BigBoSS je napisal/-a:Zivjo
Ej ljudje ne mislim se zdaj z vami tlele prepirat.
Levcek
Mislim, da si mal zamesal vse skup- v nepregledn ovink te je prehtel frend z modrim Cooper S, jest nisem sel prehitevat, ker nism videl naprej (se se zelo dobro spomnim). Prehitel sem te tako kot sem ti rekel. Za moje pojme si se peljal pocasi, saj je frend z S-om spizdu ornk naprej in me je mogu cakat, drugac sva enako hitra, klub temu da mi manjka kompresor in da sem imel takrat se zimske gume 175, on pa letne 205Zaradi tega sem napisal, da si vozil pocasi. Ne mores tud kar tko z lepga trdit, kaj je za moj avto hitro. Na taki cesti res ne mors prehitet nekoga, ki je pred tabo z avtom ki ma 100 konjev, in ga zge, ker rabis za taksno prehitevanje, da res pades mimo vsaj 300 konjev.
LP BigBoSS
BigBoSS je napisal/-a:
Papy
ti se mi pa ne oglasaj, k sploh nisi bil zraven. Saj lepo, da zagovarjas prijatelje, sam vseen ce te ni blo zravn nima smisla neki na pamet govort, a ni tako?
Pa se enkrat povem, da nisem dirkal, ker sva sla s prijateljem na morje in sva se peljala en za drugim. Na cajte sva ga res da zahodla, sam itak drugac ne gre s takim avtom, ker je Mini narjen za ovinke in je pravi uzitek.
Pa na javnih cestah ne dirkam!!! Dirkat hodim na dirkalisca, in to na prava dirkalisca, ne na taka mini kot je npr. Mobikrog. Sem bil ze veckrat na Nordschleife in Salzburgringu, tako da si prihranite taksne izjave z brezglavim dirkanjem. Take stvari jest ne pocnem!
LP BigBoSS
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov