Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
hanibal1
Novinec

Kraj: M.Sobota

Napisal/-a hanibal1 Pe sep 08, 2006 10:20 am

leoCar je napisal/-a:Nemore samo cevi odstranit,ker pol nebo imel ciscenega zraka, kar pa ni glih priporocljivo za motor ;)

Odstrani lahko cev ki vodi V kišto in ne katera gre VEN iz kište do motora.Tako gre luft naprej čez original filter in ni problema!

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Pe sep 08, 2006 10:37 am

Iz kište gre le cev v blatnik, če jo odstrani nebo kakšnega večjega efekta, tako da je vseeno.
moje mnenje ;)
BMW E46

Uporabniški avatar
hanibal1
Novinec

Napisal/-a hanibal1 Pe sep 08, 2006 11:00 am

No osebno imam glih to cev odstranjeno katera gre v blatnik in ima efekt.Če je pa pri drugih Protonih kaj drugače pa nebi vedel ;) Poskusiti pa ni greh!

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Pe sep 08, 2006 11:34 am

Lepo pridejo felge :tomidelej:

Uporabniški avatar
overman2
Nov uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a overman2 Pe sep 08, 2006 1:02 pm

hanibal1 je napisal/-a:No osebno imam glih to cev odstranjeno katera gre v blatnik in ima efekt.Če je pa pri drugih Protonih kaj drugače pa nebi vedel ;) Poskusiti pa ni greh!

A ti si oni ko ma ma zelenega protona pa rs-like prednji spojler? Mi je boris ze veliko govoril o tebi tak da se enkrat moreva srecat da vidim to tvojo makino :-P . Sipe pa sem dal temnit pri mico-sign (nasproti avtobusne v MS) in sem placal 32k... je pa narejeno zlo vredu pa se papirje ti on pol uredi. Drugace pa uporablja samo M3 folije, ki naj bi bile zlo kvalitetne.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe sep 08, 2006 8:36 pm

fajn izbira feltn :)

drgac pa lep proton.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Pe sep 08, 2006 9:31 pm

Po sliki sodeč more muzika kr fajn špilat... Al ne?

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen So sep 09, 2006 9:42 am

lepe feltne.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne sep 10, 2006 10:12 am

lep avto, svaka čast. še bolj mi je všeč akustika, ampak vse skupi je zlo lepo. fantje kolko pride šibedah če kdo ve. k sm razmišlau da bi si dau ugradit klimo pa mal predrago pride vse skupi, zato bo kr šibedah. sam če mi kdo pove ceno kdo to dela.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Ne sep 10, 2006 10:28 am

S|icKeR je napisal/-a:lep avto, svaka čast. še bolj mi je všeč akustika, ampak vse skupi je zlo lepo. fantje kolko pride šibedah če kdo ve. k sm razmišlau da bi si dau ugradit klimo pa mal predrago pride vse skupi, zato bo kr šibedah. sam če mi kdo pove ceno kdo to dela.

Webasto v LJ-cena mislim da cca od 40k sit dalje z montažo-odvisno pač za kater model se odločiš-se pa nedvomno splača če nimaš klime-preverjeno :)

Uporabniški avatar
mat3j
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a mat3j Ne sep 10, 2006 7:12 pm

Speedfighter je napisal/-a:
leoCar je napisal/-a:daj se kakšen sporten filter namontiraj, pa bos videl kaksen glas ma tvoj proton, ne bo ti zal.

Jp, lahko iz prve roke potrdim tole, pa čeprov mam jst to na 1.3 hrčku :P

jp ma res fajn zvok :twisted:, jaz sem ga lani za tehničnega dol vzel, pa še ga zaj po letu dni nisem nazaj naredo, tak da če ga hočeš probat al pa kupit se priporočam :D

Speedfighter je napisal/-a:Šibedah ti pa priporočam kot prvo investicijo spomladi! Pri mojmu je bla to prva stvar ki sem jo dokupil takoj ko sem nabavil avto in mi ni žal ;)

ga mam že serijsko gor, pa ga glih enkrat na leto odprem :) ... drugač pa avtek lepo zgleda, pa da ti bo lepo služil tak ko meni :!:

Uporabniški avatar
hanibal1
Novinec

Napisal/-a hanibal1 Po sep 11, 2006 10:38 pm

overman2 je napisal/-a:
hanibal1 je napisal/-a:No osebno imam glih to cev odstranjeno katera gre v blatnik in ima efekt.Če je pa pri drugih Protonih kaj drugače pa nebi vedel ;) Poskusiti pa ni greh!

A ti si oni ko ma ma zelenega protona pa rs-like prednji spojler? Mi je boris ze veliko govoril o tebi tak da se enkrat moreva srecat da vidim to tvojo makino :-P . Sipe pa sem dal temnit pri mico-sign (nasproti avtobusne v MS) in sem placal 32k... je pa narejeno zlo vredu pa se papirje ti on pol uredi. Drugace pa uporablja samo M3 folije, ki naj bi bile zlo kvalitetne.

Jap to sem jaz :D

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Če okt 12, 2006 9:20 am

Kao kaj napredujes @overman2 s svojim protonom, je že športen filter gor ali kaj :?: :?:
Pa kakšne slike bi bile vredu ;)
BMW E46
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov