jst sm 183 velk pa ucasih ce sm na sovoznikovm sedezu uzgem z glavo ob rocko za drzat (tista na stropu)...itaq bojo sle dol k bo prsl tja neki druzga....
drugac jst normalno sedim not...pomoje bi ti tud ,sam raj pejt nekam se usest u enga pa probat in bos takoj vedu na cem si....
no da se vm tuki pokazm par novosti ( no za ta forum bojo novosti)
prvo par slik kako je zgledal prej....
tkole zgleda obratomer ponoc....zdej k ugradimo se dijode bo cela armatura tko svetla
no pa en podalsek k bo prsu zdej enkrat na avto u zlo hitrm cajtu (tuki smo sam probal kako bi zgledal)
podalsek je drugac od opel astre letnik 2000.....stvar je vec k huda.....
slikan je pa nazalost z mobitelom....k nism mogu it iskat digitalca....zato se tud slabs vid
ekola en fotoshop kako tocno bo zgledi tamau k bo dokonca predelan
pa dons je prsla ena novost sam na slikah se nevid tok dobr
no dons sm se pozicijo naredu....nikakor mi nerata lepo ujet z digitalcom kako zgledajo ledice....
ponoc slikan in tm k je kup ledic(zmigovc) digitalc zazna kot nevem kako svetlobo
podnev narjen sam sm dv svetlobo na drugacno da zgleda cim bol noc in se leps vid...
ekola ucer sm cev dan menu zadno premo....na slikah boste vidl razliko med novo pa staro....tanova prema je od sicentota sporting 2005 letnik....in je glih taka kda je zdej iz trgovine...edin kar je zdej avto visji uzadi ker ima sporting debelejso premo in s tem je avtomaticno dvignilo avto (neglede na moje nizke fedre)
ekoal spet mi je blo mau dovgcajt...pa smo sli slikat tamauga b3ybota.....nazalost je dvakrat nasedu predn je prsu v pozo slikanja (pa to je sam en mejhn delcek slik)
aja pa tm okol obratomerja se zmer ni dokoncan k morm tansi kabl napelat pa ni cajta....zato se eni kabli vidjo in nek luft tud.....
pa tuki mi ni dal miri da nism parkiru zravn nemskega lepotca (bivsga makaronarja....da se navste pizdili je od leta 1998 usa tehnologija od audija not in tudi pod vodstvom audija.....edin kar je se ostal to da ga se delajo v italiji in da je tm se rodila ta firma ki so le moje sanje ze od malega)
nanovo narjeni stevci (niso se cist dokoncani)
podnev osvetlitev...
ponoc..
no da poudarm spet da na slikah ni niti prblizn tok lepo k uzivo (z digitalcom nemorm lepo ujet)...
zdej edin studiram da dodam se dve dodatni ledici za osvetlitev da mi bojo povsod enakomerno osvetleni stevcki....pa se da jim odbruseno glavico pobarvam na crn da neseka na tisti tocki
no zdej mate pa dost (na tist dons jutr k pise se ne ozirat k je tekst kopiran z druzga foruma)
kokr sm ze gor napisu z digitalcom nemorm nikakor dobit taprave svetlobe armature (osvetlitve) niti od ledic....zato je tuki slabs vidn...
v zivo je drugac ziva rdeca barva osvetlitev in use stevilke in podobno se vid (in to zlo dobr)....niti tist flek ni tok mocn na sredini stevca....rahlo je tm mn svetlobe (ker je uzadi za km stet)
Matr je kul avtoček , kaj so pa tm ena črna j***a zravn parkirana :P
Pomojem bi mogu zadi za števčke dat še kako steklo ki bi razpršilo svetlobo pa bi lepše izpadlo.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)
hja tuki so dane ledice na tista mesta k je meu fabrsko lucke in to so sam 4 ledice...u temu je problem.uzadi je ze plastika k se po njej rasprsi svetloba.zdej dodam sam se dve ledice pa bo use enakomerno osvetlen (ze sprobano).
hja sej tista j***a crna je hotu menat za moja pa sm reku mah kje kwa mi bojo :P h3h3
...po Italiji jih kroži milion predelanih ali pa z 1.2 punto do 1.4 GT motorji ... avto je za mali žep in všečen ...
ne vem kaj ima veze če je zgrešen v osnovi ... vsi avti, ki so izdelani pred 95 letom skoraj lahko rečeš
da so nevarni a če že imaš nekaj v rokah pač ... delaš gor. ... L.p. Mad
men tud sicer avto v osnovi ni vsec..
AMPAK si ga lepo postimal, tako da lahko samo pohvalim tvoje delo !
in lepo napreduj.. pihne ga pa tud kr dobr cez rorcek
SAVINJCAN je napisal/-a:sem prebral celo temo pa nikjer kaj veliko nisem zasledil številk.
kakšna je končna? pospešek? moč? če je serijski motor res lepo gre
a je to sploh pomembn ?
lahk ti sam povem da pospeska nism meru se (sm pa dol pocu hondo 1,4 v pospeskih)
koncna odkar je mau masina napedenana je 160-170 na ravnm......pred tuniranjem motorja pa si ga moru fektat da je prsl do 140 (klancek pa brez vetra in podobno)
moč je v prometni 40hp....kok je realnih pa ni vazn
pa motor zlo lepo vlece tm do 120-130 pol se pa umiri in pocasi zacne razvijati hitrost....