Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Če nov 10, 2005 6:37 pm

:cry
btw kdaj boš probu one feltne zdej, da vidim, če pašejo? :lol:
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Če nov 10, 2005 9:54 pm

Katere to misliš, OZ f1?
One Toora, ki sem jih pa omenil na prejšni strani pa žal ne izdelujejo več v 16"
So mi pa zelo všečne naslednje:
Slika

ali pa cenejša varianta:
http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=49568#

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Če nov 10, 2005 11:59 pm

Tomo je napisal/-a::cry
Ja tale oglas je zlo zanimiv. Sem kontaktiru modela in kaj mi je reku ko sem ga vprašal za spoiler? Reku je, da prodaja letvice, ki so čez luči, a naslov oglasa je prednji spojler :roll:

ta pa je taprav ja.pa not še piše,da ga je treba sam še pobarvat al neki tazga....svašta

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe nov 11, 2005 8:14 am

Tomo je napisal/-a:Katere to misliš, OZ f1?
One Toora, ki sem jih pa omenil na prejšni strani pa žal ne izdelujejo več v 16"
So mi pa zelo všečne naslednje:
Slika

hehe rob da se rece ...a to si pri technoracingu vprasal?
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Pe nov 11, 2005 4:07 pm

Ja na technoracing, kar si mi tudi sam svetoval.

Danes smo kontaktirali tovarno TOORA glede zaloge za model Canorally z razmakom 4x100.
Žal se ta model (Canorally) v dimenziji 16" ne dobi več, niti se ne bo več proizvajal.
Možna pa je dobava tega modela v dimenziji 17", oziroma kakšnega drugega modela znamke TOORA v dimenziji 16".

17" so kar dražje, tako da sem zelo zainteresiran za felge na sliki zgoraj. Lahko jih dobim za 75k
Ugodno? Meni se zdi, glede na to da Toora sploh niso slabe felge, povrhu pa še lepe ;)

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne nov 13, 2005 4:58 pm

Ker je danes nedelja in kot zmeraj je blo dolgčas sem si malo dan popestril z "home stylingom" :P
prej:

Slika

zdaj:
Slika

Torej odstranjen napis golf_cl, avtocenter a2s in slo nalepka.
Kmalu upam da gresta stran vw znakec in brisalec ;)

LP

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Ne nov 13, 2005 5:59 pm

hehe sem že mislil vprašat kdaj boš dal ta SLO znak dol! :D Drugače pa dobra barva avta... upam, da ni predraga če si jo daš namešat! :D

Tomo kr tako naprej, naredi si cilje in jih počasi izpolnjuj! go go VW :) Lep avto ni kaj! Daj še malo več fotošesna od znotraj :)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne nov 13, 2005 6:20 pm

zakaj da fak ljudje odstranjujete zadnje brisalce? Men se zdi kr uporabn no.. :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne nov 13, 2005 6:32 pm

@Pubbec: hehe slo nalepka je res bla bad :lol: , cilje pa sem si itak že zadal, počasi in z užitkom. Do drugega leta spomladi bo že kaj več ;)

@Eclipse: saj ni pomembno ali je brisalec uporaben al ne, važno da lepo zgleda če ga ni :P

Še notranjost (tudi tu imam nekaj planov)
Slika

Uporabniški avatar
prstko
Novinec

Napisal/-a prstko Ne nov 13, 2005 6:41 pm

uu lepo tomo ...sam neki me zanima a ti je šel ves lim dol...ker mi smo pr enmo to delal na hondici in se še vedno poznajo robčki lima...resda zelo malo vendar se...a pri tebi je šlo use lepo dol???
avto mi je že zdej lep sam če boš dal pa še brisalce pa znak VW dol pol bo pa še dosti lepši :-P

upam da kmalu s5 pridejo nove slikce

lp
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne nov 13, 2005 6:51 pm

hvala hvala...
Ja z limom ni bilo nekej ful problemov, samo čas si moreš vzet. Jaz sem pač odstranu golf cl znak, potem pa lepilo segreval kar nekaj cajta, pa z ravnilom počasi drgnil čez na koncu pa potem z benzo-m...Vidi pa se samo pod enim kotom čisto malo(obrobe) za kar pa itak samo jaz vem :lol:

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne nov 13, 2005 8:23 pm

Meni je avto všeč, pa vse je vredu, edino kar me moti in mi je grdo je volan! :P
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Furious_G
Novinec

Kraj: Železniki

Napisal/-a Furious_G Ne nov 13, 2005 8:26 pm

hehe, jst sm se tud najprej v volan zapiču. res čudno zgleda. ;)
kar pa se brisalca tiče... tud men se zdi čudn kako lahko brez zadnjih brisalcev furate... jst kr živčen ratam če ne vidim nazaj. ;) res je pa lepše če ga ni ja... :)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne nov 13, 2005 9:03 pm

jst umrem brez zadnga birsalca.. hočm met čisto šipo at all times..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne nov 13, 2005 10:05 pm

Ja glede brisalca, kaj pa tisti avti ki ga nimajo? Saj še niti nisem čist prepričan, vem samo to da bi dobr zgledal :P Kar pa se volana tiče pa tudi vsak čas razmišljam, da bom zamenju, ker je tud men grd...tole se prodaja na bolhi : http://www.bolha.com/oglas1159541
Če pa mogoče kdo ve, da kdo prodaja pa lahko kamot pove ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne nov 13, 2005 10:08 pm

Tomo je napisal/-a:Ja glede brisalca, kaj pa tisti avti ki ga nimajo? Saj še niti nisem čist prepričan, vem samo to da bi dobr zgledal :P Kar pa se volana tiče pa tudi vsak čas razmišljam, da bom zamenju, ker je tud men grd...tole se prodaja na bolhi : http://www.bolha.com/oglas1159541
Če pa mogoče kdo ve, da kdo prodaja pa lahko kamot pove ;)

pa use k poznam si zlo želijo da bi ga mel :D sam to bl pr 4 vratnih limuzinah, kjer zadna šipa nima tazga naklona k tvoja pa se pol velik gor ujame pa gor zadrži.. pr tvoji najbrž ne bi blo takih problemov.. čeprou useen maš gdaj zaprašen, jst lohk pošpricam pa spucam na hitr, ti morš it pa vn pa spucat..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne nov 13, 2005 11:07 pm

Ja za to sem v dilemi...ko bo dež bo pač treba preden se bom odpelu spucat, med vožnjo pa upam da bodo kaplje zdrsele dol :)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po nov 14, 2005 9:40 am

Tomo je napisal/-a:Ja za to sem v dilemi...ko bo dež bo pač treba preden se bom odpelu spucat, med vožnjo pa upam da bodo kaplje zdrsele dol :)

Čuj če nimaš zadnjega brisalca sploh ni tak problem.Sam sem na cliotu bil zadaj brez pa se še vedno dobro vidi.naberejo se kaplice gor to je pa vse.Zadnja šipa zgleda kokr stranska kjer so gor kapljice in ko gledaš v ogledalo na vratih.
Je pa res, da če se pelješ po umazani cesti se pa zadnje steklo umaže ful in v takratnem primeru pa moraš ven in očistit s krpo.Avti brez zadka se hitreje umažejo kokr tisti z zadkom in s tems e umaže tudi hitreje zadnje steklo.

Je pa ena dobra stvar pri tem, prihraniš pri stroških zadnje metlice za brisalec :D
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po nov 14, 2005 9:44 am

Tako je, bomo pač res parkrat iz avta stopl in spucal, čez zimo upam, da bom pol brisalec zrihtu, vw znak dol, pa tablico brez okvirja, samo kako najbolje prilepit, kako si ti to mel Dark?

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Po nov 14, 2005 9:50 am

@Eclipse: saj ni pomembno ali je brisalec uporaben al ne, važno da lepo zgleda če ga ni

Estetika pred funkcionalnostjo? In to pri tako delikatnih zadevah kot je ena izmed tehnoloskih resitev za vecjo preglednost iz vozila in s tem vecjo varnost v cestnem prometu? Se vam ne zdi, da mora avto it cez cel kup enih testov, preden gre lohk v proizvodnjo...in da mogoce bi dizajnarji tud raj videl avto brez brisalcev, ker je res lepsi...pa ne smejo tazga avto spustit na cesto..? Ne vem, no, men se zdi to mal nezrelo vse skup... Pa brez zamere.
Obey me. You'll be happier.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov