Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Gambit
Nov uporabnik

Napisal/-a Gambit To nov 08, 2005 3:02 pm

Kapo dol.Okusno!Sam ne ga res nic nacickat, pa stay sideways.... :D

Uporabniški avatar
m power
Novinec

Napisal/-a m power Po jun 19, 2006 11:16 am

Jo... po dolgem casu dva mala updejta... :D

Prvi je menjava volanskega usnja in za povrh je presit v ///M barvah =I
Slika

Slika

Druga, bolj konkretna rec, je pa menjava originalnega zadnjega lonca. Zadeva je bila se prva gor in je bila za 15 let in 250kkm se v zelo dobrem stanju. Nobene luknje, ampak pomoje popolnoma pregorena notranjost = > precej glasna rec, ampak zvok je bil hud :twisted:

Takle je:
Slika

Ker mi ni glih vsaka zadeva vsec, sem seveda posegel po originalnem sportnem loncu znamke Boysen (dela tudi prvo vgradnjo za BMW in se za marsikatero evropsko znamko). Lonec je komplet iz rostfreia in na koncu ima nastavka iz poliranega rostfreia 2x fi 65mm.
Problem teh loncev je, da niso na prostem trgu... hvala Bogu za Ebay :lol: :lol:

Takle je preden je bil zmontiran:
Slika

Takole pa zgleda na avtu:
Slika
Slika

Tukaj je pa se kratkek clip, sicer bolj slabega posnetka zvoka (digitalec.press)
http://www.autoclips.net/detail.php?id_video=4483

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po jun 19, 2006 11:37 am

lep je tale bemfl ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Po jun 19, 2006 12:04 pm

M power, zelo mi je všeč kako urejaš svojega BMWja (ga opazujem tudi na BMW forumu). Poleg tega imaš več kot pravi motor.... Vse čestitke!

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DDDD Po jun 19, 2006 12:45 pm

Res je lep kapo dol pa še 2.5. :twisted:
Šljivovica ljutaaa
Slika

p|X|
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a p|X| Po jun 19, 2006 1:19 pm

zelo lep in urejen z stilom, pohvale

simmy
Nov uporabnik

Napisal/-a simmy Po jun 19, 2006 2:52 pm

najs ;)

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Po jun 19, 2006 6:20 pm

Zdej sem pogledal celo temo in si zelo lepo, predvsem pa z okusom porihtal BMW-ja. tako lepo se sveti, da skoraj ne verjamem da je 91 letni, da o opremi sploh ne govorim. Angel yes, in beli žmigavci spredaj in zadaj, ter volan so pa sloh pika na i. :tomidelej:
Slika

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Po jun 19, 2006 7:24 pm

pohvalno, avto grajen na detajlih... :tomidelej:

Uporabniški avatar
m power
Novinec

Napisal/-a m power To jun 20, 2006 9:18 am

Hvala za pohvale... :) Imam pa se nekaj stvari v planu, oz. samo cakajo na montazo, ker imam ze lep cas vse skupaj zlozeno na kupu doma (PDC, originalna tretja zavorna luc, zvocniki). Eh, enkrat bom ze dobil cas... :D

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 To jun 20, 2006 10:50 am

Kot vidim imava kar podoben okus - zelo lepo in okusno pedenano, verjetno ena lepših petindvajsetic v slo, kar se tiče okusno in uporabno polepšanih. Ali imaš še kakšne načrte, ker zunanjost se zdi dokaj finalizirana 8)
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko To jun 20, 2006 12:18 pm

lep lep. Veseli me da ni nič nakičan in da ne zgleda kot čapac wagon. Eden redkih takih v slo. Čestitam. Ljudje zgledujte se po njem, ne pa nekih spojlerjev pa šarkijev, pa leksusk itd.

Edino za moje pojme bi dal raje take feltne gor od malo novejšega m3ja. Se mi zdi da bi ga kar malo pomladilo......ampak vseeno je super avto
Priponke
m3.jpg

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko To jun 20, 2006 12:19 pm

ali pa take.......
Priponke
bmw_m31.jpg

Uporabniški avatar
m power
Novinec

Napisal/-a m power To jun 20, 2006 10:43 pm

royko je napisal/-a:lep lep. Veseli me da ni nič nakičan in da ne zgleda kot čapac wagon. Eden redkih takih v slo. Čestitam. Ljudje zgledujte se po njem, ne pa nekih spojlerjev pa šarkijev, pa leksusk itd.

Edino za moje pojme bi dal raje take feltne gor od malo novejšega m3ja. Se mi zdi da bi ga kar malo pomladilo......ampak vseeno je super avto

:oops:

Kar se felten tice... te, katere imam jaz gor so bile v osnovi za 3.0 M3 kupeja, tiste, ki jih ima modri (na tvoji sliki) so v originalu namenjene M3 kabriu in tiste, ki jih ima beli so pa bile namenjene M3 limuzini. S prehodom na 3.2L motorje je M3 dobil pomlajene feltne in sicer je ta model, ki ga imam jaz sel ven in ga je nadomestil model z isto oznako, ampak s stevilko 2 zraven ( zadnje feltne so bile za colo sirse in kraki so dobili ostrejse poteze, napis je pa zamenjala mala M znackica). Ostala dva modela sta s prehodom na 3.2L tudi dobila zadnja platisca za colo sirsa, ampak dizajn je ostal enak.

Moj namen je bil dobiti platisca, kot so na beli M3 limuzini (M contour, zame osebno najlepsa platisca), ampak pri nas je to prakticno nemogoce. Ena varijanta je ebay, ampak imas riziko dejanskega stanja platisc... :cry:
Nasplosno je dokaj tezko dobiti katerakoli M3 platisca (original) in seveda imajo tudi svojo ceno...

Uporabniški avatar
alien-w
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a alien-w To jun 20, 2006 10:56 pm

sm lih hotu to rect, kar je royko reku. Vecinoma takih bemflov k jih vids, so pravi čapac wagoni in lih zato so men tele trojke kr mal se "zagravžale", sam tale je pa res kapo dol. Lep, nenakičan, vzdrževan in okusno predelan. Pa tale filmčk je tut ql. :) K sm pržgal, pa se je woofer pod mizo iz sleep moda prklopu in zadonel v tistih svojih 55W RMS je biu res hud filing. Ga bom lahko uporablu za masažo. :) Pohvalno, res!
Slika

Uporabniški avatar
NoFX
Novinec

Napisal/-a NoFX To jun 20, 2006 11:03 pm

m power je napisal/-a:
fastfury je napisal/-a:Lahko vprašam kje si nabavljal vse dodatne stvari, ki si jih vgradil v avto :D

Vse luci + shortshifter sem nabavil preko ebaya z Nemcije... pride precej ceneje, kot pri nas :P ;)

kaj je to sploh shortshifter? kak to zgleda? pa kakšne so ble cene za vse olepšave??
Če bi imel še športna ogledala in spojler z tretjo zavorno lučjo bi bil še lepši...

Uporabniški avatar
m power
Novinec

Napisal/-a m power To jun 20, 2006 11:22 pm

NoFX je napisal/-a:kaj je to sploh shortshifter? kak to zgleda? pa kakšne so ble cene??

SS je zadevica, ki ti skrajsa hode prestavne rocice (meni konkretno za 30%). V bistvu je to stanga, na katero je nataknjena prestavna bunka, samo, da ima SS drugje vrtisce + sama stanga je nakaj krajsa.

Za predstavo tale slikica (na sliki je stanga od Z3 M, ki ekstremno skrajsa hode, jaz imam namensko za moj avto => lepo, da tovarna predvidi tudi taksne zelje 8) )...
Slika

Za dodatno skrajsanje BMW se ponuja clubsport krajso bunko (cca 2cm):

Shortshift:
Slika

Navadna :

Slika

Z ebaya me je prislo 140EUR oboje (original)...pri nas je samo bunka 25 jurjev...

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko Sr jun 21, 2006 2:00 am

še enkrat ti ga pohvalim, res je lep..............svaka ti čast

Lepo bi ga bilo pa še enkrat v živo videt

Uporabniški avatar
m power
Novinec

Napisal/-a m power So jun 24, 2006 9:31 pm

subi92 je napisal/-a:Kot vidim imava kar podoben okus - zelo lepo in okusno pedenano, verjetno ena lepših petindvajsetic v slo, kar se tiče okusno in uporabno polepšanih. Ali imaš še kakšne načrte, ker zunanjost se zdi dokaj finalizirana 8)

V bistvu je avto koncan, kar se zunanjosti tice (ostaja sprotna sanacija morebitne rje), cakata me sprednji dve vratni tapeti (usnje odstopa => klasicna tezava, zaradi malo smotane oblike tapete), potem montaza parkirnih senzorjev zadaj, montaza tretje zavorne luci (bo kar projekt, ker sem nabavil originalni kit, ter se le-ta zveze s check control modulom, tako, da me BC opozarja tudi v primeru pregorene zarnice v tretji z. luci 8) ), ter pa seveda tudi montaza novih zvocnikov, ki bojo kmalu praznovali svojo obletnico :lol: :lol:

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower So jul 01, 2006 4:27 pm

Zelo lep bmw lepo porihtan da ni prevec nakicen pohvala :D :D
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost