Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Če maj 18, 2006 6:59 pm

maniaxxx je napisal/-a:Še enkrat prašam ka ma veze moj avto s tem da mi ta cordoba enostavno ni všeč??..raj mam stock avto ko pa da kr neko plastiko brezveze gor dajem ampak to je sam MOJE mnenje, če ti ni všeč ga ignoriraj.

pravzaprav se mi pa s takimi izjavami sploh ne da ubadat...to da maš HONDO ;) in tvoji posti povejo dost o tebi....sej ne sekiraj se RIŽ je zdrava jed :P :P :P

pa še tole..kje ZA VRAGA ti vidiš nabijanje v mojih postih??? Pa moj avto in ka bom jst delu z njim NI tvoj problem....kapčiš????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Teb je všeč stock avto pol pa v photoshopu feltne gor limaš... :D :D :D :D :D :D je glih obratno...tvoji posti dost povejo o teb... :x :x :x :x RIŽ je pa dober za kitajcke pa japoncke...pa zate tut :P :P :P :P :P

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Če maj 18, 2006 7:03 pm

Js nism reku da mi je ušeč stock avto, ampak da mam RAJE stock avto kot pa neko brezvezno plastiko gor..ko ( če ) bom js rihtu avto bo to brez plastike razn mogoč kakega diskretnega spojlerčka..ampak to se tbe sploh ne tiče...

Ja riž mam pa rad

za jest :P

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Če maj 18, 2006 7:05 pm

Pa mislim da je tole tema o cordobi na pa o mojmu al pa tvojmu avtu tak da STFU pa komentiraj cordobo pa ko jo naslednič srečaš pejt na kolena pred njo. :P

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če maj 18, 2006 7:05 pm

kaj se usit ok obeste na nekoga, ki preprosto reče da mu avto ni všeč.. vsak ma svoje mnenje.. in ne vem zakaj bi mogu met tist kar kritizeram, tut sam na avtu..

lp
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če maj 18, 2006 7:06 pm

maniaxxx respect 8) besede si mi vzel iz ust, čisto vse kar si napisal v tej temi podprem 100%
Slika

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Če maj 18, 2006 7:08 pm

pomirte se :evil:
boli me k.... kaj si mislijo o MOJI CORDOBI, dal sem jo pač gor, ni treba nabijat.
Če ti ni - ti ni.
Big deal

lp vsem ;)
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Če maj 18, 2006 7:08 pm

maniaxxx je napisal/-a:Js nism reku da mi je ušeč stock avto, ampak da mam RAJE stock avto kot pa neko brezvezno plastiko gor..ko ( če ) bom js rihtu avto bo to brez plastike razn mogoč kakega diskretnega spojlerčka..ampak to se tbe sploh ne tiče...

Ja riž mam pa rad

S svojmu avtm nared kr hoces...niti me ne zanima...niti ne vem kva je tolk narobe s tole cordobo k je pa 100x boljsa in lepsa od tvoje corse 8) ce bos pa kj postimov svojo corso ti pa svaka cast, ker je itak ze tko al tko k gnoj grda :o

Aja pa BTW rižota je bol kpa sam RIŽ :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Če maj 18, 2006 7:11 pm

s12345 sam res btk, itak je sam tema dvema grda...usi ostali s(m)o pa zlo zadovoljni :D ;)

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če maj 18, 2006 7:13 pm

mislm da jih bo dons ene par dobil rumene znakce tm gor :con

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Če maj 18, 2006 7:15 pm

eentox je napisal/-a:mislm da jih bo dons ene par dobil rumene znakce tm gor :con

Kašne rumene znakce...kje gor :shock: :shock: :shock:

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Če maj 18, 2006 7:19 pm

s1234 sej js sm popolnoma miren :P ..pač sm povedu svoje mnenje, ti pa ga sprejm al pa ignoriraj..avto je tvoj, denar, ki si ga vanj vložil prav tako in zarad mene ga lah zažgeš :P ..razjezil me je tale rižojedec MANDZO ki se kr neki spravla name pa na moj avto..če ti corsa ni všeč ti pač ni, js ne bom nič slabše spal zarad tega :P

Pa eclipse..spomnil si me kaj sm pozabil napisat..a ni normalno, da NIMAM tone plastike gor če mi to ni všeč? ;)

Lep pozdrav vsem ;)

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Če maj 18, 2006 7:21 pm

[quote]Kašne rumene znakce...kje gor

Mislil je na opozorila na nickom...

Ti si ga vsekakor zaslužiš.

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če maj 18, 2006 7:22 pm

maniaxxx je napisal/-a:
Kašne rumene znakce...kje gor

Mislil je na opozorila na nickom...

Ti si ga vsekakor zaslužiš.

Tako je :!:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če maj 18, 2006 7:25 pm

MANDZO je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:Js nism reku da mi je ušeč stock avto, ampak da mam RAJE stock avto kot pa neko brezvezno plastiko gor..ko ( če ) bom js rihtu avto bo to brez plastike razn mogoč kakega diskretnega spojlerčka..ampak to se tbe sploh ne tiče...

Ja riž mam pa rad

S svojmu avtm nared kr hoces...niti me ne zanima...niti ne vem kva je tolk narobe s tole cordobo k je pa 100x boljsa in lepsa od tvoje corse 8) ce bos pa kj postimov svojo corso ti pa svaka cast, ker je itak ze tko al tko k gnoj grda :o

Pa koji falus se ti vsajas, si morda njegov odvetik, hodis z njim na pocitnice?Det je lepo napisal komu je všeč je všeč komu ni pa ni ... in je car, ker to je edini normaln nacin.
Kaj zdaj bom mogo zmetat na avto 20kil poliestra da bom lahko reko tvoja kanta je grda?
Načeloma jaz nisem značkar ampak zanimivo je da se ravno hondaši najbol napadene počutijo ko jim kdo kaj reče čez avto.Malo se zgleduj po avtorju teme pa se nauči sprejemat kritike če mu že smetiš po temi.
Slika

Uporabniški avatar
Gagi84
Stalni uporabnik

Kraj: Podpec

Napisal/-a Gagi84 Če maj 18, 2006 7:29 pm

Loh se jest recem da je tale cordoba dost usecna tud men, no jest bi mogoce kej spremenu sam avto je itak tvoj in vazn da je teb vsec ;) Drgac pa dost truda vlozenga sam tk naprej 8) Lp

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Če maj 18, 2006 7:30 pm

:bow :tomidelej:

enako velja za avtorja teme...normalno je da avto ne bo vsem ušeč...sej moj tud ni pa čeprav je najlepši ;) :P :P

čovič
Novinec

Kraj: bosna

Napisal/-a čovič Če maj 18, 2006 7:34 pm

CockroaC je napisal/-a:
MANDZO je napisal/-a:

Ja riž mam pa rad

Pa koji falus se ti vsajas, si morda njegov odvetik, hodis z njim na pocitnice?Det je lepo napisal komu je všeč je všeč komu ni pa ni ... in je car, ker to je edini normaln nacin.
Kaj zdaj bom mogo zmetat na avto 20kil poliestra da bom lahko reko tvoja kanta je grda?
Načeloma jaz nisem značkar ampak zanimivo je da se ravno hondaši najbol napadene počutijo ko jim kdo kaj reče čez avto.Malo se zgleduj po avtorju teme pa se nauči sprejemat kritike če mu že smetiš po temi.

in dej boš ti rekel da je opel avto! da nam od smeha poknu! :P :P :P :P :P :P :-P :-P
mene bi blo sram se z oplom okrog prevažat še bik bi se braniv peljat z oplom

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Če maj 18, 2006 7:35 pm

here we go again :P :P ..a se da komu al morm spet js razlagat folku? :D

čovič
Novinec

Kraj: bosna

Napisal/-a čovič Če maj 18, 2006 7:35 pm

maniaxxx je napisal/-a::bow :tomidelej:

enako velja za avtorja teme...normalno je da avto ne bo vsem ušeč...sej moj tud ni pa čeprav je najlepši ;) :P :P

ti pa nimaš sto pik!

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO Če maj 18, 2006 7:35 pm

Sam pluvat znate po avtomobilih, nc druzga
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov