Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Če sep 01, 2005 7:27 am

Tale FOTR je kr faca. Moj ata ma pa motokultivator pa z njim freza njivo. In je zame največji CAR!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če sep 01, 2005 7:46 am

in se je že začelo od kod dnar za to za ono boli vas kita človek je kupo tuarega in to je to.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Če sep 01, 2005 8:21 am

Hja se mi je kr zdel da bodo takšne izjave.....kako ste lahk tok primitivni.....men se je tud to zmer dogajal, k sm še vozu od mami avto, tisti pogledi in šušljanja za hrbtom.....pa je bil avto 10x al pa še več manj vredn. Nikol vam ni prav, če nekdo zadene na lotu, če mu premožni starši kupjo avto, če vzame leasing, zmer je budala, sam da ma bolš avto kokr vi ne.....Sej vem, nekak se je treba potolažt, namest da bi raj zmigal svoje lene riti, al pa začel uporabljat glavo in prišli na nek način, me ne zanima na kakšnega do denarja in si kupil avto ki si ga želite al pa ga dobil. Jst vem da ga bom enkrat mel, na tak ali drugačen način in jst bom v njem uživu, boli me pa falus za vas ki mi ga boste zavidal. sorry ker smetim temo, se nism mogu upret.

pehtren
Novinec

Kraj: za devetimi gorami, za devetimi vodami...oo fak kje jest zvim

Napisal/-a pehtren Če sep 01, 2005 1:28 pm

splash je napisal/-a:rok 46. sj se bomo mal pelal, sam da do izpita pridem. še 4 mesce. veš, avto je res od fotra, sam men ga da za zapelat kadar hočem, pa čeprav nimam še izpita, samo nočem izzivat sreče, ker če me kaps dobi, pol pa ne bom mogu izpita delat še lep cajt. :x

bomo že še mal počakal.

pametno pametno. blagor tebi jest bi mev doma tudi phaetona in tuarega. zanima me koliko porabi phaeton ki ga imate. jaz ugibam toda mogel bi okoli 16 litrov.

pehtren
Novinec

Napisal/-a pehtren Če sep 01, 2005 1:30 pm

yurchek je napisal/-a:Hja se mi je kr zdel da bodo takšne izjave.....kako ste lahk tok primitivni.....men se je tud to zmer dogajal, k sm še vozu od mami avto, tisti pogledi in šušljanja za hrbtom.....pa je bil avto 10x al pa še več manj vredn. Nikol vam ni prav, če nekdo zadene na lotu, če mu premožni starši kupjo avto, če vzame leasing, zmer je budala, sam da ma bolš avto kokr vi ne.....Sej vem, nekak se je treba potolažt, namest da bi raj zmigal svoje lene riti, al pa začel uporabljat glavo in prišli na nek način, me ne zanima na kakšnega do denarja in si kupil avto ki si ga želite al pa ga dobil. Jst vem da ga bom enkrat mel, na tak ali drugačen način in jst bom v njem uživu, boli me pa falus za vas ki mi ga boste zavidal. sorry ker smetim temo, se nism mogu upret.

kr en komentar. uprasa lahko vsak ce bo odgovoril ali pa ne je pa to njegoa odlocitev. ni treba pisat brezvezne komentarje.

206RC
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 206RC Če sep 01, 2005 10:12 pm

in koliko je bila cena?Predvidevam, da ste novega kupili?

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Če sep 01, 2005 10:16 pm

Courage™ je napisal/-a:in se je že začelo od kod dnar za to za ono boli vas kita človek je kupo tuarega in to je to.

in kdo je po tvojem kaj tako hudega rekel, da kar nekaj provociraš zdaj tu?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe sep 02, 2005 7:25 am

robertos_664 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:in se je že začelo od kod dnar za to za ono boli vas kita človek je kupo tuarega in to je to.

razčisti malo kaj je provociranje in kaj je zdolgočasenost ob branju vedno istih komentarjev na kak boljši avto.

Drugače pa če preletiš prejšnjo stran boš vido komentarje aka kje pa ata dela da lahko mate to pa še ono...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

pehtren
Novinec

Napisal/-a pehtren Pe sep 02, 2005 1:54 pm

tocno tako ;)

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Pe sep 02, 2005 2:08 pm

avto je špica.sm se pelu v njem.mislm..ne v vašem.zakaj pa niste črnga vzel?ful je strupen skupej s kromom.dobr gha furite

LP

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR Pe sep 02, 2005 2:44 pm

wooooooooooow cool avto še mal slikic please :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD
Slika

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Pe sep 02, 2005 5:42 pm

Ja, to je sigurn ena sama mafija, da majo tok dnarja in nategujejo poštene ljudi :evil:
Hec ;) :P :lol: :lol:

Ni kej, super avto. PARDON, TANK! Dej nehi no, 275 gume, to niso več gume, to so valarji!
Bolj kot povprečna poraba pa mene zanima, če se je pri vseh teh newton metrih (750?) sploh možno nagniti naprej med polnim pospeševanjem od 0 km/h pa do končne. :lol:

PS:
Če se ti bo ljubilo enkrat posnemi zvok tega V10 TDIja med pospeševanjem... to mora zveneti kot nek tank :lol:

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifthead Pe sep 02, 2005 5:59 pm

evo predvčerišnm sm se vozu v tem in povem vam da sm ga začutil kako potegne do 160kph, to je zverina!!!
pa zravn je biu Audi A8 4.0 TDI in ni bil boljši, fak tale tank res leti, pa hud zvok itq!!!
Lp
Slika

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Pe sep 02, 2005 9:22 pm

Courage™ je napisal/-a:

razčisti malo kaj je provociranje in kaj je zdolgočasenost ob branju vedno istih komentarjev na kak boljši avto.

Drugače pa če preletiš prejšnjo stran boš vido komentarje aka kje pa ata dela da lahko mate to pa še ono...

nisem opazil nič kaj provokativnega, razen tvojega posta. si nekam občutljv odkar nisi v celju nič dobo a :D
pa sorry ker smetim temo ;)

pehtren
Novinec

Napisal/-a pehtren Pe sep 02, 2005 10:37 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:avto je špica.sm se pelu v njem.mislm..ne v vašem.zakaj pa niste črnga vzel?ful je strupen skupej s kromom.dobr gha furite

LP

and some drug dellers whells on it :vrum :D

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash So sep 03, 2005 1:10 pm

no. zdle sem bil od doma par dni, tko da sem čist iz a.com dol padu.

hm, nekj sem na hitrco preletel temo. glede porabe je pri phaetonu tam okol 15l, pri touaregu pa tud tam nekje mogoče kakšnega pol litra več, ker pač ima avto 2685kg.
to je pri srednje hitri vožnji. tam okol 150-160.

aja, še eno slikco, za vas ki nižate avtomobile, pa komentirate da je normalno visok avto (beri: ni znižan) traktor. kaj bi pa rekli na tole. :lol:

tole je vzdignjen do konca. aja, za primerjavo višine (feltne so 19 col.) :)

Slika

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks So sep 03, 2005 1:24 pm

sam dej res posnem zvok ,da ga sliš vesolna slovenija,ker je res :DDD

LP

Uporabniški avatar
_MiShKa_
Nov uporabnik

Napisal/-a _MiShKa_ So sep 03, 2005 1:44 pm

Courage™ je napisal/-a:

nisem opazil nič kaj provokativnega, razen tvojega posta. si nekam občutljv odkar nisi v celju nič dobo a :D
pa sorry ker smetim temo ;)

kak pa ti veš da ni v celju nič dobo? si bil tam?
Slika

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm So sep 03, 2005 2:22 pm

splash je napisal/-a:tole je vzdignjen do konca. aja, za primerjavo višine (feltne so 19 col.) :)

Slika

Hohoho :lol:
Tole bi blo uporabno za mafijo. Zapelješ na pločnik, gas do konca, pa brisalce pržgat :D

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR So sep 03, 2005 2:29 pm

kak si pa tole naredu
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov