. Ferdinand Piech upu kej tazga narest kokr je nova znamka? Pol pa sploh ne bi noben kupu. namen tega avta je bil med drugim dvigovanje ugleda VW. Če mene prašate jim je fajn uspel, samo nekatrei dajo precej na značko in grejo po Audija, BMW ali Mercedesa.
VW tut nima nobene "zgodovinske" znamke. Kaj pa naj bi dali za ime? Nazi Auto?
VW je ustvaril Hitler, mi je prav žal ampak tko je...
Zgodovinske znamke ima le Audi iz VAG koncerna kolkr jst vem. Lohka bi bil recimo Horch al kaj takega.
unquote
Ti si tudi en pametnjakovič
Zelo fajn jim je " uspel" , daj ne govori neresnice ! Uspelo jim je en falus. Tovarna ne dela, delavci so na dopustu, zdaj se bo Bentley tam sestavljal, tako da bojo imeli delavci kaj za delat.To da VW nima nobene zgodovinske znamke pa ne vem , ne bom trdil nič. Verjetno pa bi se kaj našlo iz zgodovine tega koncerna.
In kaj ima veze da je Toyota Lexus ustvarila samo za ameriški trg, wtf ?
Glih tu se vidi kako lepo jim je uspelo, samo dokazal si to kar sem pisal !