Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 So apr 29, 2006 9:22 pm

Lep Tipo, moj prejšnji avto je bil tud Tipo in bolj ko sem ga šparu bolj je pil, nikol pod 10 poraba (neki pokvarjen tist del ko pluva bencin v sesalni kolektor). Bil je pa 1.4 i.e.

Muzika veretno kar dobor seka se ne spoznam.

Samo z tipotom driftat pomoje ravno ne gre preveč, že zaradi zadnje preme. Boš pa lahko na semaforjih low riderje oponašal :D ročna zategnjena in mal v rikverc pa mal naprej :D

mtjz
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a mtjz Ne apr 30, 2006 12:48 pm

sej se mi je zdel da bl teško tja not pridš ...ni glih narjen ta autočk za "velike" tipe...jah uglavnm si nism mislu da si taka prpa ena pa dobr sej to je zdej že mem važn da ti gre stari...

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Ne apr 30, 2006 1:26 pm

Avto glede na letnik,ohranjenost,prevozenih kilometrov 1A :bow .Cuvaj ga in naj cim dlje ostane tko lep kot je zdej!

lp

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Ne apr 30, 2006 2:12 pm

mtjz je napisal/-a:sej se mi je zdel da bl teško tja not pridš ...ni glih narjen ta autočk za "velike" tipe...jah uglavnm si nism mislu da si taka prpa ena pa dobr sej to je zdej že mem važn da ti gre stari...

Prpa ti je kdorkol...kaj si sm prsu težit al kaj? MI gre pa bols k teb...to pa jasno... :lol:

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Ne apr 30, 2006 2:15 pm

Dej Domžalčan ignoriri take kekce k je brezveze ;) ...tipo je pa zakon :D , moj prvi avto je bil tipo...še z digitalnim štvecem pa 1.4 fergazer..je letel 195 kadar si hotu, lega na cesti pa itak zakon...veliko kilometrov pa pazi ga ;)

mtjz
Nov uporabnik

Napisal/-a mtjz Ne apr 30, 2006 2:48 pm

usak je prpa... ti si prpa k nisi upu direkt povedat da mi nouš keša vrnu pišuka...ti se pa ne uglaši zravn k te nism nč prašu pa domžalčan ni kakec ampak je en kup.... tko da vrjamm pa da ti gre bolš ja k men ja ...vidm da greš iz bolšiga na slabš pol ti gre res dobr ja ...

mtjz
Nov uporabnik

Napisal/-a mtjz Ne apr 30, 2006 2:59 pm

ma lej se brezveze jst ti mn moriu k se mi tut neda sam tko pač da ti povem ....zdej je itq mem tko da ....sam tok da ti povem, si nism mislu da si tak "kolega"...ajt

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne apr 30, 2006 3:06 pm

Jokanje, osebni spori, drkanje in vsa ostala nesnaga ne paše na ta forum. Predlagam, da obiščete kak drug forum ali pa se zmenite z ljubljeno osebo po Privatnih Sporočilih. Vse teme s to vsebino bojo brisane brez opozorila in objasnila.

drugač pa lep tipo,ima kar dosti potencjala za styling ;)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne apr 30, 2006 4:01 pm

mtjz je napisal/-a:sej se mi je zdel da bl teško tja not pridš ...ni glih narjen ta autočk za "velike" tipe...jah uglavnm si nism mislu da si taka prpa ena pa dobr sej to je zdej že mem važn da ti gre stari...
glede prostora u tipotu je pa tko da je tipo dost bolj prostoren kot recimo octavia combi če se notr pelejo štirje pa tud od C mercedesa 2000 letnik je več placa v tipotu u potniškem prostoru prtlažnik pustmo tko da tud zoki nima pomoje problemov s prostorom u tipotu

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Ne apr 30, 2006 10:02 pm

Edin kar je mal nizk tipo...oz se nekak previsok sedi...al ne znam znižat zica...al gre pa sam še v luft...mi res ni jasno...ker je nastavljiv po višini tut...

Drgac pa prostorn je kar...mal več placa ma pr nogah kokr BMW AUDI... :P

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne apr 30, 2006 10:24 pm

da maš zice nastavljive po voišini :roll: hmmm nevm sicer to prvič slišem sam pomoje da niso stock al pa po naročilu delan.. ker usen 12 let nazaj še ni mel vsak po višini nastavljivih zicev...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne apr 30, 2006 10:31 pm

Lep avtoček je tale Tipo.Pazi ga pa upam,da se še kdaj v real vidmo :D
Me že res dolg ni blo v Lj :oops:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne apr 30, 2006 11:10 pm

dj_em je napisal/-a:da maš zice nastavljive po voišini :roll: hmmm nevm sicer to prvič slišem sam pomoje da niso stock al pa po naročilu delan.. ker usen 12 let nazaj še ni mel vsak po višini nastavljivih zicev...
ja zakaj pa ne bi mogu met po višini nastavljivga zica not?? sicer res da so bli tipoti pr nas redki s temi sedeži bla je tud opcija z naslonom za roko drgač so mele pa tempre doskrat te zice not drgač pa če tega nimaš paše not na šravfe od alfe 155 al pa lancia dedra/delta zic not in seveda tempra brez predelave sm glih 2 dni nazaj nabavu en zic opd 155-ke z naslonom za roko po višini nastavljiv in ledveni del nastavljiv,pa sm ga sleku pa dal svoje pene pa prevleke gor pa je ker ogrodje zica je pri vseh zgoraj naštetih isti
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov