bass je napisal/-a:Ko tole berem, mi je kar smešno, kako brez okusa ste nekateri.
Tuning mora biti avtu primeren. 5ka je LIMUZINA na katero nikakor ne pašejo nikakršni očitni dodatki!!! Tatoo-lepo vas prosim!! To limajte na hyundaie accente in peugeote 206 (nič proti), ne pa na bmwja!
Na tako limuzino ne paše NIČ razen širokih gum na lepih feltnah, dobro vzmetenje in pa kakšno temnenje stekel. Mogoče še malenkost kroma v obliki okrasnih letvic in to je to. Ne pa m3 chrome špegli!! c'mon people!!
Prosim ne kvarit tega avta z rižastim body kitom! Pusti mu vsaj nekaj dostojanstva.

tudi jaz podpišem, nekaj bi pa še dodal:
-krom špegli enim so všeč, enim ne... v tvojem primeru bi bil to detajl, ki bi jemal preveč pozornosti na avtu temne barve, nič ne da ampak samo moti. Raje prepusti vso pozornost usmerjeno na 19' coljake
-luči raje vzemi enobarvne, kot so že drugi omenili
-bodi kit je pa problem, kako avto pomladiti brez da bi mu kvaril linijo... v tvojem primeru zadek novejšega m5 bi pašal gor, spredaj je pa tvoja 5-ka preveč ''robata'' zato nanjo ne paše prednji odbijač m3, če dobro pogledaš se ti osnovne linije nosa sploh ne ujemajo z linijami in koti odbijača, katere so preveč zaobljene..seveda če si štručko s poliestrom to lahko popraviš...
seveda je pa to samo moje osebno mnenje...