djstane je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:OFFTOPIC...
Sem pogledal na tvojo stran... pa je na eni sliki dj kabina, pa ti odzadaj... na sredini DJ STANE... ob straneh pa DJV nalepke. Zakaj pa to? Resnično me zanima
Glede DJV to je skupina znanih dj-ev ki se imenije deeyajvoice ini ima svoje cd-je ter animatorje!!! Tistale stran je pa se stara nove je izdelavi jo bos lahko videl cez kaksen mesec!
djstane je napisal/-a:ja moj je bil je tako je ce imamo po sloveniji lepe ceste in zelo lepo popravljenesem ga primil -nasedel po poti v ptuj tocno v REBRNICAH!!!! zato je bil malo zmeknjen!
Nesreca nikoli ne pociva!
VaLe je napisal/-a:djstane je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:OFFTOPIC...
Sem pogledal na tvojo stran... pa je na eni sliki dj kabina, pa ti odzadaj... na sredini DJ STANE... ob straneh pa DJV nalepke. Zakaj pa to? Resnično me zanima
Glede DJV to je skupina znanih dj-ev ki se imenije deeyajvoice ini ima svoje cd-je ter animatorje!!! Tistale stran je pa se stara nove je izdelavi jo bos lahko videl cez kaksen mesec!
To sem zato vprašal ker... jaz sem v DJV
Zato sprašujem kaj delajo te nalepke tam
VaLe je napisal/-a:djstane je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:OFFTOPIC...
To sem zato vprašal ker... jaz sem v DJV
Zato sprašujem kaj delajo te nalepke tam
Courage™ je napisal/-a:djstane je napisal/-a:saj jaz tudi mislim na 17 a mi priporocas katere pa s fotoshopom namontiramo pa bomo vidliSamo 17 col so gume zelo drage
Gume prodajam jaz...
130 tisoč za goodyear eagle f1 skoro nove.
Courage™ je napisal/-a:ammm...
bi dodal nekaj samo ne bom![]()
sam prodajam platisca oxigin predator. 17 col, ce kdo pozna platisca oxigin potem ve kaksne so cene le teh. ceno imam 200k komplet z gumami goodyear. ampak ne. to je ljudem predrago, noben pa si ne racuna da je to 25k na gumo in 25k na felno.![]()
Whatever.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost