No jst pa prilagam link z našga foruma kjer najdete ogromno galerijo lepih Leon-ov
Sam prej pa raje opozorim,da je tema ubijalska za vsako linijo Kakšni z dial-up (itaq jih najbrž že skoraj ni več med nami) pa niti ne klikajte
No nekaj primerkov je resda mal neokusno stylanih ampak se najdejo tudi res lepi avti.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
mož ti to resno?Ker sem skrolal dol v nedogled v pricakovanju na enega lepega pa nic ... niti en ni lepsi od serijske cupre.Pa se mi je zdelo da mas okus, vidim da ti ibiza sindrom spet nazaj prihaja
Jap mož Ne ne sindrom se nea vrača ne se bat Je pa kr neki serijskih Leonov top sport in Cupra,ki so zelo lepi za pogledat sam extremne predelave so pa tak po večini malo mimo.
Se pa v temi najde tudi kaki lepi španec Glede Ibize se pa nea bat več došlo/prošlo No meni osebno so teli Leoni ubijalski:
Tale niti ni tok napačen
Priponke
Serial CupraR
Zadnjič spremenil seat, dne So sep 23, 2006 10:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
js ne vem no...ka je tak tešk v googlu napisat željeni avto+besedico tuning zrawen... nimam nč proti tej temi,sam se mi zdi da bi blo bolš da bi sam priponke deval avtov, ne pa da tuki prosjačit za slike...
Tuk časa k ti vzame da odgovor napišeš+počakaš da ti en sliko zrihta...maš na googlu željene rezultate v parih sekundah...
drgač sm se pa tut js riža najedu :P
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P