Loopz je napisal/-a:Če se ne motim, je bila tale tema enkrat že obljavljena, pa že takrat lastnik ni znal pojasniti od kje ta domnevni prirastek konjev.
Nekatere od nas pa resnično zanima,kako je prišel do tega, znano je namreč, da je F7R motor precej nehvaležna zadeva za tunanje.
SAM VOZIM CLIOTA 16V IN MENIM DA DOST BOLŠI OD HONDE. MAM ČIP NOTR TAKO DA MAM 170KM. A SE STRINJATE Z MANO
DARKDOG STRINJAM SE STABO DA GRE 16 VENTILER Z 2 PRESTAVO 110. MEN GRE K MAM ČIP NOTR 120
Black Jack je napisal/-a:Men je enkrat razlau na šihtu da se mu mašina zasuče skor do 9000rpm in da avto pod štangasom laufa zelo neenakomerno...baje da imajo dirkalniki GHD tako to nareto..no nekak tak mi je razložu..
Voith je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Men je enkrat razlau na šihtu da se mu mašina zasuče skor do 9000rpm in da avto pod štangasom laufa zelo neenakomerno...baje da imajo dirkalniki GHD tako to nareto..no nekak tak mi je razložu..
fizicno je nemogoce da bi se druga prestava zvrtela vec zarad cipa, tut ce se masina vrti do 13.000rpm se vseen gre menjalnik v drugi do 110 pol se pa neha, cip ne more uplivat na menjalnik.
rdece polje na obratomerju pomen da so to nevarni obrati za motor, ce cip naredi da se od cliota masina vrti do 9krpm to pomen da bo ta masina kmal v vec kosih kot je normalno. Fizicno ta motor ni bil narejen za 9k rpm, na to cip ne more uplivat 0.
Pa dej pel tega cliota ze enkat zmert te konje, in ce dokazes da da vn iz sebe kej vec kot 110 konjev, ti dam js za gajbo pera.
MacAudio je napisal/-a:Če gre 2ga 120, kulk gre pol šele 5ta?LOL
Black Jack je napisal/-a:Js ga ziher ne bom vozu ker avto ni moj....sm mu pa že mislim da enkrat reku da nej avto pelja na dyno (to je strošek cca 10-15k) pa če res pokaže 170KM je debata lahko hitr zaključena...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov