Lej vsak,ki da svoj "produkt" na javno stran oz. javen forum mora bit pripravljen tko na pozitivne kot negativne komentarje še posebi,če je avto tko extremno predelan mora lastnik vedet,da bojo prišle tudi negativne kritike.
Kdor pa da avto oz. svoj "produkt" na javen forum in pričakuje samo pozitivne komentarje in da se mu bodo vsi klanjali si mora pa najprej na podstrešju pospravit.
Jst nikjer nisem izrecno napisu da mi je avto grd le na posreden način sem mu povedu kaj je narobe,ker če tle na forumu karkol neposredo poveš si takoj nagrajen z kartončkom.
Še zmeraj pa me fascinira dejstvo,da se vedno ostali najbolj jokate medtem ko je lastnik tiho.Tko da..........piss off
10 kg je enako en konj.
Alu wingi so bolj primerni za RWD, da pritiskajo gnana kolesa na tla
No lepo,da si to napisu sam dej še napiš formulo,da si bo lahko vsak zračuno kolk moči zgubi z takim spojlerjem in pa vrjem mi da pri 1.5 mašini niti pod razno ne potrebuješ takega pritiska k tlom
Sicer pa bo sam kupoval bencin tko,da če mu je všeč naj ima takega gor ampak pol mamo venomer tle na forumu teme kako bi 1.2 mlinčkom povečali konjenico.
In pa forum je namenjen temu,da vsak pove svoje mnenje,če pa v bodoče ne bomo smeli negativno komentirat "styling produktov" pa naj prosim modi napišejo pa bomo pol vsi samo hvalili in se vsem klanjali.