Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe apr 04, 2003 8:37 am

TechnoBoy je napisal/-a:habbke a mas kej probleme z lezecimi polcaji.. jest vcasih nasedem vcasih ne.. ( btv.. spredaj mam tocno 7cm od tal..sm z metrom pomerill...)

Nisem še probal, bom šu dons ponoč k nau tok folka na cesti... Če pa nau šlo poj pa j*** ga-u rikverc čez mrtve policaje :-P :-P

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe apr 04, 2003 8:39 am

u kranju lahko cez dolocene peljem 30-40 kmh ( ce sm sam v avtu ) cez kasne morm iti pa pocas ker mi nasede ... neprijeten zvok :?
V8 POWER

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe apr 04, 2003 8:47 am

ule je napisal/-a:HaBBkE je napisal :
Čisto isti sprednji spojler ne obstaja, mogoče je spredi po obliki isti sam ma pa stranice na koncu na "ven", da se ujemajo s pragovi...

:roll: Evo tle maš ene par primerkov spojlerjev ki so kar podobni tvojemu na meganu.

www.gas-tuning.com/galerija/srecanja/gr ... 070180.jpg
www.gas-tuning.com/galerija/srecanja/gr ... 070110.jpg
www.gas-tuning.com/galerija/srecanja/gr ... 070025.jpg

Tiste repke pa lahko sam dodaš.....

Ja sej ti pravm, da je osnova ista, sam sem pa dodal tiste stranice, da se sklada s pragovi...

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe apr 04, 2003 9:25 am

jani16 je napisal/-a:Brez zamere, ampak če tole ni kič... Kr ene plastike. A ni lepš če je vse čimbolj skladno, da ne sili iz karoserije, da je narejen s fillingom, ne le da je en spojler več naliman na avto, ne vem, men osebno je lepš, če je avto precej spuščen, ima lepe feltne, po možnosti polirane z robom, pa široke gume. Brez kakršnihkoli plastik, posebej ne tako izrazitih. Deluje mi nekak tako, kot ena maketa. Ne vem no, to je le moje mnenje. :( Men recimo tale bolj divje zgleda:
http://www.delmont-hise.com/x-files/42.jpg
Sicer ma tud neki plastik, ampak niso tok izrazite. 100 ljudi 100 cudi. Se enkrat brez zamere...

Kičast?? Jest ne vidm nobenih nalepk, lučk, ni okrašen k novoletna jelka,j*** ga... Men je hud pa to je važn..

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe apr 04, 2003 9:41 am

TechnoBoy je napisal/-a:u kranju lahko cez dolocene peljem 30-40 kmh ( ce sm sam v avtu ) cez kasne morm iti pa pocas ker mi nasede ... neprijeten zvok :?

Kwa pa čez mest?? Mim capsarije, pa parkirišča za gimnazijo, k je cesta čist u pizdi, a se tm lahk vozš, k neb šu rad probavat pa da mi avto plešast rata :lol: :lol:

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Pe apr 04, 2003 9:45 am

mem polcije... gres malo desno... da je lukna na sredi.. poj pri banki mors kuca ( ona dva k strlita vn) POVOZIT... ce noces VSEGA olja zgubit...
poj k prides u križiše greš najprej malo po levem pasu da se ogneš lukni veliki..poj pred gimnazijo voziš bolj po sredini...ko prides do globusa mors 1/3 avta met na črti ki ločuje cesto...preden zaviješ desno....dol po jelenovem..mors ostro desno zavit.. poj mal naravnost...tok da skor do drugega pasa prides in poj lahko gres po jelenovem dol..

no to je pot v eno smer :)
V8 POWER

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe apr 04, 2003 10:03 am

TechnoBoy je napisal/-a:mem polcije... gres malo desno... da je lukna na sredi.. poj pri banki mors kuca ( ona dva k strlita vn) POVOZIT... ce noces VSEGA olja zgubit...
poj k prides u križiše greš najprej malo po levem pasu da se ogneš lukni veliki..poj pred gimnazijo voziš bolj po sredini...ko prides do globusa mors 1/3 avta met na črti ki ločuje cesto...preden zaviješ desno....dol po jelenovem..mors ostro desno zavit.. poj mal naravnost...tok da skor do drugega pasa prides in poj lahko gres po jelenovem dol..

no to je pot v eno smer :)

Mam lukne u KR že vse naštudirane, sam zanimal me je če ti prideš čez. Če lahk ti lahk tud jest, nisem hotu probat,sem zmeri pr Centru not zavil, da neb spojlerje tm pustu pa bi mi folk umiru. :lol:

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Pe apr 04, 2003 11:08 am

ceprov.. ce je le varianta zavijem pri globusu ( ce ni guzve) in okrog globusa.. poj pa po jelenovem dol... ker tele lukne so skos vecje
V8 POWER

PiLOT (jani16)
Nov uporabnik

Napisal/-a PiLOT (jani16) Pe apr 04, 2003 11:10 am

Kolk je tvoj megane nizji od serijskega. Na A3M strani piše, da ga je mozno z APEX vzmetmi znižat za 30mm, pa me zanima če se ga da še bolj. Pa če lahko napišeš še dimenzije gum, oz. felten.
Tenx.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Pe apr 04, 2003 11:11 am

hmm zdej je eno.. znizan je verjetno njegov 40mm..samo uprasanje je se KOK SO SPOJLERJI OPTICNO ZNIZAL..
ker pri meni je tko...avto je nizji za 15 CM od serijskega....samo veliko spojler nardi...
V8 POWER

PiLOT (jani16)
Nov uporabnik

Napisal/-a PiLOT (jani16) Pe apr 04, 2003 11:35 am

Zanima me nižanje brez spojlerjev, če bi dal na svojga dost nizko gumo pa ne bi rad preveč "lufta" med gumo pa blatnikom...

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Pe apr 04, 2003 11:39 am

glih to najbols zgleda..ce ni lufta...
V8 POWER

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Pe apr 04, 2003 11:51 am

jani16 je napisal/-a:Zanima me nižanje brez spojlerjev, če bi dal na svojga dost nizko gumo pa ne bi rad preveč "lufta" med gumo pa blatnikom...

Če boš dal na avto ful nizkopresečno gumo, bo avto sicer malenkost nižji - sam luft med gumo in blatnikom bo pa večji. Najbolš je kar oboje narest - nižat in nizke gume :twisted: :wink: .
Slika Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe apr 04, 2003 11:56 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe apr 04, 2003 11:58 am

jani16 je napisal/-a:Kolk je tvoj megane nizji od serijskega. Na A3M strani piše, da ga je mozno z APEX vzmetmi znižat za 30mm, pa me zanima če se ga da še bolj. Pa če lahko napišeš še dimenzije gum, oz. felten.
Tenx.

Ja znižan je 40mm, ker so se fedri že mal posedl... Drgač od tal je pa zdej(zarad spojlerjev) 8,5cm... Feltne so 17col, gume pa 215/40/17. Morm zdej nabavt 205/40/17-homologacija pa to...
Kar se pa tiče nižanja, maš priA3m opcijo sam 30mm. Pejt u procar po FK fedre pa maš opcije 30mm, 45mm in 60mm-sam poj morš it amortizerje tršat pa teleskope krajšat...
Če ne misleš met spojlerjev ga vrž u tla 60mm pa ene 17tke gor flikn pa bo STROJ!

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Pe apr 04, 2003 12:35 pm

ne vem kako je pr meganu, sam bravota recmo ce das 17" gor, vec kot 40mm ni priporočljivo spustit, ker ti guma ruzi po vsem mogocem, se posebej, ce mas koga zadaj...

:)

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Pe apr 04, 2003 12:35 pm

ne vem kako je pr meganu, sam bravota recmo ce das 17" gor, vec kot 40mm ni priporočljivo spustit, ker ti guma ruzi po vsem mogocem, se posebej, ce mas koga zadaj...

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe apr 04, 2003 1:33 pm

DrSergioDJ je napisal/-a:ne vem kako je pr meganu, sam bravota recmo ce das 17" gor, vec kot 40mm ni priporočljivo spustit, ker ti guma ruzi po vsem mogocem, se posebej, ce mas koga zadaj...

Sej mi tud je.. Prvo po blatnikih, sem jih ven za 1cm potegnu, pa je poj po plastiki-smo jo odrezal, poj je pa po torziji tm k ven štrli, ne vem ti točn povedat, to mi je pa fazer še mal pobrusu pa je blo...Zdej mi pa brusi sam še uspredi ko močneje zabremzam in zavijem v levo... Tega nau več k bom gor 205/40/17 fliknu, k bo presek saj za 1,5 manjši.

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Pe apr 04, 2003 2:56 pm

HaBBkE je napisal/-a:
DrSergioDJ je napisal/-a:ne vem kako je pr meganu, sam bravota recmo ce das 17" gor, vec kot 40mm ni priporočljivo spustit, ker ti guma ruzi po vsem mogocem, se posebej, ce mas koga zadaj...

Sej mi tud je.. Prvo po blatnikih, sem jih ven za 1cm potegnu, pa je poj po plastiki-smo jo odrezal, poj je pa po torziji tm k ven štrli, ne vem ti točn povedat, to mi je pa fazer še mal pobrusu pa je blo...Zdej mi pa brusi sam še uspredi ko močneje zabremzam in zavijem v levo... Tega nau več k bom gor 205/40/17 fliknu, k bo presek saj za 1,5 manjši.

ja men tut uzadi mal tolče, polsm pa mal blatnk vn potegnu, zdej morm pa še mal notranjost blatnika pobrust. aja Habbke jst na Pro-Car-jevi strani nism nikjer vidu ferde 45mm, sam 35mm in 60mm
my ride
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po apr 07, 2003 9:18 am

cresh je napisal/-a:
ja men tut uzadi mal tolče, polsm pa mal blatnk vn potegnu, zdej morm pa še mal notranjost blatnika pobrust. aja Habbke jst na Pro-Car-jevi strani nism nikjer vidu ferde 45mm, sam 35mm in 60mm

Pomojem da morjo met, ampak samo za določene avte ?? Ma nevem, dej poklič u PROCAR pa upraš kako pa kaj...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov