Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To mar 13, 2007 4:16 pm

Ja itaq,da so CupraR odbijači lepši od TS ampak še zmer je za moje pojme TS velik lepši kot pa večina body kitov,ki so na voljo za Leon-e
Drgač pa je tale Leon lep edin v poden je treba dat pa temnit pa bo čist drug.
Zadnji del je pa kr zanimiv edin pragi mi nekak ne sedejo ampak to je stvar okusa.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin To mar 13, 2007 4:30 pm

paše mu barva in felge ,sam mal nižje mora jit :tomidelej: :tomidelej: :tomidelej:
Slika
Slika
Slika

andrej-seat
Nov uporabnik

Kraj: Lukovica

Napisal/-a andrej-seat To mar 13, 2007 4:41 pm

Gregga, hvala k si zrihtu slike. :) Ja res so mal veliki blatniki, sam kaj češ tkola mamo ;) feltne bodo pa kr 17 ostale.
Lp

andrej-seat
Nov uporabnik

Napisal/-a andrej-seat To mar 13, 2007 4:44 pm

seat je napisal/-a:Ja itaq,da so CupraR odbijači lepši od TS ampak še zmer je za moje pojme TS velik lepši kot pa večina body kitov,ki so na voljo za Leon-e
Drgač pa je tale Leon lep edin v poden je treba dat pa temnit pa bo čist drug.
Zadnji del je pa kr zanimiv edin pragi mi nekak ne sedejo ampak to je stvar okusa.

Sej če se bo kdaj pojavla kakšna možnost zasprednji odbijač od Cupre bom zamenjal. Glede nižanja pa še nevem, sej zgledal bi hudo sam treba pol velik bolj pazit na vsako luknjo...

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga To mar 13, 2007 4:46 pm

seat je napisal/-a:Ja itaq,da so CupraR odbijači lepši od TS ampak še zmer je za moje pojme TS velik lepši kot pa večina body kitov,ki so na voljo za Leon-e

to mas prau.....

sej, glede nizanja.....kak teb najbol pase glede cest

za slike pa NP ;)

andrej-seat
Nov uporabnik

Napisal/-a andrej-seat Sr mar 14, 2007 12:50 pm

A mogoče kdo ve, če so napisi na zadku samo prilimani ali so luknje v pleh?

Lp

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Napisal/-a gregga Sr mar 14, 2007 2:21 pm

andrej-seat je napisal/-a:A mogoče kdo ve, če so napisi na zadku samo prilimani ali so luknje v pleh?

Lp

mislim da so prlimani, ker pr nas vidim 3/4 Leonov, brez usakega znaka zadi, ker tak vidim da ma @seat

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr mar 14, 2007 5:19 pm

gregga je napisal/-a:
andrej-seat je napisal/-a:A mogoče kdo ve, če so napisi na zadku samo prilimani ali so luknje v pleh?

Lp

mislim da so prlimani, ker pr nas vidim 3/4 Leonov, brez usakega znaka zadi, ker tak vidim da ma @seat

Ja kot sem ti že v svoji temi napisu so ti napisi in oznake samo prilepljene in jih z lahkoto spraviš dol le malo jih moraš segreti pa je to to.
Glede nižanja ti lah povem,da je avto ob nizkih pneumatikah kr nakaj trši ampak je pa zato lega v ovinkih precej boljša.Jst mam Leona spuščenega z KW 40/40 in kr lepo pride (slike maš v moji temi) ampak za odbijače ne skrbi najnižji del je motor oz. zaščita motorja ki ob vsaki malo večji grbini porajsa po tleh.Drugače pa je lega super.Zj eni ti bojo predlagali gewinde ali pa še močnejše nižanje ampak ti odsvetujem,ker pol je motor že kr nevarno pri tleh in je avto skor nepremičnina.
Glede CupraR odbijačev pa se strinjam ampak pazi nekaj;če boš dal samo sprednji odbijač od cupre ostalo bojo pa podaljški bo avto zgledal smešen oz. ne bo to to,če ti moj nasvet kaj pomeni ti lahk povem samo to,da potem menjaj vse sam ne mi podaljškov kombinirat z serijsko zelo hudimi odbijači ala TS ali CupraR
Ker kombiniranje recimo CupraR sprednjega odbijača z tvojimi sedanjimi pragovi in zadnjim odbijaču bo res grdo pa ne me narobe razumet ampak CupraR ali TS na to kompleten ne pa samo polovičarski,če me razumeš kaj hočem povedati.Recimo tvoja barva je fenomenalna in bi ji TS ali CupraR odbijači noro sedli.
Oznake zadi pa le dol poberi ker pride ritka bolj sexi :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Napisal/-a gregga Sr mar 14, 2007 7:32 pm

seat je napisal/-a:Glede CupraR odbijačev pa se strinjam ampak pazi nekaj;če boš dal samo sprednji odbijač od cupre ostalo bojo pa podaljški bo avto zgledal smešen oz. ne bo to to,če ti moj nasvet kaj pomeni ti lahk povem samo to,da potem menjaj vse sam ne mi podaljškov kombinirat z serijsko zelo hudimi odbijači ala TS ali CupraR
Ker kombiniranje recimo CupraR sprednjega odbijača z tvojimi sedanjimi pragovi in zadnjim odbijaču bo res grdo pa ne me narobe razumet ampak CupraR ali TS na to kompleten ne pa samo polovičarski,če me razumeš kaj hočem povedati.Recimo tvoja barva je fenomenalna in bi ji TS ali CupraR odbijači noro sedli.

x2.....dobro povedano ! :twisted:

andrej-seat
Nov uporabnik

Napisal/-a andrej-seat Če mar 15, 2007 8:43 am

seat je napisal/-a:
gregga je napisal/-a:

Lp

Ja kot sem ti že v svoji temi napisu so ti napisi in oznake samo prilepljene in jih z lahkoto spraviš dol le malo jih moraš segreti pa je to to.
Glede nižanja ti lah povem,da je avto ob nizkih pneumatikah kr nakaj trši ampak je pa zato lega v ovinkih precej boljša.Jst mam Leona spuščenega z KW 40/40 in kr lepo pride (slike maš v moji temi) ampak za odbijače ne skrbi najnižji del je motor oz. zaščita motorja ki ob vsaki malo večji grbini porajsa po tleh.Drugače pa je lega super.Zj eni ti bojo predlagali gewinde ali pa še močnejše nižanje ampak ti odsvetujem,ker pol je motor že kr nevarno pri tleh in je avto skor nepremičnina.
Glede CupraR odbijačev pa se strinjam ampak pazi nekaj;če boš dal samo sprednji odbijač od cupre ostalo bojo pa podaljški bo avto zgledal smešen oz. ne bo to to,če ti moj nasvet kaj pomeni ti lahk povem samo to,da potem menjaj vse sam ne mi podaljškov kombinirat z serijsko zelo hudimi odbijači ala TS ali CupraR

Te čist zastopm, vek kaj mislš.Zaekrat bom odstranu napise pa zatemnil šipe, pa bo. :D
Lp

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Če mar 15, 2007 9:11 am

Moje mnejnje sem ti že napisav v galeriji :D
čimprej še zatemnit pa bo
LP!!

andrej-seat
Nov uporabnik

Napisal/-a andrej-seat To mar 27, 2007 2:19 pm

Kje ste pa kej temnili svoje avte, in kolk kej pride temnenje za Leona?

Lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To mar 27, 2007 5:24 pm

andrej-seat je napisal/-a:Kje ste pa kej temnili svoje avte

off:
bo treba mal.. iskalnik uporabit (precej napisanega)
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=39334
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

andrej-seat
Nov uporabnik

Napisal/-a andrej-seat Sr mar 28, 2007 8:49 am

gregga kolk ti je računal Dr.Glass za temnenje?

Lp

Uporabniški avatar
Mr_Jingles
Novinec

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a Mr_Jingles Ne apr 01, 2007 9:32 am

Lej za mojega toledona sm se že zanimal. Pri lumarko mi je za mojega rekla ceno 143€, za leona mi je tudi omenila in je prbližn 20€ ceneje.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne apr 01, 2007 11:09 am

andrej-seat je napisal/-a:gregga kolk ti je računal Dr.Glass za temnenje?

Lp

Lej Dr.Glass ti bo za temnanje Leoanvzel 140€ tolk sm namreč jst plačal pa sem ful zadovoljen tko,da ti priporočam.

andrej-seat
Nov uporabnik

Napisal/-a andrej-seat Ne apr 01, 2007 12:35 pm

Sej vidm da so cene kr podobne, tm okrog 140 eurov. Tko da še mal našparat pol pa temnit. :D
LP

Uporabniški avatar
Mr_Jingles
Novinec

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a Mr_Jingles Ne apr 15, 2007 8:50 am

polly1 je napisal/-a:Lej za mojega toledona sm se že zanimal. Pri lumarko mi je za mojega rekla ceno 143€, za leona mi je tudi omenila in je prbližn 20€ ceneje.

Sam k njemu ne hodit k človek ni resn. Sam za imf: Sm se naročal pri njem za teden v naprej, ga pokličem en dan pred rokom, pa mi je reko da nič ne ve, da sm naročen :) hahah. Sam na srečo obstaja dober človek Dejan Lešnik in me je vzel not za naslednji dan.......Sam on ma ceno 167€ pa se splača.... :-P (TOLEDO)

Uporabniški avatar
K@TJA
Novinec

Napisal/-a K@TJA Ne sep 02, 2007 8:54 pm

lep, varne km

andrej-seat
Nov uporabnik

Napisal/-a andrej-seat Po sep 03, 2007 10:26 am

Hvala lepa :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten