sonček je napisal/-a:Vsekakor bom to naredu...Italija vabi.
Drugač pa meni so všeč stari avti zlasti pod letnikom 90 zaenkrat mi je sam golf lep drugi avti so nekako mi grdi. Od tod do ljubitelja starih avtov.
lp
sonček je napisal/-a:Drugač pa meni so všeč stari avti zlasti pod letnikom 90 zaenkrat mi je sam golf lep drugi avti so nekako mi grdi. Od tod do ljubitelja starih avtov.
eclipse_R je napisal/-a:pa predn si tega golfa prodal, si govoru, kok je avto super, ohranjen, rvno po generalki, kolk je dobr ipd. tvoje izjave so dostkat zlo zlo nesmiselne in nasprotjoče si..
darwin je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Drugač pa meni so všeč stari avti zlasti pod letnikom 90 zaenkrat mi je sam golf lep drugi avti so nekako mi grdi. Od tod do ljubitelja starih avtov.
![]()
![]()
![]()
No comment. :Peclipse_R je napisal/-a:pa predn si tega golfa prodal, si govoru, kok je avto super, ohranjen, rvno po generalki, kolk je dobr ipd. tvoje izjave so dostkat zlo zlo nesmiselne in nasprotjoče si..
Sam morš pa vedt, da je ta pa res dober. To je prov taprav originaln golf. Veš, je italjanski. V Srbiji so pa delal ponaredke italjanskih. So jim Italjani dovolil.
Sej ta je zelo dober, edin motor je mal zanč, samo bo dal točno 40-45 tisoč tolarjev za generalko, pol bo pa tut ta k nov.
Za povrh morš pa še vedt, da je to najlepši avto. Poglej njegove proporce, njegovo linijo, ... Vse je tako skladno. Oh, kr mokr ratujem, morm nehat. :P
eclipse_R je napisal/-a:pa predn si tega golfa prodal, si govoru, kok je avto super, ohranjen, rvno po generalki, kolk je dobr ipd. tvoje izjave so dostkat zlo zlo nesmiselne in nasprotjoče si..
lp
Na prvih straneh imam slikanga golfa 2 l.88 ta je bil precej obdelan. Ni bilo dela karoserije, ki bi bil brez odrgnine,rje ali kaj druzga. Motor je mel že čez 100 tkm po mali generalki.Amortizerje je mel popolnoma uničene zato sem ga začel prodajat le stežka ga je kupec kupil.
sonček je napisal/-a:Un rdeč golf je bil res super avto...vleku je dobr, motor je delov ampak če pogledamo ko sem avto prodal je bil še v dobrem stanju čez kakih 50 tkm pa bi bil že precej obdelan leta dajo svoje in kaj nej ga bi čez 50 tkm prodal za 30 jurjev tako pač ne gre.
lp
Morte pa zastopt, da nisem iz mesta mapka iz vasi, da smo si an jasnem
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov