----> future plans: menjava odmičnih gredi, 300zx/skyline MAP senzor, boost controller, turbo timer, apexi ECU, FMIC, T04S/T04R turbo, 740/850cc injectors, večja bencinska pumpa, twin-plate clutch, ........
----> future plans: menjava odmičnih gredi, 300zx/skyline MAP senzor, boost controller, turbo timer, apexi ECU, FMIC, T04S/T04R turbo, 740/850cc injectors, večja bencinska pumpa, twin-plate clutch, ........
ShineR je napisal/-a:sej piše kaj imam v planih ejga :P----> future plans: menjava odmičnih gredi, 300zx/skyline MAP senzor, boost controller, turbo timer, apexi ECU, FMIC, T04S/T04R turbo, 740/850cc injectors, večja bencinska pumpa, twin-plate clutch, ........
pehtren je napisal/-a:In kok konjev ti bo nanesel, po teh predelavah, približno seveda. 300-400hp?
:P
ShineR je napisal/-a:pehtren je napisal/-a:In kok konjev ti bo nanesel, po teh predelavah, približno seveda. 300-400hp?
cca.500-550ampak bo treba na "shopping list" dodat še nekaj malenkosti k se mi jih ni dal pisat...
Tomo je napisal/-a:@ShineR: poglej si tole, nvm saj mogoče si že videl :P
http://rapidshare.de/files/14987183/silvia_S14.wmv.html
i like it
tomos je napisal/-a:ShineR je napisal/-a:pehtren je napisal/-a:In kok konjev ti bo nanesel, po teh predelavah, približno seveda. 300-400hp?
cca.500-550ampak bo treba na "shopping list" dodat še nekaj malenkosti k se mi jih ni dal pisat...
gago je napisal/-a:tomos je napisal/-a:ShineR je napisal/-a:pehtren je napisal/-a:In kok konjev ti bo nanesel, po teh predelavah, približno seveda. 300-400hp?
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost