splash je napisal/-a:a boš sprednjo gumo pod odbijačem tud pobarval?
kolk ti kaj pije?

kaj če bi dal takle spojlerček zadej na haubo

Ne nobenega spojlerja nimam namen dajati, vse kar sem pregledal na netu mi ni všeč, mam občutek da mu sploh ne paše, tako da bo avto ostal verjetno kar tak kot je.
Edino kar sem popravljal oz kar še ni naredil Pinifarina je to da sem bočne letve pobarval v barvo avta, kar ni bilo serijsko in pa bočne smernike na prednjih blatnikih sem zamenjal z belimi ker se mi precej bolj dopadejo kot pa oranžni in pa naročil sem original napise V6 ki so sicer serijsko pri navadnih 406-tkah, ampak se mi dopadejo tako da sem jih nalepil pod oba bočna smernika.
Ma za prednjo gumo pod odbijačem sem kar nekaj časa študiral ali naj jo dam pobarvati ali ne, vizuelno bi ga še malo znižalo a potem smo prišli z ličarjem do skupnega zaključka da ga nima smisla pobarvati ker bi se ob vsakem dotiku začel luščit in bi potem samo vse skupaj zgledalo grdo, tako da sem ga potem kar pustil tako kot je. Vizuelno bi bilo sigurno še lepše samo praktično pa čisto nič.
Ja poraba je pa tam med 10-13l, če ga tiščim je 13, z neko kombinirano vožnjo sem pa zadnja dva tanka nameril malo pod 12l, tako da nekaj več sicer je kot pa sem imel na 206 ampak me ne moti, ker ne delam ne vem koliko km na leto, tako da za užitek mi pa tista dva dobra litra ne pomenita veliko