xandrej je napisal/-a:Pa kupiš jo v Avstriji ti dajo račun pa zavarovalnica povrne pa roka... 9 tednov čakat na zlomljeno šipo pa saj niso normalni...
Jaz pa bi za hec poklical v avstrijo na najbljižji servis naj povedo rok dobave, koliko stane greš na zavarovalnico poveš kako pa kaj pa si rešen...
cc 206 je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Pa kupiš jo v Avstriji ti dajo račun pa zavarovalnica povrne pa roka... 9 tednov čakat na zlomljeno šipo pa saj niso normalni...
Jaz pa bi za hec poklical v avstrijo na najbljižji servis naj povedo rok dobave, koliko stane greš na zavarovalnico poveš kako pa kaj pa si rešen...
sem dal ze to vse skoz, pa nemcijo tudi
šip ni nikjer v EU, niti v centralnem skladiscu v franciji
Courage™ je napisal/-a:cc 206 je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Pa kupiš jo v Avstriji ti dajo račun pa zavarovalnica povrne pa roka... 9 tednov čakat na zlomljeno šipo pa saj niso normalni...
sem dal ze to vse skoz, pa nemcijo tudi
šip ni nikjer v EU, niti v centralnem skladiscu v franciji
tell me about it...
Isto so meni rekli. bed je to...
zdaj se samo po soncu voziš al kak ?
cc 206 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:jaz sem za audija čakal 6 tednov.
nimaš kaj nardit če hočeš da ti zavarovalnica plača moreš na servisu menjat, austrija odpade.
tocno tako, pol pa čakaš ko zmešan![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov