seat je napisal/-a:Ja itaq,da so CupraR odbijači lepši od TS ampak še zmer je za moje pojme TS velik lepši kot pa večina body kitov,ki so na voljo za Leon-e
Drgač pa je tale Leon lep edin v poden je treba dat pa temnit pa bo čist drug.
Zadnji del je pa kr zanimiv edin pragi mi nekak ne sedejo ampak to je stvar okusa.
gregga je napisal/-a:andrej-seat je napisal/-a:A mogoče kdo ve, če so napisi na zadku samo prilimani ali so luknje v pleh?
Lp
mislim da so prlimani, ker pr nas vidim 3/4 Leonov, brez usakega znaka zadi, ker tak vidim da ma @seat
seat je napisal/-a:Glede CupraR odbijačev pa se strinjam ampak pazi nekaj;če boš dal samo sprednji odbijač od cupre ostalo bojo pa podaljški bo avto zgledal smešen oz. ne bo to to,če ti moj nasvet kaj pomeni ti lahk povem samo to,da potem menjaj vse sam ne mi podaljškov kombinirat z serijsko zelo hudimi odbijači ala TS ali CupraR
Ker kombiniranje recimo CupraR sprednjega odbijača z tvojimi sedanjimi pragovi in zadnjim odbijaču bo res grdo pa ne me narobe razumet ampak CupraR ali TS na to kompleten ne pa samo polovičarski,če me razumeš kaj hočem povedati.Recimo tvoja barva je fenomenalna in bi ji TS ali CupraR odbijači noro sedli.
Oznake zadi pa le dol poberi ker pride ritka bolj sexi
seat je napisal/-a:gregga je napisal/-a:andrej-seat je napisal/-a:A mogoče kdo ve, če so napisi na zadku samo prilimani ali so luknje v pleh?
Lp
mislim da so prlimani, ker pr nas vidim 3/4 Leonov, brez usakega znaka zadi, ker tak vidim da ma @seat
Ja kot sem ti že v svoji temi napisu so ti napisi in oznake samo prilepljene in jih z lahkoto spraviš dol le malo jih moraš segreti pa je to to.
Glede nižanja ti lah povem,da je avto ob nizkih pneumatikah kr nakaj trši ampak je pa zato lega v ovinkih precej boljša.Jst mam Leona spuščenega z KW 40/40 in kr lepo pride (slike maš v moji temi) ampak za odbijače ne skrbi najnižji del je motor oz. zaščita motorja ki ob vsaki malo večji grbini porajsa po tleh.Drugače pa je lega super.Zj eni ti bojo predlagali gewinde ali pa še močnejše nižanje ampak ti odsvetujem,ker pol je motor že kr nevarno pri tleh in je avto skor nepremičnina.
Glede CupraR odbijačev pa se strinjam ampak pazi nekaj;če boš dal samo sprednji odbijač od cupre ostalo bojo pa podaljški bo avto zgledal smešen oz. ne bo to to,če ti moj nasvet kaj pomeni ti lahk povem samo to,da potem menjaj vse sam ne mi podaljškov kombinirat z serijsko zelo hudimi odbijači ala TS ali CupraR
Ker kombiniranje recimo CupraR sprednjega odbijača z tvojimi sedanjimi pragovi in zadnjim odbijaču bo res grdo pa ne me narobe razumet ampak CupraR ali TS na to kompleten ne pa samo polovičarski,če me razumeš kaj hočem povedati.Recimo tvoja barva je fenomenalna in bi ji TS ali CupraR odbijači noro sedli.
Oznake zadi pa le dol poberi ker pride ritka bolj sexi
andrej-seat je napisal/-a:Kje ste pa kej temnili svoje avte
andrej-seat je napisal/-a:gregga kolk ti je računal Dr.Glass za temnenje?
Lp
polly1 je napisal/-a:Lej za mojega toledona sm se že zanimal. Pri lumarko mi je za mojega rekla ceno 143€, za leona mi je tudi omenila in je prbližn 20€ ceneje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov