martk je napisal/-a:klemenv2 je napisal/-a::lol:
In ti pamet solijo. Sem na lastne oči videl par let nazaj, ko smo šli v petišovce na motozbor, kako je policaj biciklista zbil. V cajtengih je pa pisalo "motorist zbil kolesarja". Sej jim ne privoščim, da padajo, ampak, če bi jaz s službenim avtom zbil koga, bi točno napisali, kaj se je zgodilo...
milankregar je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:zlode je napisal/-a:tale ford mondeo je res hud!se mi zdi da ga mamo sam u celju :P
Mondeo je parkiran samo v Celju...pa nikjer drugje....100%
V Mariboru je bel Ford Mondeo, samo ne vem če je 226 konjski ST, mislim da je 170 konjski.
Black Jack je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:zlode je napisal/-a:tale ford mondeo je res hud!se mi zdi da ga mamo sam u celju :P
V Mariboru je bel Ford Mondeo, samo ne vem če je 226 konjski ST, mislim da je 170 konjski.
v mislim sm meu provido mondea st220...drgač pa pol my mistake.......nism še zasledil mondea v mariboru...
SAVINJCAN je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:zlode je napisal/-a:tale ford mondeo je res hud!se mi zdi da ga mamo sam u celju :P
FORD MONDEO 2.0 – SENP
Motor 2.0 DURATEC – HE
Delovna prostornina 1.999 ccm
Največja moč 145 KM
Najvišja hitrost 215 km/h
Zavorni sistem ABS
Medosna razdalja 2754 mm
Teža (prazno) 1.332 kg
samekk je napisal/-a:Na nas ste pa čist pozabl :P :P
http://mail.google.com/mail/?view=att&disp=inline&attid=0.1&th=10cd541b5a411dee
milankregar je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:zlode je napisal/-a:tale ford mondeo je res hud!se mi zdi da ga mamo sam u celju :P
FORD MONDEO 2.0 – SENP
Motor 2.0 DURATEC – HE
Največja moč 145 KM
Zavorni sistem ABS
Medosna razdalja 2754 mm
Teža (prazno) 1.332 kg
Ne ta, ampak beli "civilni" ... brez napisov policija. Imajo noter kamero in vse ostalo ... so enga kolega iz Mb že ustavli, ko je čez polno črto prehiteval.
SAVINJCAN je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:zlode je napisal/-a:tale ford mondeo je res hud!se mi zdi da ga mamo sam u celju :P
FORD MONDEO 2.0 – SENP
Motor 2.0 DURATEC – HE
Največja moč 145 KM
Zavorni sistem ABS
Medosna razdalja 2754 mm
Teža (prazno) 1.332 kg
Ne ta, ampak beli "civilni" ... brez napisov policija. Imajo noter kamero in vse ostalo ... so enga kolega iz Mb že ustavli, ko je čez polno črto prehiteval.
a takole je zgledalo? :P je bil ta avto?
SAVINJCAN je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:zlode je napisal/-a:tale ford mondeo je res hud!se mi zdi da ga mamo sam u celju :P
v mislim sm meu provido mondea st220...drgač pa pol my mistake.......nism še zasledil mondea v mariboru...
ponavljam samo za tebe, malo lahko nazaj odgovore pogledaš ne pa da v nepotrebno 2 odgovora skupaj pišeš vedno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov