Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr feb 22, 2006 11:20 am

Ni mi vsec, moti ma vse kar si nardil na avtu brez izjeme .. serijski je 100x lepsi.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr feb 22, 2006 11:43 am

PaGeR je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Ahahahahahahahaahahahahahahah pa kaj si ti malo nor

ne me jebat!!!!

se dobro da so se vsi pred mano lahko zadrzali pa ti pisali kak mas hud avto, stari moj...

ja res, samo se krom spegli pa letvice kromirane ti majnkajo, pa ti jaz osebno nadenem titulo PACIENT LETA 2006 že zdaj v februaru.

Tu na forumu sem že kr nekaj časa, pa kaj tak ogabnega še nisem vido.

če bi rad lepo 19ko, jo spravi nazaj v original stanje in za ta denar ko si nametal plastiko kupi fedre pa felne.

DOBR DA JE TVOJ NAJLEPŠI!!!

Kok mi greste pa s takimi komentarji na k**** če ti ni všeč rečš ni mi všeč in kaj te moti ne pa da... :evil:

LP

ne spomnim se da bi tebi kaj napisal ? in ja upam si trdit da je moj sigurno lepši kot pa ta stvaritev.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 12:10 pm

PaGeR je napisal/-a:

ne me jebat!!!!

se dobro da so se vsi pred mano lahko zadrzali pa ti pisali kak mas hud avto, stari moj...

ja res, samo se krom spegli pa letvice kromirane ti majnkajo, pa ti jaz osebno nadenem titulo PACIENT LETA 2006 že zdaj v februaru.

če bi rad lepo 19ko, jo spravi nazaj v original stanje in za ta denar ko si nametal plastiko kupi fedre pa felne.

Kok mi greste pa s takimi komentarji na k**** če ti ni všeč rečš ni mi všeč in kaj te moti ne pa da... :evil:

LP

hvala PaGeR sem enakega mnenja ce komu kaj ni vsec pc napise ni vsec ne pa da se norcuje iz tega
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 12:11 pm

škoda je napisal/-a:Zajebani!!!
Kdo ti je pa to delu???

Odbijace,pragove pa zadnji spojler mi je delal R-Styling farbov sm pa sam, pa upasov itd...
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 12:16 pm

Courage™ je napisal/-a:
PaGeR je napisal/-a:

ne me jebat!!!!

LP

ne spomnim se da bi tebi kaj napisal ? in ja upam si trdit da je moj sigurno lepši kot pa ta stvaritev.

ce ne razumes pomen besed ogabno,stvaritev itd.. da ti razlozim stopis pred ogledalo
se pogledas in vidis nekaj OGABNEGA,STVARITEV in ostale stvari tko da ne delaj primerjav zadosti je ce napises ni mi vsec tko k tebe ksna zenska vid pa rece ni mi vsec Courage™, ne rece ti da si ogaben alpa da si stvaritev ali pac???
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

pohvala

Napisal/-a strmi Sr feb 22, 2006 12:29 pm

stari, devetnajstka se mi zdi odbita, kjub nekaterim pripombam. je pač unikat, ful extremn. zamenjaj renault logo al pa ga odstrani, ko se boš komu prilepu na "rit" naj veselo ugiba kwa za fu.. je to?!? mikslim pa da je podobn zdaj spredaj ševroleju 89.
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

ZaJeBaNi
Novinec

Re: pohvala

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 12:33 pm

strmi je napisal/-a:stari, devetnajstka se mi zdi odbita, kjub nekaterim pripombam. je pač unikat, ful extremn. zamenjaj renault logo al pa ga odstrani, ko se boš komu prilepu na "rit" naj veselo ugiba kwa za fu.. je to?!? mikslim pa da je podobn zdaj spredaj ševroleju 89.

no koncno me en razume nevem ce sem ke zasledu r19 chamade kej ustimano zato sem se pa odlocu to nardit ker vsi stimajo golfe,5tke, audije itd... recmo ksna tak avto pa ne zato sem pa naredu odbito tako kot nben mogoc neb ulozu dnar alpa se kej trudu okol tega TNX!za znak me je pa zdj ful folka prepriceval da zamenm tko da verjetno bom mogoce dam kaj drugega :) LP
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Sr feb 22, 2006 12:53 pm

ZaJeBaNi je napisal/-a:ce ne razumes pomen besed ogabno,stvaritev itd.. da ti razlozim stopis pred ogledalo
se pogledas in vidis nekaj OGABNEGA,STVARITEV in ostale stvari tko da ne delaj primerjav zadosti je ce napises ni mi vsec tko k tebe ksna zenska vid pa rece ni mi vsec Courage™, ne rece ti da si ogaben alpa da si stvaritev ali pac???

hahahaha :cry :cry :cry
good one :rofl
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr feb 22, 2006 1:01 pm

ne se čutit napadenega še iz moje strani :

- tvoj avto se zdi nor 16 letnikom ki nimajo izpita in visijo cele dneve na internetu.
- nobenemu ki predeluje avte resneje to kar maš ti ne bo ušeč, maš "unikat" ki to ni, če bi mel npr. unikatne odbijače pol ja, ne pa honda zadnji del , s2000 sprednji del,...
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
avto freak
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a avto freak Sr feb 22, 2006 1:13 pm

dej courage ne me smejat no.. res si mal preveč zadovolen s tem audijom k je by the way vsak mesc oz. po vsakem tvojem posegu grši..mogoče od začetka še kul, ampak to nima veze...res ne mislt da maš s4 doma.. sicer pa kar se riža tiče al karkol.. si se kr navadu na to besedo aaa, valda avto na kredo pa vsak da sam riž ješ doma aa, tko da j*** ga.. takle mamo..rižotka ena

On topic: avto je pač neki "posebnga" sam men osebno tud ni všeč..saj po slikah sodeč, mogoče u živo k bi ga vidu pa še s kšno extremno barvo.. nevem..
peš honda je ta naj ta bol

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 1:22 pm

croma_man je napisal/-a:ne se čutit napadenega še iz moje strani :

- tvoj avto se zdi nor 16 letnikom ki nimajo izpita in visijo cele dneve na internetu.
- nobenemu ki predeluje avte resneje to kar maš ti ne bo ušeč, maš "unikat" ki to ni, če bi mel npr. unikatne odbijače pol ja, ne pa honda zadnji del , s2000 sprednji del,...

No sej kokr kol avto sem predelal in vstimal v svojo zadovosljtvo pc ce je pa kermu vsec sm pa pc se tok bl zadovoln in to je to, kar se tice odbijacev si videl ze na kakem renaultu s2000 spredaj odbijac, zadnji del honda, pragovi ipd in ki je to homoligirov za ta tip vozila no men je to uspel.Kar se tice napadnja se ne bom pocutil z tvoje strani napadenega ker si lepo povedal batmobil in to je zadosti pc cet ni vsec ni vsec ni pa kul meni primer tvoj avto so mi vecni zvocniki, barva avta in feltne to je pa tut use sam to pa ni razlog da ti pol pisem nekatere bedarije kot Courage™ .Upam da me razumes.Mnenje je pc mnenje Uzivj se naprej
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 1:24 pm

avto freak je napisal/-a:dej courage ne me smejat no.. res si mal preveč zadovolen s tem audijom k je by the way vsak mesc oz. po vsakem tvojem posegu grši..mogoče od začetka še kul, ampak to nima veze...res ne mislt da maš s4 doma.. sicer pa kar se riža tiče al karkol.. si se kr navadu na to besedo aaa, valda avto na kredo pa vsak da sam riž ješ doma aa, tko da j*** ga.. takle mamo..rižotka ena

On topic: avto je pač neki "posebnga" sam men osebno tud ni všeč..saj po slikah sodeč, mogoče u živo k bi ga vidu pa še s kšno extremno barvo.. nevem..

se vidimo v Lj 8) v sredo mam solo lahkos e gre na pir u kavala 8)
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
avto freak
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a avto freak Sr feb 22, 2006 1:26 pm

evo ni problema, lahko se gre na per..nasledno sredo pravš..kdaj to, tko okvirno? lahk mi pa tud na zs pustiš cifro, da se ne bova kle menla, k je pač prostor za tvoj avto.. :)
peš honda je ta naj ta bol

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr feb 22, 2006 2:01 pm

avto frik ti lahko meni samo [cenzura] tolko o tebi, ocenjujemo njegovo skropucalo ne moje. A kredit po tvojem ni dnar al kako ?

ZJEBANI ti pa ce bi rad objektivno mnenje o tvojem avtu ga prilepi na [cenzura], da vidimo kolko ljudi ti bo tam napisalo da mas nor avto.

Na tem forumu se je malo prevec navadlo na izraz "vazno da je tebi vsec", ker to zasledujem v vsakem postu. Jaz sem povedal kaj si mislim o avtu, TISTI ki ga je pa skup naredo pa je zamene pac pacijent. Osebnih zaljivk v mojem postu ni blo, unlike v tvojem.

Cudos!
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr feb 22, 2006 2:10 pm

Unikat?extrem?Kake tu strelate ... ce je to unikat in extrem te je to vsak zrihtan punto al pa clio ko menja odbijace pa prage.Aja ne extrem je samo ce das grde odbijace gor al kaj?Avto se mora skladat kot celota ne pa da je samo nekaj skup nametano.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr feb 22, 2006 2:15 pm

zjebani da se ne bomo kregali tu po forumu, bom kr koncal zadevo.

Avto je lep, res nekaj posebnega in upam da se udelezis kakega avtoshowa. Zdaj ko Kalosa vec ni sicer ni vec neke konkurence ampak vseeno mislim da bi dosegel kak dober rezultat. Ampak to komaj po tistem ko namontiras krom spegle.

Svaka čast da si se spravo rihtat taki avto, čeprav meni osebno ni všeč je vseeno važno da je tebi všeč. Pohvale za trud in upam da kdaj kako recema na kakem avtoshowu, kjer boš videl da to ni bil napad nate ampak pac moj nacin izrazanja.

LP!
Slika

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 2:21 pm

Courage™ je napisal/-a:avto frik ti lahko meni samo [cenzura] tolko o tebi, ocenjujemo njegovo skropucalo ne moje. A kredit po tvojem ni dnar al kako ?

ZJEBANI ti pa ce bi rad objektivno mnenje o tvojem avtu ga prilepi na [cenzura], da vidimo kolko ljudi ti bo tam napisalo da mas nor avto.

Na tem forumu se je malo prevec navadlo na izraz "vazno da je tebi vsec", ker to zasledujem v vsakem postu. Jaz sem povedal kaj si mislim o avtu, TISTI ki ga je pa skup naredo pa je zamene pac pacijent. Osebnih zaljivk v mojem postu ni blo, unlike v tvojem.

Cudos!

to je pac tako mnenje in tko ej da je vazno daje meni vsec ostalo pa ce rece kdo da mu ni vsec mu pa pac ni vsec ce pa mu pa je in je vredu usak ma svoje mnenje kar se tice izraza "vazno da je tebi vsec" ker to zasledujem v vsakem postu.... jaz pa zasledujem na vsakem postu da imas vsakemu najvec za povedat in navjec za skritizirat si pc samovsecnez ostalo.Kar se tice osebnih zaljivk oprosti samo ce zalis avto zalis tudi lasnitka in to je to pust ostalim da dajo svoje mnenje ti pa pc ne pisi nc na to temo vec kle ker nic dobrega ne pises in delas nemir imej svoj avto lepo se vozi uzivaj bodi kul in toje to ne drezaj drugih oddaj svoje mnenje ne zaljivk zgolj mnenje mi je vsec,je vsec, to ni dobro ali pa jaz bi dal se ..... kar se tice ostalih besed pa jih zadrzi zase toliko odmene LP!
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Sr feb 22, 2006 2:25 pm

Courage™ je napisal/-a:zjebani da se ne bomo kregali tu po forumu, bom kr koncal zadevo.

Avto je lep, res nekaj posebnega in upam da se udelezis kakega avtoshowa. Zdaj ko Kalosa vec ni sicer ni vec neke konkurence ampak vseeno mislim da bi dosegel kak dober rezultat. Ampak to komaj po tistem ko namontiras krom spegle.

Svaka čast da si se spravo rihtat taki avto, čeprav meni osebno ni všeč je vseeno važno da je tebi všeč. Pohvale za trud in upam da kdaj kako recema na kakem avtoshowu, kjer boš videl da to ni bil napad nate ampak pac moj nacin izrazanja.

LP!

Se strinjam mogoce se pa res ke srecamo, kar se tice kreganja se meni tudi neda ni mi pa kul da kdo pac uporablja kaksne izraze ki niso primerni niti vsec in to je zadostno hvala za tvoje mnenje in cas uzivaj se naprej
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr feb 22, 2006 2:26 pm

No, ti bom povedal zakaj se ti zdi da v vsakem postu jaz najvec mam za skritizirat.

Zato ker sem edini ki pove direkt tukaj tisto kar bi ti tudi v obraz povedal. Nisem tak da ti bom tu pisal waw kak nor avto mas pol pa ko tebe nebo bom se norceval iz njega pa pisal kaj si ti nor si vido kaki avto ogabni.

Raje napisem iskreno, mogoce tu pa tam malo pretiravam, ampak jebiga, more bit tudi takvih. Nisem samovsecnez, prej sem zelo samokriticen, tudi do svojega avta ce smo ze pri temu, tisti ki redno spremljajo slovensko sceno vejo o cem govorim. Sej pravim, pripelji se na kak show pa bomo rekli kako, pa bos vido da ni blo to tak kot si ti dojel.

LP!
Slika

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr feb 22, 2006 2:32 pm

Lepo te prosim to ni podono extremu ampak nekemu avto ki sploh več ne zgleda avto ampak neka necelota. Niti ena stvar se ne sklada z obliko avta. Če pogledamo originalno obliko avta.
Slika
Avto ima škatlasto obliko in nima nobenih izrazitih oblin. Zato je logično da na tak avto ne pašejo neki odbijači z okroglimi linijami itd. Poleg tega se morajo odbijači in pragovi zlivat skupaj v celoto. Vsaka linija ki se konča na odbijaču se mora nadaljevati na pragu itd. Naprimer v premislek prilimam isti avto z dokaj normalnim staylingom.

Slika
Slika

in pa nek extrem:
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost