Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe jul 28, 2006 9:09 am

Courage, brezveze se sploh ukvarjat s takimi brezveznimi stvarmi.

PS: 5ka men zgleda kr kul. Bela pa tej flejmi pašejo. Jest bi jih sicer mal drgač oblikoval, pa vseeno.
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Pe jul 28, 2006 9:37 am

5ka je napisal/-a:bedarija da jih bom dal gor??al si mal falu ko je modri dirkač reku da zgledajo na 440 dol kot 16ke

bedarija je da je 14" bolse ko 16"
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Kraj: planina

Napisal/-a 5ka Pe jul 28, 2006 1:47 pm

ja sam jest tega nism trdu. na mojga bi jih dal ampak škoda ker bi ble feltne pol dvakrat tolk vredne kot avto. namest tega kupm raj kej druzga.za 14ke pa mi ni treba delat a testa ker odgovarjajo po tovarniških normativih za ta avto
ride to live live to ride

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Pe jul 28, 2006 2:03 pm

Pol pa se opravicujem .. pa brez zamere.
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Pe jul 28, 2006 5:14 pm

cockroac ni panikekaj šele zamera. avta mi ni ratal pelat na tehničnga ker sem ob montaži koles ugotovu da mi ne dela ročna na eneb kolesu.pol se pa začnejo komedije
kako zamenat zajlo ker jasno ne gre nobena stvar narazen.počas sm rešu tud to ampak cajta sm pa zgubu.zdele me čakajo še lamoe pa maska pa bo. a kdo ve kako delajo tehnični jutr najbl zanimiv bi blo cerknca,postojna al pa vrhnka
Priponke
28072006.jpg

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Pe jul 28, 2006 6:25 pm

Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

Uporabniški avatar
xplod
Novinec

Kraj: Ajdovščina - Idrija

Napisal/-a xplod Pe jul 28, 2006 7:04 pm

5ka lepe stvaritve delas, se tko naprej, pa naj te opazke s foruma ne vrzejo od tvojga hobija

lp xplod @ finland
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka So jul 29, 2006 12:49 am

da nomo rekl da ni volvota z ognam (tale sicer ni moj)
Priponke
Volvo343_mb0005a.jpg

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk So jul 29, 2006 1:00 am

A dej nehi no :shock: :shock:
tale volvo je pa tko grd.......

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka So jul 29, 2006 6:39 am

kdo pa je reku dobr zgleda tale tud men ni všeč

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp So jul 29, 2006 7:52 pm

pa ne na lepega volvaka tega limat, na takem avtu pa to čist nč ne paše ..... pa tudi tale živo modra je mimo. sicer pa se je na moji 460ki pojavla še večja svinjarija, ki bo gor, dokler ne najdem novih letvic al sank al kako se temu reče (k pride pol gor prtljažnik). se lušči in tko svinjsko zgleda ..... :cry:

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp So jul 29, 2006 7:53 pm

aja mojster, a prodaš feltne od volvota

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Ne jul 30, 2006 7:34 pm

feltn nebom prodaju ker jih mam na mojmu volvotu. in zaenkrat nimam nobenih ambicij da bi ga prebarvov ali na njem karkoli čarov. tak je čist lep, pa še najman volvotov 340 je bordo rdečih. unga volva 343 sm čist slučajn najdu na volvo serija 300 forumu kjer sem tud član. neki sm izkov pa vse skup en k*** ker so tm sami angleži pa skandinavci.mam pa še enepar neukusnih volvov evo slikce
Priponke
vkb20041.JPG
čeprav tale je posvoje čist dobr ??? hipurski ????
vkb200426.JPG

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Ne jul 30, 2006 7:54 pm

aja pobje a je bil kdo od vas včeri pr men doma?

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj Ne jul 30, 2006 8:12 pm

ej...zame je tist car, k nima original avto, sj neki predelan(sj felge al pa kj tazga) zto SPLOH RESPECT home made lepo izdelane prelave..... npr.: jz mam pa hud avto ane??? ....čudn ane k sm spojlerje kupu... sam nared, pa se s tistm bahej naokol .... imam prav??? k pragove itd... lahko usak kup, nima pa usak smisla za pragove doma delat
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Ne jul 30, 2006 9:21 pm

nism čist dojev na koga to leti .za volva sm mislu original v smislu farbarije drugač mislm narest gor kr neki stvari.nanga bi dal prednji spojler od modela gte ali gle če ga slučajno dobim. sigurn pa pride kromiran pokrov ventilov ki bo mogoče tud mal spremenjen, kroman pokrov filtra i9n pa pobarvan motor.prebarvov bom tudi premi ,menjalnik kardan , fedre in ostale stvari pod avtim(tudi zarad bolše zaščite.pragi bodo verjetno znižani ampak v obliki sedanjih to se pravi enake oblike kot je avto originalno sam da bo niži.nekaj sprememb bo deležen izpušni sistem, nebo bol glasen bo pa malo nižje godel.z zadnje havbe bom odstranil ključavnico tako da se bo havba odpirala s pomočjo zajle al pa el. motorja. notr pridejo trije ojačevalci ki bodo gnal dva vuferja šter ovalce in šter visokotonce. vanga pridejo tud šter neonke od nih ena ki pride okol redja utripa po muski. mam tud neki ledic alu pedala in še par dodatkov.če sem pozabu oment še kej kar bo na volvu bom sprot ko bom delu tud mal posliku pa najavu.feltne pa so že zdej iz 175 13 v 185 14 kar pa je največ kar lohk daš nanga brez a testa.
kar se tiče home made stvari ma petka krajšane in predelane prage od turbače, podobna zgodba je bla na ticotu sam da so bli pragi od clia 1 , yugo je mel prage od enga fiata predn odbijač je bil z mal predelave od R5 alpina(plus še par malenkosti od drugih avtov) kadet pa je mel odbijače, prage, spojlerje sicer originalne ampak malo dodelane tako da CUSTOM MADE RULS.in jasno če so predelave lepo narjeneso lepe dokler niso bolj v oviro pri vožnji kot pa lepotni dodatki.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po jul 31, 2006 10:32 am

Drager je napisal/-a:Vrhnika:
http://www.avtotrade.si/

Mah dej, do letos sem h njim vozu, zdej majo pa enga debila na tehničnih, sm mogu spojler z ženinga avta dol trgat da je šou čez, pa zarad nedelujoče meglenke me je vrgu, ps. Me ne vidijo več!

Špan. 8) Ful prijazni, BP vse.
Slika

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Napisal/-a 5ka Po jul 31, 2006 4:47 pm

Nixxon je napisal/-a:
Drager je napisal/-a:Vrhnika:
http://www.avtotrade.si/

Mah dej, do letos sem h njim vozu, zdej majo pa enga debila na tehničnih, sm mogu spojler z ženinga avta dol trgat da je šou čez, pa zarad nedelujoče meglenke me je vrgu, ps. Me ne vidijo več!

Špan. 8) Ful prijazni, BP vse.

moja jetra so tehničnga naredla brez problemov v vrhniki. res pa so avto mal čudn gledal.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Po jul 31, 2006 5:43 pm

drsokodj je napisal/-a:ej...zame je tist car, k nima original avto, sj neki predelan(sj felge al pa kj tazga) zto SPLOH RESPECT home made lepo izdelane prelave..... npr.: jz mam pa hud avto ane??? ....čudn ane k sm spojlerje kupu... sam nared, pa se s tistm bahej naokol .... imam prav??? k pragove itd... lahko usak kup, nima pa usak smisla za pragove doma delat

Če jaz v svojem poklicu dobim več na uro kot pa izdelovalec spojlerije bom ja raje dal njemu delat, in bom v tem času ki bi ga jaz porabil za nestrokovno opravljeno delo še nekaj zraven zaslužil.Pa bo vsaj končni rezultat tak kot se spodobi, moreš vedet da niso vsi za vse, jaz raje počnem to kar znam in se ne trudim sam s stvarmi o katerih nimam pojma .. v tem času lahko v svoji branži naredim več denarja.
Na tvoj način razmišlat je glupost ... zakaj si pol nea sam bajte zgradiš, sam sešiješ oblačila iz blaga ki si ga sam pridelal, sam prideluješ hrano z orodjem ki si ga sam naredil, gojiš živali, delaš na polju itd ...
Slika

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Po jul 31, 2006 6:19 pm

Si kdaj slišal za besedo HOBI? In jo razumel? Povej svoji mami, da je brezveze rože gojit, če majo v cvetličarni lepše.
Upam, da razumeš.
LP
Martin
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov