PaGeR je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Ahahahahahahahaahahahahahahah pa kaj si ti malo nor
ne me jebat!!!!
se dobro da so se vsi pred mano lahko zadrzali pa ti pisali kak mas hud avto, stari moj...
ja res, samo se krom spegli pa letvice kromirane ti majnkajo, pa ti jaz osebno nadenem titulo PACIENT LETA 2006 že zdaj v februaru.
Tu na forumu sem že kr nekaj časa, pa kaj tak ogabnega še nisem vido.
če bi rad lepo 19ko, jo spravi nazaj v original stanje in za ta denar ko si nametal plastiko kupi fedre pa felne.
DOBR DA JE TVOJ NAJLEPŠI!!!
Kok mi greste pa s takimi komentarji na k**** če ti ni všeč rečš ni mi všeč in kaj te moti ne pa da...![]()
LP
PaGeR je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Ahahahahahahahaahahahahahahah pa kaj si ti malo nor
ne me jebat!!!!
se dobro da so se vsi pred mano lahko zadrzali pa ti pisali kak mas hud avto, stari moj...
ja res, samo se krom spegli pa letvice kromirane ti majnkajo, pa ti jaz osebno nadenem titulo PACIENT LETA 2006 že zdaj v februaru.
če bi rad lepo 19ko, jo spravi nazaj v original stanje in za ta denar ko si nametal plastiko kupi fedre pa felne.
Kok mi greste pa s takimi komentarji na k**** če ti ni všeč rečš ni mi všeč in kaj te moti ne pa da...![]()
LP
Courage™ je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Ahahahahahahahaahahahahahahah pa kaj si ti malo nor
ne me jebat!!!!
LP
ne spomnim se da bi tebi kaj napisal ? in ja upam si trdit da je moj sigurno lepši kot pa ta stvaritev.
strmi je napisal/-a:stari, devetnajstka se mi zdi odbita, kjub nekaterim pripombam. je pač unikat, ful extremn. zamenjaj renault logo al pa ga odstrani, ko se boš komu prilepu na "rit" naj veselo ugiba kwa za fu.. je to?!? mikslim pa da je podobn zdaj spredaj ševroleju 89.
ZaJeBaNi je napisal/-a:ce ne razumes pomen besed ogabno,stvaritev itd.. da ti razlozim stopis pred ogledalo
se pogledas in vidis nekaj OGABNEGA,STVARITEV in ostale stvari tko da ne delaj primerjav zadosti je ce napises ni mi vsec tko k tebe ksna zenska vid pa rece ni mi vsec Courage™, ne rece ti da si ogaben alpa da si stvaritev ali pac???
croma_man je napisal/-a:ne se čutit napadenega še iz moje strani :
- tvoj avto se zdi nor 16 letnikom ki nimajo izpita in visijo cele dneve na internetu.
- nobenemu ki predeluje avte resneje to kar maš ti ne bo ušeč, maš "unikat" ki to ni, če bi mel npr. unikatne odbijače pol ja, ne pa honda zadnji del , s2000 sprednji del,...
avto freak je napisal/-a:dej courage ne me smejat no.. res si mal preveč zadovolen s tem audijom k je by the way vsak mesc oz. po vsakem tvojem posegu grši..mogoče od začetka še kul, ampak to nima veze...res ne mislt da maš s4 doma.. sicer pa kar se riža tiče al karkol.. si se kr navadu na to besedo aaa, valda avto na kredo pa vsak da sam riž ješ doma aa, tko da j*** ga.. takle mamo..rižotka ena
On topic: avto je pač neki "posebnga" sam men osebno tud ni všeč..saj po slikah sodeč, mogoče u živo k bi ga vidu pa še s kšno extremno barvo.. nevem..
Courage™ je napisal/-a:avto frik ti lahko meni samo [cenzura] tolko o tebi, ocenjujemo njegovo skropucalo ne moje. A kredit po tvojem ni dnar al kako ?
ZJEBANI ti pa ce bi rad objektivno mnenje o tvojem avtu ga prilepi na [cenzura], da vidimo kolko ljudi ti bo tam napisalo da mas nor avto.
Na tem forumu se je malo prevec navadlo na izraz "vazno da je tebi vsec", ker to zasledujem v vsakem postu. Jaz sem povedal kaj si mislim o avtu, TISTI ki ga je pa skup naredo pa je zamene pac pacijent. Osebnih zaljivk v mojem postu ni blo, unlike v tvojem.
Cudos!
Courage™ je napisal/-a:zjebani da se ne bomo kregali tu po forumu, bom kr koncal zadevo.
Avto je lep, res nekaj posebnega in upam da se udelezis kakega avtoshowa. Zdaj ko Kalosa vec ni sicer ni vec neke konkurence ampak vseeno mislim da bi dosegel kak dober rezultat. Ampak to komaj po tistem ko namontiras krom spegle.
Svaka čast da si se spravo rihtat taki avto, čeprav meni osebno ni všeč je vseeno važno da je tebi všeč. Pohvale za trud in upam da kdaj kako recema na kakem avtoshowu, kjer boš videl da to ni bil napad nate ampak pac moj nacin izrazanja.
LP!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost