thor27 je napisal/-a:Ni kaj za dodati... res profi delo...
Zanima me samo, kako si napeljal kabel za ojačevalca skozi požarno steno. Na fotki se to sicer lepo vidi, samo me zanima ali si odprtino že imel, ali si jo sam naredil? Imam prav tako Peugeota 206 sx, sicer je letnik 2001 in imam ojačevalec in Woofer, katerega želim priklopiti in ne vem, kako naj kabel spravi skozi požarno steno? Ali naj prevrtam, ali misliš, da je še dovolj prostora pri obstoječi elektro napeljavi, katera je napeljana v kabino? Kaj mi priporočaš? Kabel, kateraga imam je 10mm2...
Hvala, za odgovor oz. nasvet...
lp
thor27 je napisal/-a:Hvala za odgovor...
Med tem, ko sem čakal, na odgovor, sem si vzel čas in sem šel bolj detajlno preverit kako je to pri meni narejeno in sem opazil ravno to že pripravljeno luknjo. Zanima me še samo, ali potrebujem kakšno posebno orodje (kake posebne izvijače) ali mi zadošča navaden in križni. Zvočnike v vratih in tweeterje bom pustil, te ki so že noter, tako, da bom dejansko napeljeval samo signalni kabel in činč od radia do ojačevalca in elektro kabel iz akumolatorja. Ali lahko po isti strani vlečem vse kable ali morajo biti ločeni, da nebi prihajalo do motenj (elektro in signal). Ter ali moram ta električni kabel kej posebej zaščititi, ali ni potrebno.
Hvala...
lp
nitroboy je napisal/-a:ok
thor27 je napisal/-a:nitroboy je napisal/-a:ok
Simpl, da bolj ne more bit... Glede na to, da sem to prvič delal je potekalo kot po maslo... Seka pa ko zmešano... Glede na velikost in moč wooferja je zadeva prava... Ne vem sicer, če lahko poimenujem ali je to reklama, kar sem namontiral. Gre pa za aktivni woofer... Prava stvarca...
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov