URBY je napisal/-a:URBY je napisal/-a:Tukaj imaš pa kar dva:
No, men se ta clio 16v še zdi najboljši kar sem jih do zdaj videl, ful ohranjen, vse original pa še lepe felge, res kot nov.
Pol si jih pa malo videl

Mini Me je napisal/-a:Jest sm šu tud gledat tega williamsa pa je zjeban u nulo.
Drugač je pa zelo težko ohranjenga 16V cliota dobit.Tak avto redko kdo špara.
Jest sm jih sel pogledat kar nekej,pa se mi je ta k sm ga kupil,zdel
še najbolj ohranjen,pa še na tem je par stvari treba zrihtat.
LP!
darkdog24 je napisal/-a:Habir je napisal/-a:no miljon je mal too much, ta frajer bo še dolg prodaju ta avto. Sej sem vidu une za 500-600 ampak se mi zdijo fejst zdelani. Sicer je pa fin avto ni kej, še posebej Williams. :P
A ti sploh veš kak auto se to prodaja?To je Renault Clio Williams 2.0
mito155 je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Habir je napisal/-a:no miljon je mal too much, ta frajer bo še dolg prodaju ta avto. Sej sem vidu une za 500-600 ampak se mi zdijo fejst zdelani. Sicer je pa fin avto ni kej, še posebej Williams. :P
A ti sploh veš kak auto se to prodaja?To je Renault Clio Williams 2.0
In kaj je Williams tooook posebnega napram 1.8 16v? Par dodatkov in sedaj pa kr cena 2x višja, za bolj uničen avto. A gre williams tooook bolj od navadnega? Ta avto če bi bil lepo ohranjen, pa imel 70k km, bi pa bil vreden milijon, tko pa
voltage je napisal/-a:ok ne smetit človeku debata je o njegovem kliotu, po se pa en falus prbaše k ma neki čez renoja al pa je drugič debata o hondi pa ma en drug neki čez hondo al pa tretič neki čez seata... ma pun falus mam že tega zj pa ne serite več... pa u kerkol preklet debat tale urby sodeluje si model nabije tolk BREZVEZNIH postou da si je u enmu mescu nabrau tolk brezveznh postou k si jh večina z pametnimi in produktivnimi posti v kakšnem letu. evo to so ble moje besede, zj me brište al pa me bo pillle podpru!
voltage je napisal/-a:em... kot prvo je bebop, kot drugo bo pa vrjetno moj bebop velik dl gverou k pa tvoj špaget.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov