Drgac pa lep avto, se posebej motor

BMW M3 je napisal/-a:...in feltne z globokim robom.
Brouky je napisal/-a:s totimi felgicami si pa čist mim pihnu...drgač pa zakon avtič...
rok46 je napisal/-a:prej je bil lepši...feltne bi bl sedle od kakega novejšega BMW-ja al pa M3 feltne od modela e46 ... luči za moje pojme ne pašejo ker so nek krom look,za odbijač se pa tud ne morm odločt al je samo grd al zlo grdpa ne se jezit zdj ,sam povedal sm moje mnenje,ker okusi so itq različni...naj te pa potolažm da maš saj mašinco pravo
evilson je napisal/-a:Brouky je napisal/-a:s totimi felgicami si pa čist mim pihnu...drgač pa zakon avtič...
Takih felten ti nevs nikol imev! Sorry, sam me res zelo ujezi, ko vsi neki simfate. Pa ne govort to je sam moje mnenje...Vsi ful grdo posimfate, pol na konco pa ''sej je dober''.
Meni se dopadejo luči, feltne itd...
Matjaz46 je napisal/-a:meni je ful dober!notranjost je tudi lepa!zakaj pa nisi dal felne na rob!
evilson je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:prej je bil lepši...feltne bi bl sedle od kakega novejšega BMW-ja al pa M3 feltne od modela e46 ... luči za moje pojme ne pašejo ker so nek krom look,za odbijač se pa tud ne morm odločt al je samo grd al zlo grdpa ne se jezit zdj ,sam povedal sm moje mnenje,ker okusi so itq različni...naj te pa potolažm da maš saj mašinco pravo
Mislil sem tudi ta post!
CupraR je napisal/-a:evilson je napisal/-a:Brouky je napisal/-a:s totimi felgicami si pa čist mim pihnu...drgač pa zakon avtič...
Takih felten ti nevs nikol imev! Sorry, sam me res zelo ujezi, ko vsi neki simfate. Pa ne govort to je sam moje mnenje...Vsi ful grdo posimfate, pol na konco pa ''sej je dober''.
Meni se dopadejo luči, feltne itd...
Pa kva ti jokaš, vsak ima svoj okus, a sedaj ko se pa teb dopade se morjo pa vsi po tem ravnat..
Noben ne šimfa, samo pove svoje mnenje in večina utemelji zakaj.
BMW M3 je napisal/-a:pa še pri nas se ne dobijo,
BMWz0r je napisal/-a:Kot sem mu ze enkrat povedal pa mu bom se enkrat tukaj.
Za moj okus je avto pravi lepotec!! Sprednje krom luci bi lahko uzel tistke k majo crno notranjost, bi izpadlo leps, kar se tice felten so zelo lepe, ampak za tak denar dobis ze original M3/M5/M6 feltne, ampak to ni vazno!! Sorednji obijac in bez notranjost sta pa nekaj najlepsga an tem avtu. Pa se masina je prava.
Way to go![]()
p.s. Ce bi obstajal na tem forumu smejko ¨klanjam¨ bi jih dal ene 10
pernat_b je napisal/-a:Izredno lep (manjka mu še: drug volan+felne na rob)
urbn je napisal/-a:M odbijače bi dav feltne bi jst pustu take k si mu na začetku pa u podn pa bi biv super
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov