Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Sr jun 01, 2005 9:46 am

bigboss vem kerga kliota mislš, lepa zadeva sam voznik se mi zdi mau odfukan... ne poznam ga drgač, sam tko na videz vem ker je. drgač bom pa od njega šprtne sedeže nabavu. p.s. enkrt me morš pelt u teli stva<rci da vidm kva dela.

LP
Matic

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS Sr jun 01, 2005 9:59 am

Zivjo

Ej ljudje ne mislim se zdaj z vami tlele prepirat.

@Levcek
Ti si prej napisal:" Saj me je itak lovil" Mislim, da si mal zamesal vse skup- v nepregledn ovink te je prehtel frend z modrim Cooper S, jest nisem sel prehitevat, ker nism videl naprej (se se zelo dobro spomnim). Prehitel sem te tako kot sem ti rekel. Za moje pojme si se peljal pocasi, saj je frend z S-om spizdu ornk naprej in me je mogu cakat, drugac sva enako hitra, klub temu da mi manjka kompresor in da sem imel takrat se zimske gume 175, on pa letne 205 ;) Zaradi tega sem napisal, da si vozil pocasi. Ne mores tud kar tko z lepga trdit, kaj je za moj avto hitro. Na taki cesti res ne mors prehitet nekoga, ki je pred tabo z avtom ki ma 100 konjev, in ga zge, ker rabis za taksno prehitevanje, da res pades mimo vsaj 300 konjev.

@Papy
ti se mi pa ne oglasaj, k sploh nisi bil zraven. Saj lepo, da zagovarjas prijatelje, sam vseen ce te ni blo zravn nima smisla neki na pamet govort, a ni tako?

Pa se enkrat povem, da nisem dirkal, ker sva sla s prijateljem na morje in sva se peljala en za drugim. Vi kar nekaj mi tlele zdaj tezite, da sem dirkal. Na dirkanje na cesti nikol niti ne pomislim. Gre mi pa na zivce, ce se mi nekdo ne umakne in me ne spusti naprej. Na cajte sva ga res da zahodla, sam itak drugac ne gre s takim avtom, ker je Mini narjen za ovinke in je pravi uzitek.

Pa na javnih cestah ne dirkam!!! Dirkat hodim na dirkalisca, in to na prava dirkalisca, ne na taka mini kot je npr. Mobikrog. Sem bil ze veckrat na Nordschleife in Salzburgringu, tako da si prihranite taksne izjave z brezglavim dirkanjem. Takih stvari jest ne pocnem!

@voltage
Ja tist je res precej odfukan, saj me je zadnjic skor nabasal, k mi je u skarje nasprot prisel. Dobr da ma Mini kar u redu bremze. Drugac pa glede voznje, ni panike. Bom te pelal en krog, se bomo zmenl, sam povej kdaj ;)

LP BigBoSS
Zadnjič spremenil BigBoSS, dne Sr jun 01, 2005 10:10 am, skupaj popravljeno 1 krat.
MINI Cooper S R53TM powered by AK New MINI Drivers

http://www.mini-klub.com

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Re: Zivjo

Napisal/-a LeVcEk Sr jun 01, 2005 10:09 am

BigBoSS je napisal/-a:Zivjo

Ej ljudje ne mislim se zdaj z vami tlele prepirat.

Levcek
Mislim, da si mal zamesal vse skup- v nepregledn ovink te je prehtel frend z modrim Cooper S, jest nisem sel prehitevat, ker nism videl naprej (se se zelo dobro spomnim). Prehitel sem te tako kot sem ti rekel. Za moje pojme si se peljal pocasi, saj je frend z S-om spizdu ornk naprej in me je mogu cakat, drugac sva enako hitra, klub temu da mi manjka kompresor in da sem imel takrat se zimske gume 175, on pa letne 205 ;) Zaradi tega sem napisal, da si vozil pocasi. Ne mores tud kar tko z lepga trdit, kaj je za moj avto hitro. Na taki cesti res ne mors prehitet nekoga, ki je pred tabo z avtom ki ma 100 konjev, in ga zge, ker rabis za taksno prehitevanje, da res pades mimo vsaj 300 konjev.

LP BigBoSS

No sej ni važn :) Nevem zakaj bi se tle neki kregal, čist lepo sm napisu moje mišljenje, ti si udaru vn z žalitvami(sekanje, stara mama...) Res je da ga nism nevem kok tišal zaradi punce k je začela kričat u avtu(nikakor se nemorš skoncentrirat na vožno) in pa tut zrd tega, ker ceste nism poznal..Mislm da veš kako je to.
peace ;)

_PaPy_
Stalni uporabnik

Re: Zivjo

Napisal/-a _PaPy_ Sr jun 01, 2005 10:12 am

BigBoSS je napisal/-a:
Papy
ti se mi pa ne oglasaj, k sploh nisi bil zraven. Saj lepo, da zagovarjas prijatelje, sam vseen ce te ni blo zravn nima smisla neki na pamet govort, a ni tako?

Pa se enkrat povem, da nisem dirkal, ker sva sla s prijateljem na morje in sva se peljala en za drugim. Na cajte sva ga res da zahodla, sam itak drugac ne gre s takim avtom, ker je Mini narjen za ovinke in je pravi uzitek.

Pa na javnih cestah ne dirkam!!! Dirkat hodim na dirkalisca, in to na prava dirkalisca, ne na taka mini kot je npr. Mobikrog. Sem bil ze veckrat na Nordschleife in Salzburgringu, tako da si prihranite taksne izjave z brezglavim dirkanjem. Take stvari jest ne pocnem!

LP BigBoSS

lepo sem ti napisou da vem zakaj se gre in da ne delej tega. peace

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS Sr jun 01, 2005 10:27 am

Zivjo

Z zalitvami sta vidva s papyjem ven udarla (brezglava voznja, ce nebi mel punce me nebi prehitel, itak me je on lovil, itd)

Res se je brez veze kregat o takih stvareh ker nima smisla, sploh je pa brez veze neki trdit, o cemer se ne spomnis vec 100% kako je bilo. Res te je prehitel un frend v nepregledn ovink, se se tocno spomnem, da sva mela takrat debato, k sem ga vprasal ce je nor. Pa izjave in razpravljanje o temi kot npr. ce nebi mel punce v avtu me nebi dohitel, alpa saj me je on lovil, alpa jest sem hitrejsi so brezpredmetne in nesmiselne, saj smo menda ze odrasli ljudje, se strinjate?

Glavno je da se uziva v voznji, da se vozi po svojih zmoznostih in da se pride vsak dan cel v enem kosu domov.

Pa brez zamere

Peace

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk Sr jun 01, 2005 10:47 am

No res je bilo tako da me je tvoj prijatelj prehitel nepregledno :) Sam k sm pač tebe pol takoj vidu za mano sm mogu mal gas prtisnt :) Res da se ne spomenm 100% kako je že blo.Oba sva mela zimske gume in zrd tega je tut vn nesl po uni ozki cesti..to se ne pomeni sekanje ;)
Res se je nesmiselno kregat glede teh stvari.
Peace
:P :P

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS Sr jun 01, 2005 10:58 am

Zivjo

No lepo da sva prisla do enakega zakljucka. Nima se smisla za brez veze prerekat. Sam se nekaj, ce te ven nese to pomeni, da je bila tvoja hitrost pre visoka, ce bi te takrat prehiteval bi pocl. Pri hitrosti ko ti pravis, da te je ven nesl pri meni se zdalec ni blo hitro, tako da sedaj ves, da so hitrosti v Miniju lahko zelo velike in me naslednjic prosim lepo spusti mimo ;) Tako da fantje po pameti prosim pa ce zagledate za sabo mocnejsi avto, ga spustite naprej!

Pa brez zamere

LP BigBoSS ;)

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS Sr jun 01, 2005 5:08 pm

Zivjo

Evo se za tiste, ki prisegate na clean style brez nalepk. Sem nasel na racunalniku edino slikco, kjer je bilo se brez nalepk. Kateri se vam zdi lepsi? Se igram z mislijo, da bi odstranil nalepke, ker takole tudi ni bilo slabo. Bolj neopazno pa umirjeno.

Slika

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr jun 01, 2005 5:16 pm

bolš je brez
če že staylaš avto vsaj blatnike dej v barvo avta spust pa druge večje feltne...

LP

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS Sr jun 01, 2005 5:30 pm

Zivjo

DJ E.M.

Vecjih felg ne bom dal gor, ker so mi na 1.mestu pomembni performansi avta. Sem ze vozu s 17 in 18 pa se prevec pozna na pospesku. Tale dimenzija je najboljsi kompromis na Miniju med pospeskom, lego na cesti in končno hitrostjo. 17 se splaca dat na navitga Cooper S-a k ma vsaj 200 konjev.

Blatnike ne bom strihal v rumeno, ker daje to Miniju dolocen poseben izgled, pa se barva rada zacne odpadat po 2 letih, ker se ne prime dobro na to plastiko (je bilo ze večkrat poskušeno, a žal je bilo vedno isto).

Spustil ga bom pa v roku pol leta, vendar ne bom dal gor samo fedrov, ker bi s tem samo poslabsal performanse avta (se nisem spomnil da se poslabsajo, so nemci lepo dokazali) tako da šparam denar za en dobr nastavljiv Gewindefahrwerk, ki bo nastavljiv tako po višini kot tudi trdoti. Je pa na žalost to zelo drag hec :?

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr jun 01, 2005 5:48 pm

jst bi sigurn pustu nalepke na haubi- ker zgleda avto bol nabit
lp

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr jun 01, 2005 6:18 pm

jaz sem za clean verzijo brez nalepk .. razn če ti sede kšn res full ozek tato .. sam se mi zdi d na tega bi samo clean pasal .. a nižano maš kej? ker se mi zdi visok na tej sliki?

Uporabniški avatar
xdss
Novinec

Kraj: Semic_Bela krajina

Napisal/-a xdss Sr jun 01, 2005 7:02 pm

Vsa cast da si se spravil rihtet minija-ne razumemi me narobe cem ti rec sam to da verjetno težko dobis dodatno opremo ????????Sicer je pa men barva zelo vsec edino jaz bi se ddal sedeže obleč v rumeno crno kombinacijo.verjetno je kje kakšen mojster ki bi tud upošteval da mas airbage pa bi postimal tako kot je treba

lp

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk Sr jun 01, 2005 7:25 pm

BigBoss: Pust nalepke gor!Tkrt k si se prfuru za mano pa k sm vidu to kombinacijo rumena črna sm sam :shock: :shock:
Ubijalsko :)

Uporabniški avatar
BigBoSS
Nov uporabnik

Zivjo

Napisal/-a BigBoSS Sr jun 01, 2005 8:02 pm

Zivjo

xdss
Rihtat Minija zna bit zelo zabavno, edin prevec dragi so dodatki, katerih je malo morje. Ce jih pa ni pa sami nardimo :D

Glede sedežev sem še malo skeptičen. Najti mojstra ki nardi zelo lepo ni noben problem, ga imam- on trdi, da bi se airbag odprl, vendar mu jest ne verjamem na besedo. V industriji sedežev jih stalno testirajo, da ja nebi prislo do kaksnega premocnega šiva in se airbag nebi odprl. Zaradi tega ne verjamem, da je varna takšna predelava. Najlažja možnost je, da nabavim športne sedeže in pozabim na airbage. Ta možnost je mislim da tudi najboljša, saj serijski sedeži nudijo pre malo drže, no za vsakdanjo vožnjo zadostuje, na kakem dirkališču bi bil pa lahko malce bolj uklescen :D Tako da bom verjetno nabavil ene hude športne sedeže, samo da se mi ponudi nekje kakšna ugodna cena.

LP BigBoSS

Uporabniški avatar
djarty
Novinec

Napisal/-a djarty Če jun 02, 2005 11:32 pm

No, ne bom sral po tem postu, ker so že drugi dost ... Tale tvoja raketa je res na mestu, lepo spedenana, pa lepo nafrizirana. Sem bil zelo lepo presenečen nad poskočnostjo, glede na 1.6 mašino se mi je skoraj za trenutek :) zazdelo, da gre bol, kot moj avtek. Sicer pa si tudi mojega prav lepo peljal, zdaj vem, da gre 180 v 4 :) Lepe feltne, ko smo se mi peljali si mel še stock zimske. Pa prav kul se je sukat v krožnem, ko lepo cvili.

Po pameti !

aRTy

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe jun 03, 2005 7:53 am

eee...softwer tuning iz 90 na 140 KM?...res bi bilo zanimivo videti izpisek dyno testa, ker če to drži, se takoj prijavim...samo upam, da razumeš da sem do te številke zelo zelo skeptičen :)...

drugače pa luštna gajbica...meni osebno sicer nalepke ne pašejo, ampak če so tebi všeč ;) ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Pe jun 03, 2005 10:06 am

Pust nalepke, mu dajo tak unikaten videz 8) Pa drugače nisem fan nalepk, sam tukile pa res sedejo :)
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Pe jun 03, 2005 4:10 pm

Lep avtek.česititke ;)
Glede 140 konjev sem tudi jaz malo skeptičen.to je 50 lipicancev plusa na 1.6 motorju brez kompresorja :? sicer nisem kakšen strokovnjak za tuning ampak mi je tole res mal sumljivo brez kakšnih mehaničnih posegov v sam motor ;)
drugače pa lepo ampak svetujem da denarce raje vložiš v s-ko in tisto res hudo popedenaš
lp ;)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe jun 03, 2005 4:17 pm

140km :tomidelej:
Pridi kdaj na kaki drag ga malo pognat, me res zanima.
pa lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov