Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 13, 2006 7:10 am

robertos_664 je napisal/-a:
Kiko je napisal/-a:
Matjaz8 je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:Zadek totalno zgrešen :shock: Kot da bi imel bulo zadaj. Tud spoiler je prevelik. Spredaj zgleda še nekako, pa tud pragovi preveč iztopajo, preveč masivno in okroglo vse skupaj glede na sprednji konec ;)

Meni ni všeč, če je pa tebi pa gut 8)

Lahko jaz vidim eno tvojo sliko, da te vidimo kakšen stroj te imaš ti?
Glede na to kakšen poznavalec si moreš met avto v nulo porihtan!

No comment :roll:

p.s.ko bi le vedel ;)

kaj bi rad povedal da je clio RS tako hud avto da lahko lastnik reče karkoli in da se ga moremo bati? :roll:

kar vredu mazda samo wing ne paše.

presenečaš me mož ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če jul 13, 2006 9:27 am

Ljudje umirte se mal. Sej nobenega nisem napadel. Povedal sem samo kako jaz vidim avto. Je mogoče z tem kaj narobe? Pač vsake oči imajo svojega malarja, zato sem poleg mojega komentarja napisal: Če je tebi dobr je kul!

Da se pa gre potem na široko razglabljat uporabnike, ki komentirajo, kaj vozijo je pa višek intelegence tega foruma. Sploh ne vem zakaj se trudim v tej temi razglabljat: kako, zakaj, zato :roll:

In ali je zrihtan avto merilo oz. pogoj, da lahko sploh kometiramo druge avtomobile? ;)

Vsaka taka tema potem zaide na stran pota, ki je bodi si zrela za zaklep ali odstranitev iz foruma, ker topicov za brisat je preveč :!:

Lepo se mejte pa bojte se me ker vozim malega jajčka Clia Sport :roll: :)
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če jul 13, 2006 9:38 am

Matjaz8 je napisal/-a:Lahko jaz vidim eno tvojo sliko, da te vidimo kakšen stroj te imaš ti?

Mislim kere besede :D
Bi pa prej rabu RS tak boing wing kot pa tale 1.5 mazdica.In res tut sam sem pred leti tko razmišljal kot ti ter živel v iluzijah,da vsak mlinček potrebuje nadomestni del ki je namenjen boing-u ter da brez velikega spojlerja in pol tone poliestra dobeseno avto ni avto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa še vedno bom reku,da se 5V avta ne da extrem predelovat ker grdo izpade so pa redke izjeme to se pa strinjam.Ampak mazda 5V ni med njimi.
Čebala jst se te ful bojim ob dejstvu da maš RS-a in nimaš takega spojlerja,ker se zna zgodit,da te v ovinkih odnese ven.
Aja pa nobenmu nisem nič fauš.
:lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jul 13, 2006 9:46 am

killah bee je napisal/-a:Ljudje umirte se mal. Sej nobenega nisem napadel. Povedal sem samo kako jaz vidim avto. Je mogoče z tem kaj narobe? Pač vsake oči imajo svojega malarja, zato sem poleg mojega komentarja napisal: Če je tebi dobr je kul!

Da se pa gre potem na široko razglabljat uporabnike, ki komentirajo, kaj vozijo je pa višek intelegence tega foruma. Sploh ne vem zakaj se trudim v tej temi razglabljat: kako, zakaj, zato :roll:

In ali je zrihtan avto merilo oz. pogoj, da lahko sploh kometiramo druge avtomobile? ;)

Vsaka taka tema potem zaide na stran pota, ki je bodi si zrela za zaklep ali odstranitev iz foruma, ker topicov za brisat je preveč :!:

Lepo se mejte pa bojte se me ker vozim malega jajčka Clia Sport :roll: :)

upam da v tej temi vsaj malo razumete, vodstvo, zakaj se potem pise offtopic. Kolko krat se je zgodilo da sem napisal kaj podobnega in sem bil napaden v smislu kaj ti ves, nimas pojma, bla bla. Enostavno ti po par takih izpadih mine pojasnjevat zadeve.
Slika

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Če jul 13, 2006 11:24 am

Courage™ je napisal/-a:
Kiko je napisal/-a:
Matjaz8 je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:Zadek totalno zgrešen :shock: Kot da bi imel bulo zadaj. Tud spoiler je prevelik. Spredaj zgleda še nekako, pa tud pragovi preveč iztopajo, preveč masivno in okroglo vse skupaj glede na sprednji konec ;)

p.s.ko bi le vedel ;)

kaj bi rad povedal da je clio RS tako hud avto da lahko lastnik reče karkoli in da se ga moremo bati? :roll:

presenečaš me mož ;)

so me prekmurci čisto obrnili :lol: zezam. razpizdlo me je samo kak je kiko napisal kao, ker ma killah bee nekaj zelo strašnega v garaži in mu je s tem dovoljeno vse.
jaz zdaj sploh ne smem nič komentirat o avtih ker ga sploh nimam. :D

Uporabniški avatar
Kiko
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Kiko Če jul 13, 2006 11:27 am

Courage™ je napisal/-a:
Kiko je napisal/-a:
Matjaz8 je napisal/-a:

p.s.ko bi le vedel ;)

presenečaš me mož ;)

so me prekmurci čisto obrnili :lol: zezam. razpizdlo me je samo kak je kiko napisal kao, ker ma killah bee nekaj zelo strašnega v garaži in mu je s tem dovoljeno vse.
jaz zdaj sploh ne smem nič komentirat o avtih ker ga sploh nimam. :D

Ti si si čist narobe razložu moj post.
robertos_664 je napisal/-a:ps. se mi smiliš glede sanjskega avta :lol:

Sem pač skromen (beri manj je več :P ).
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če jul 13, 2006 11:32 am

LOL, zame Clio ni best car ever. So tud drugi vmes. Trenutno zadošča mojim potrebam.

Je pa Kiko z postom mislil verjetno razliko med 1,5 motorjem in 2.0. Zanimivo da rab 1,5 motor tolk pritrdilnih sredstev na cesto, Clio pa ne :D Mal heca :P

Sej ta Mazda ni slba, sam par stvari gor mi ni všeč in sem tud povedal kaj ne in kaj ja ;)

In kdo pravi da jaz lahko vse počnem. Komaj da kaj še napišem tuki, pa se vsi takoj vsajajo :o
Slika

Uporabniški avatar
Matjaz8
Nov uporabnik

Kraj: Cirkovce

Napisal/-a Matjaz8 Če jul 13, 2006 11:47 am

seat je napisal/-a:
Matjaz8 je napisal/-a:Lahko jaz vidim eno tvojo sliko, da te vidimo kakšen stroj te imaš ti?

Mislim kere besede :D
Bi pa prej rabu RS tak boing wing kot pa tale 1.5 mazdica.In res tut sam sem pred leti tko razmišljal kot ti ter živel v iluzijah,da vsak mlinček potrebuje nadomestni del ki je namenjen boing-u ter da brez velikega spojlerja in pol tone poliestra dobeseno avto ni avto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa še vedno bom reku,da se 5V avta ne da extrem predelovat ker grdo izpade so pa redke izjeme to se pa strinjam.Ampak mazda 5V ni med njimi.
Čebala jst se te ful bojim ob dejstvu da maš RS-a in nimaš takega spojlerja,ker se zna zgodit,da te v ovinkih odnese ven.
Aja pa nobenmu nisem nič fauš.
:lol:

ma ni glih pol tone poliestra! Tsm ccs. 100 kg ga je! Še dobro da poliester obstaja! Jaz pa nisem šo v nobeno extremno predelavo, ipak mam avto za vsakodnevno vožnjo! Hvala bogu da mam boing wing da me ne na esti dvigne!1 :D :idea:

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če jul 13, 2006 11:53 am

...torej če bi hotel sedaj isti pospešek ali končno kot prej bi rabil dodati cca 15 Km več ... toliko naj bi ti pojedlo efekt - 30 kg več je isto kot 5 Km manj ... cca.
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jul 13, 2006 1:22 pm

Matjaz8 je napisal/-a:
g. podganjsek je napisal/-a:Te lahko povprašam kak se ti zdi občutek ko ga ponosno kruzaš po Ptuju, folk pa kaže nate z prstom in se ti v glavo smeji?

Tak ti bom povedal po Ptuju se sploh ne vozim, če pa se že smejijo pa j*** ga! V glavo se pa smeji sam sebi pa ne meni, ker je nula!! Smejijo pa se tak samo taki, ki nimajo izpita, al pa so vlki faušlivci, ker se takin tak je v sloveniji je ena vlka faušija!

Ne govori bedarij. Sam imam izpit, imam avto, nisem ti faus. Nasmejal pa bi me.

Je pa res da te je podganjsek ownal.
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jul 13, 2006 1:51 pm

Mad je napisal/-a:...torej če bi hotel sedaj isti pospešek ali končno kot prej bi rabil dodati cca 15 Km več ... toliko naj bi ti pojedlo efekt - 30 kg več je isto kot 5 Km manj ... cca.

Res je tut sam sem opazil pri bivšem skropucalu,da mi je zadnji spojler (ki pa ni bil tak extrem kot tole) odžru precej končne hitrosti in pa tut povečal porabo goriva je pa res da sem se lahk vozu v vseh ovinkih kot po tračnicah :lol: :lol: :lol: :lol:
Na avtih ki niso tekmovalni in nimajo zaloge moči je brezveze sploh kaj dajat gor ker noben aluwing kot takle boing spojler ti ne more pomagat,če si pod kapo .......................................
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če jul 13, 2006 3:09 pm

Nea se sekiraj ded, to je forum, to bi lahko pricakoval.
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Če jul 13, 2006 3:16 pm

Tema je mal popucana bedarij. Upam da ne bo potrebno še pucat+dajat opozorila poleg :)
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če jul 13, 2006 6:54 pm

seat je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:...torej če bi hotel sedaj isti pospešek ali končno kot prej bi rabil dodati cca 15 Km več ... toliko naj bi ti pojedlo efekt - 30 kg več je isto kot 5 Km manj ... cca.

Na avtih ki niso tekmovalni in nimajo zaloge moči je brezveze sploh kaj dajat gor ker noben aluwing kot takle boing spojler ti ne more pomagat,če si pod kapo .......................................

10 kg je enako en konj.
Alu wingi so bolj primerni za RWD, da pritiskajo gnana kolesa na tla. ;)

Pa pismo, če ti avto ni všeč brezveze kritizirati. Človek zaradi vas ne bo podiral avto, kvečjemu bo živčen. Naj ima veselje in je čisto brezveze ga kritizirati.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jul 13, 2006 7:30 pm

Lej vsak,ki da svoj "produkt" na javno stran oz. javen forum mora bit pripravljen tko na pozitivne kot negativne komentarje še posebi,če je avto tko extremno predelan mora lastnik vedet,da bojo prišle tudi negativne kritike.
Kdor pa da avto oz. svoj "produkt" na javen forum in pričakuje samo pozitivne komentarje in da se mu bodo vsi klanjali si mora pa najprej na podstrešju pospravit.
Jst nikjer nisem izrecno napisu da mi je avto grd le na posreden način sem mu povedu kaj je narobe,ker če tle na forumu karkol neposredo poveš si takoj nagrajen z kartončkom.
Še zmeraj pa me fascinira dejstvo,da se vedno ostali najbolj jokate medtem ko je lastnik tiho.Tko da..........piss off
10 kg je enako en konj.
Alu wingi so bolj primerni za RWD, da pritiskajo gnana kolesa na tla

No lepo,da si to napisu sam dej še napiš formulo,da si bo lahko vsak zračuno kolk moči zgubi z takim spojlerjem in pa vrjem mi da pri 1.5 mašini niti pod razno ne potrebuješ takega pritiska k tlom :lol: :lol: :lol:
Sicer pa bo sam kupoval bencin tko,da če mu je všeč naj ima takega gor ampak pol mamo venomer tle na forumu teme kako bi 1.2 mlinčkom povečali konjenico.
In pa forum je namenjen temu,da vsak pove svoje mnenje,če pa v bodoče ne bomo smeli negativno komentirat "styling produktov" pa naj prosim modi napišejo pa bomo pol vsi samo hvalili in se vsem klanjali.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če jul 13, 2006 8:09 pm

seat je napisal/-a:No lepo,da si to napisu sam dej še napiš formulo,da si bo lahko vsak zračuno kolk moči zgubi z takim spojlerjem in pa vrjem mi da pri 1.5 mašini niti pod razno ne potrebuješ takega pritiska k tlom :lol: :lol: :lol:

To je bilo mišljeno tako okvirno in na splošno... :roll: žMah saj sem vedel, da se ne bi smel vtikati v to temo... :roll:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Če jul 13, 2006 8:15 pm

A smem rečt da je men osebno avto zelo grd??? :roll:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jul 13, 2006 8:27 pm

Ne ne smeš rečt,da je grd ker tko neposredno žališ lastnika.Najdi kak drug način pa povej da ti je avto grd.

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Če jul 13, 2006 8:32 pm

seat je napisal/-a:Ne ne smeš rečt,da je grd ker tko neposredno žališ lastnika.Najdi kak drug način pa povej da ti je avto grd.

Mi lahko prosim pomagaš najti lepo besedo da povem da mi je avto res grd?

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če jul 13, 2006 8:37 pm

lol...ajejjejj...

moje mnenje je, če bi spremenil zadni konc bi bila avto čist kul..spredn konc mi je vredu..sm če je teb všeč tudi prav..

in rs je tko k prav seat, če si dal gor avto na javen forum moraš bit prpravlen na slabe komentarje..nekateri nismo-niso,naj bo to nasvet za vse ostale, vse tiste ki boste na novo predstavili svoj avto.
in ne vem zakaj bi nekoga blo sram se vozt v takem avtu, če je njemu lep pa udoben ga nima kaj bit sram...
moraš pa vedeti, da ima vsak pravico na mnenje, ker si nam ti predstavil svoj avto in mi naj bi ga zdaj kritizirali ali pohvalili..vsako slabo ima nekaj dobrega, mogoče pa k se večina strinja, da zadn konec niti ni primeren temu avti, mogoč pa to pomeni, da boš avto izbolšal, seveda ne zarad nas ampak zarad sebe...mogoč boš tudi ti videl,da bi to spremenil nekak..sm tak kot pravm, če ti je všeč...

lp, rumena beeza
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost