Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po apr 25, 2005 5:25 pm

URBY je napisal/-a:
URBY je napisal/-a:Tukaj imaš pa kar dva:

Slika

No, men se ta clio 16v še zdi najboljši kar sem jih do zdaj videl, ful ohranjen, vse original pa še lepe felge, res kot nov.

Pol si jih pa malo videl ;) + da je od tvojga frenda,mogoče ti je zato najlepši :D
Slika

Uporabniški avatar
GOX
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a GOX Po apr 25, 2005 5:27 pm

Mini Me je napisal/-a:Jest sm šu tud gledat tega williamsa pa je zjeban u nulo.
Drugač je pa zelo težko ohranjenga 16V cliota dobit.Tak avto redko kdo špara.
Jest sm jih sel pogledat kar nekej,pa se mi je ta k sm ga kupil,zdel
še najbolj ohranjen,pa še na tem je par stvari treba zrihtat.

LP!

Ja sej tak avto nimaš kej šparat, to je avto za gont

Uporabniški avatar
GOX
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a GOX Po apr 25, 2005 5:37 pm

ni da ni :vrum

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Po apr 25, 2005 6:09 pm

Tale zadeva k ma modro notranjost pa grize :twisted:

On topic:
Mini me, si kej šel že pogledat na Renault forum ;) , če ne si vabljen :D

LP Killah bee
Slika

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Po apr 25, 2005 6:22 pm

URBY, eno uprašanje imam, sm ti poslov P.M.

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Po apr 25, 2005 6:34 pm

darkdog24 je napisal/-a:
Habir je napisal/-a:no miljon je mal too much, ta frajer bo še dolg prodaju ta avto. Sej sem vidu une za 500-600 ampak se mi zdijo fejst zdelani. Sicer je pa fin avto ni kej, še posebej Williams. :P

A ti sploh veš kak auto se to prodaja?To je Renault Clio Williams 2.0

In kaj je Williams tooook posebnega napram 1.8 16v? Par dodatkov in sedaj pa kr cena 2x višja, za bolj uničen avto. A gre williams tooook bolj od navadnega? Ta avto če bi bil lepo ohranjen, pa imel 70k km, bi pa bil vreden milijon, tko pa :roll:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Po apr 25, 2005 6:39 pm

mito155 je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:
Habir je napisal/-a:no miljon je mal too much, ta frajer bo še dolg prodaju ta avto. Sej sem vidu une za 500-600 ampak se mi zdijo fejst zdelani. Sicer je pa fin avto ni kej, še posebej Williams. :P

A ti sploh veš kak auto se to prodaja?To je Renault Clio Williams 2.0

In kaj je Williams tooook posebnega napram 1.8 16v? Par dodatkov in sedaj pa kr cena 2x višja, za bolj uničen avto. A gre williams tooook bolj od navadnega? Ta avto če bi bil lepo ohranjen, pa imel 70k km, bi pa bil vreden milijon, tko pa :roll:

ekzekli :D , tu mač hoče folk za avto ,ki je že u letih,avto je pa praktično isti,razn da ima wili povrtano mašino na 2.0,OK,pa še kako malenkost ima drugačno,sicer pa to ni v topicu :roll:

On topic:

Mini me,sem zasledil da hočeš malo stajlat avto,OK sej je stvar okusa,moj je pač tak ,da je Clio tak kot je najlepša bombica,res maš lepega Cliota 8) ,tak da jaz nebi nič delal na njem ;)

Je pa čisto tvoja stvar :D

LP Killah bee
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Po apr 25, 2005 6:53 pm

Sprva so jih naredili 2500,pol so l. 94 zaradi uspeha izdali drugo serijo in leto poznej še tretjo serijo,kolkišna je številka pa ne vem ;)
Slika

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Napisal/-a mito155 Po apr 25, 2005 9:00 pm

evo kilahh bee me že zastopi. Sej je vseen v kaksnem renoju se prpeles v sluzbo - bepop al pa williams... se vedno je reno... :P

...sam ne me tepst... :g:

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Po apr 25, 2005 9:06 pm

em... kot prvo je bebop, kot drugo bo pa vrjetno moj bebop velik dl gverou k pa tvoj špaget.

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Po apr 25, 2005 9:09 pm

voltage je napisal/-a:em... kot prvo je bebop, kot drugo bo pa vrjetno moj bebop velik dl gverou k pa tvoj špaget.

hehe smo spet tam kjer muh ni ;)
Lp

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Po apr 25, 2005 9:12 pm

ok ne smetit človeku debata je o njegovem kliotu, po se pa en falus prbaše k ma neki čez renoja al pa je drugič debata o hondi pa ma en drug neki čez hondo al pa tretič neki čez seata... ma pun falus mam že tega zj pa ne serite več... pa u kerkol preklet debat tale urby sodeluje si model nabije tolk BREZVEZNIH postou da si je u enmu mescu nabrau tolk brezveznh postou k si jh večina z pametnimi in produktivnimi posti v kakšnem letu. evo to so ble moje besede, zj me brište al pa me bo pillle podpru!

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Po apr 25, 2005 10:04 pm

voltage je napisal/-a:ok ne smetit človeku debata je o njegovem kliotu, po se pa en falus prbaše k ma neki čez renoja al pa je drugič debata o hondi pa ma en drug neki čez hondo al pa tretič neki čez seata... ma pun falus mam že tega zj pa ne serite več... pa u kerkol preklet debat tale urby sodeluje si model nabije tolk BREZVEZNIH postou da si je u enmu mescu nabrau tolk brezveznh postou k si jh večina z pametnimi in produktivnimi posti v kakšnem letu. evo to so ble moje besede, zj me brište al pa me bo pillle podpru!

pa se kdo drug te bo podpru :!:
fora je da je galerija slik od MINI ME-ja kar pomeni...mislm pametnmu cloveku da vedeti da so tu njegove slike...pol se pa znajdejo seene slike wiliamsa ki sploh ni minime-jev...tko da ko clovek bere temo misli da se gre ze za modrega clia ne crnega... ce hoce kdo predstavt avto naj odpre svojo galerijo ane...
:evil: :evil:
MINI ME: objavlja svoj avto in to v 8-mih slikah
URBY: pa wiliams cara prejsni avto pa zdejsni avto torej skupaj = 9 slik :evil:
no cigava je po vasem mnenju sedaj galerija :?:
pa mini me sory stari k ti tkole smetim temo...ampak mislim da nism jest tist ta problematicen :oops:

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Napisal/-a mito155 To apr 26, 2005 7:32 am

voltage je napisal/-a:em... kot prvo je bebop, kot drugo bo pa vrjetno moj bebop velik dl gverou k pa tvoj špaget.

Ker del fore ti ne zastopiš. Men osebno je clio 16v hudoo dober avto. Bebop al bepop what makes difrents? Še vedno je 1.2.
Samo to bom dodal. Vedno vsak ki doda svoj avto na galerijo napiše naj se komentira, da so dobordošle kritike, ko pa nekdo napiše da mu kej ni všeč, je takoj vojna. Zaradi tega sam ne komentiram avtomobilov in pohvalim le tiste, ki so mi všeč. Vsak naj ima svoj okus pa če prav to pomeni nič fast, ampak samo fourious, z mogočnimi spojlerji, ki štrlijo iz vsakega konteksta. Pa da ne govorim o stilskem izlivu osebkov, ki brez vsakega smisla kombinirajo barve. Pa prosim da se ne uporablja za odgovore meni izraz falus, ker je žaljenje po forumu prepovedano. Vsak, ki ima vsaj malo pameti bo vedu da so smeški namenjeni tistemu kar besede, ki so napisane ne zmorejo prikazat. Kako lahko se prizadane moški ego je na tem forum jasno odkrito... sami otroci, ki se prepirajo kdo ima daljšega...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov