splash je napisal/-a:rok 46. sj se bomo mal pelal, sam da do izpita pridem. še 4 mesce. veš, avto je res od fotra, sam men ga da za zapelat kadar hočem, pa čeprav nimam še izpita, samo nočem izzivat sreče, ker če me kaps dobi, pol pa ne bom mogu izpita delat še lep cajt.![]()
bomo že še mal počakal.
yurchek je napisal/-a:Hja se mi je kr zdel da bodo takšne izjave.....kako ste lahk tok primitivni.....men se je tud to zmer dogajal, k sm še vozu od mami avto, tisti pogledi in šušljanja za hrbtom.....pa je bil avto 10x al pa še več manj vredn. Nikol vam ni prav, če nekdo zadene na lotu, če mu premožni starši kupjo avto, če vzame leasing, zmer je budala, sam da ma bolš avto kokr vi ne.....Sej vem, nekak se je treba potolažt, namest da bi raj zmigal svoje lene riti, al pa začel uporabljat glavo in prišli na nek način, me ne zanima na kakšnega do denarja in si kupil avto ki si ga želite al pa ga dobil. Jst vem da ga bom enkrat mel, na tak ali drugačen način in jst bom v njem uživu, boli me pa falus za vas ki mi ga boste zavidal. sorry ker smetim temo, se nism mogu upret.
robertos_664 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:in se je že začelo od kod dnar za to za ono boli vas kita človek je kupo tuarega in to je to.
in kdo je po tvojem kaj tako hudega rekel, da kar nekaj provociraš zdaj tu?
Courage™ je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:in se je že začelo od kod dnar za to za ono boli vas kita človek je kupo tuarega in to je to.
razčisti malo kaj je provociranje in kaj je zdolgočasenost ob branju vedno istih komentarjev na kak boljši avto.
Drugače pa če preletiš prejšnjo stran boš vido komentarje aka kje pa ata dela da lahko mate to pa še ono...
robertos_664 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:in se je že začelo od kod dnar za to za ono boli vas kita človek je kupo tuarega in to je to.
razčisti malo kaj je provociranje in kaj je zdolgočasenost ob branju vedno istih komentarjev na kak boljši avto.
Drugače pa če preletiš prejšnjo stran boš vido komentarje aka kje pa ata dela da lahko mate to pa še ono...
nisem opazil nič kaj provokativnega, razen tvojega posta. si nekam občutljv odkar nisi v celju nič dobo a![]()
pa sorry ker smetim temo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov