Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Pe jun 17, 2005 9:27 pm

zajčica in marky18 urejajte vaše spore po zasebnih sporočilih, ircu ali kje drugje,
samo ne tle notri, če ne bo tema šla pod ključ.
Slika

marky18
Nov uporabnik

Kraj: u lukn

Napisal/-a marky18 Pe jun 17, 2005 9:44 pm

Kolkr vidte se je tle prjavla samo da mene za.....a pa da smeti tle po forumu . In lejte kaj je nardila . Vse mi je pokvarla , zdej je kar je !

Adijo
Turbo Addict

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So jun 18, 2005 12:27 am

:EE Sej nič hudga :EE

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM So jun 18, 2005 12:30 am

M3 je napisal/-a:zajčica in marky18 urejajte vaše spore po zasebnih sporočilih, ircu ali kje drugje,
samo ne tle notri, če ne bo tema šla pod ključ.

Word!

Itak pomoje človek ni imel ravno slabih namenov, če so pa tle zasebni spori zraven, naj se pa na drugačen način urejajo.

P.S.: Itak pa sploh ni važno, čigav je avto, sam če res ni tvoj pol pač povej po pravici pa je zadeva rešena, črno na belem. Lohk vse druge nafarbaš, ampak samga sebe pa ne boš nikol. Sej te ne bo noben zarad tega sovražu, če boš tuj avto predstavu - iskrenost tudi nekaj velja. Še zmeri si vsak avto v rubriki Galerija radi ogledamo, pa naj bo od kogarkoli.
SlikaSlika

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek So jun 18, 2005 10:11 am

Ta avto je res predelu marky v celoti razen platišč, ki jih je zdej namontiru njegov (bivši?) prijatelj, novi lastnik. V ta avto je vložil veliko znoja, živcev in ur dela. Veliko delov je pripeljal iz US, pred pol leta pa ga je prodal, sedaj pa že predeluje novo a4ko. Kolikor ga poznam in poznam zadevo sta bila z novim lastnikom res zmenjena da zadevo lahko objavi, saj je styling nenazadnje njegov, njegove so ideje (umetniško delo podpiše umetnik, ne lastnik slike).

zajčica
Nov uporabnik

komentarji zaželjeni

Napisal/-a zajčica So jun 18, 2005 12:11 pm

YURCHEK sorry sam mi mal več vemo o tem.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So jun 18, 2005 12:55 pm

Sicer se to mene vse skupi nič ne tiče ampak če že perete gate tle na forumu si pa vseen ne morm pomagat.kaj maš ti zajkla pri vsem skupi.v nobenem primeru ni avto tvoj.če ma lastnik kaj za povedatnej pač pove.ti maš pri lastništvu avta glih kot kot jaz.namreč ni tvoj.no vsaj tko zgleda,čeprov se nebi čudil da bi bil na koncu tudi tvoj :roll:
lp ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So jun 18, 2005 12:57 pm

kaj se tle neki greste, avto je u bistvu moj :P ;) :D :lol:

res..

lp

delfin21
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

audi

Napisal/-a delfin21 So jun 18, 2005 1:12 pm

Ej folk!

Poslušte raj Markya18, ne pa zajkle k pojma nima.

marky18
Nov uporabnik

Napisal/-a marky18 So jun 18, 2005 1:58 pm

ahahahahhahaahahaaaa boga zajčica . Sej še folk ko te ne pozna ve kaka si !!!! :
Turbo Addict

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate So jun 18, 2005 2:00 pm

Pa dobr no... avto je od tistga k v prometni pise. Forum niti prilizno ni mesto za resevanje vasih osebnih sporov. Pejde na en kofe pa se na 4... pardon, zgleda da 6 oci pomente kaj in kako - je pa tko al tko vse jasno. Nekdo je imel ta avto in se je spravil v styling in avto lepo ustimal, potem pa ga je prodal. Novi lastink je dodal se feltne in avto je kakrsen je, njegov lastnik je pa novi lastnik in ne stari. Kdo ga bo predstavu je men in mislim da 95% folka tukile cist vseen - mi smo avto pogledal, povedal svoje komentarje in to je to. Ne se pa tuki neki brez veze kregat... itak bo pa tole pomoje kmal zaklenjeno, ceprov bi blo bols, da se vse poste o kreganju glede lastnistva vkljucno z mojim in ostalimi komentarji zbrise in temo pusti, da bo se kdo lahko vidu ta lep avto. :roll:
Slika

marky18
Nov uporabnik

Napisal/-a marky18 So jun 18, 2005 2:11 pm

Končno en ki zastopi zadevo . Novi lastnik pač nima dostopa do neta in blo je dogovorjeno da ga pač jaz predstavim in sem ga kot svojega . Kar po mojem ni nič narobe . Pol se pa tle umešava v tuje posle , smeti in greni življenje drugim . Kaj si bo zej folk mislu tle na forumu ? Pač ima tak karakter .......

LP ,
Turbo Addict

Uporabniški avatar
st-maverick
Novinec

Napisal/-a st-maverick So jun 18, 2005 3:25 pm

Ja no sej ql, pomojem so vsi že skapirali kako in kaj!

Dej ti rajš prlimaj gor še nočne fotke, da bo folk še to videl ;) (ker si oblubil tud te fotke)

Pa da potem vidm če mam jst prov da si mal narobe barvo neonk izbral :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So jun 18, 2005 4:11 pm

M3 vam je lepo povedal kaj se bo zgodilo s temo če se bo nadaljevala kozlarija.
No jaz bom to realizereal.
Zakljenjeno je tako da je še Hudini (????) ne reši.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov