Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Ne jun 29, 2003 2:59 pm

Ta finta "kaj sam nardiš je vredi" mi tud že gre na k**** !!!
Žal niso vsi ljudje na tem svetu tak pametni in ročno sposobni, da bi vse sami lahko nardili!
Eni pač z svojim trdo zasluženim denarjem gremo v trgovino nekaj kupimo in gremo mehaniku, da vse to zmontira. Vseskupaj tud plačamo!! Na konci pa neki specialci razložjo, da vseskupaj nič ni vredno, ker nisi sam nardil!
A tisto, ko si cel dan na šihtu, da denar zaslužiš, ki ga potem daš v avto tud nič ni vredno???
Vprašal bi specialce zakaj si avto kupite, to nič ne vela! Morte ga čisto sami nardit.

btw: ...za one ko nočejo vsaki drekec kazat...poserjite kaj večjega...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Ne jun 29, 2003 3:27 pm

zoranwagen je napisal/-a:Ta finta "kaj sam nardiš je vredi" mi tud že gre na k**** !!!
Žal niso vsi ljudje na tem svetu tak pametni in ročno sposobni, da bi vse sami lahko nardili!
Eni pač z svojim trdo zasluženim denarjem gremo v trgovino nekaj kupimo in gremo mehaniku, da vse to zmontira. Vseskupaj tud plačamo!! Na konci pa neki specialci razložjo, da vseskupaj nič ni vredno, ker nisi sam nardil!
A tisto, ko si cel dan na šihtu, da denar zaslužiš, ki ga potem daš v avto tud nič ni vredno???
Vprašal bi specialce zakaj si avto kupite, to nič ne vela! Morte ga čisto sami nardit.

btw: ...za one ko nočejo vsaki drekec kazat...poserjite kaj večjega...

mogoce si pa vsak avto sestavim sam :) takih pezdetov kot si je pa itaq prevec da bi se ubadal. ce ne zameris...jest mam dost te teme :)

lp, kr3mn1

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Ne jun 29, 2003 3:33 pm

kr3mn1 je napisal/-a:mogoce si pa vsak avto sestavim sam :) takih pezdetov kot si je pa itaq prevec da bi se ubadal. ce ne zameris...jest mam dost te teme :)

lp, kr3mn1

...dvomim, da si sposoben svojo frizuro sestavit, kaj šele kaj več, pa brez zamere...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jun 29, 2003 3:40 pm

Ok dost bo! RAj da nebo kak mobisux rato :)

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Ne jun 29, 2003 3:51 pm

Uh, tu je pa precej dela za moderatorja :evil: - no jaz to v tej debati nisem, tako da se bo zadeve moral prijeti nekdo drug :!:
Slika Slika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 Ne jun 29, 2003 4:06 pm

zoranwagen je napisal/-a:
kr3mn1 je napisal/-a:mogoce si pa vsak avto sestavim sam :) takih pezdetov kot si je pa itaq prevec da bi se ubadal. ce ne zameris...jest mam dost te teme :)

lp, kr3mn1

...dvomim, da si sposoben svojo frizuro sestavit, kaj šele kaj več, pa brez zamere...

samohvala se pod mizo valja....zdej se pa umir.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Ne jun 29, 2003 4:11 pm

vemo kam pelje..... zato zaklepam temo...verjetno sem si tud sam kriv da je sem pripeljalo !
V8 POWER

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Ne jun 29, 2003 4:31 pm

[quote=kr3mn1]ice tis pa itaq razred zase...okol tuninga.
lp, kr3mn1[/quote]

Sam se s tuningom *NE* ukvarjam, tako da ne vem o čem govoriš? Kaj pa ti sam delaš je pa tvoja stvar. V bistvu te ne poznam, tudi vem ne kaj voziš in večina ostalih ima enake izkušnje s tabo - te ne pozna? Če pa imaš kaj za povedat kar ti ni všeč, mi pa prosim drugič povej v faco. Hvala.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov