sonček je napisal/-a:eni ste pa dost zavzeti,zagrizeni in vlagate denar v avto(stayling)
kajs it i hotu povedat s tem
Čudn se mi zdi, da ste eni tok navit na stayling lahko bi vlagal denar kakšne bolj donosne posle najslabše je v avtu. ampak konc koncev je odvisno od posameznikov kam bodo vlagal zasluženi denar
ma so neki čudni papirji k piše da je dimenzija 215/40/16 z 9jx16 felgami primerna za G3 1.8. samo na tistem papirju nikjer nč ne piše da je to tuv k ponavad to piše. spletna stran od brocka pa nima niti napisano njihovega meila, da bi jim vsaj meil poslou naj mi ga pošlejo. tko da tut če ma kdo sam meil od brocka al pa če kdo ve kdo je uvoznik za SLO (če sploh je) bom tut zlo hvaležen.
je kar nekj stvari novih. sm bl osredotočen na vw forum. no pa bom še kle prlimal.
prestavna ročka in ročna od vr6
zadnje luči in stranski blinkerji od vr6
nove feltne, glih tko brock b2, samo da majo te poliran rob in da je prednja 7.5J, zadnja 9J
to je to. drug teden naj bi že končno pršli fedri 60/60, pol pa v kratkem gre avto h ličarju da mi popravi prage in blatnike(saniranje rje) in pa preštriha odbijače da bo zgornji del črn spredaj in zadaj in da gre stran tista rdeča črta na zadnjem odbijaču stran(nimam pojma zakaj je gor). štrihal se bojo celi odbijači.
pol pa samo še temne šipe in pa golf4 luči s črno notranjostjo in je to vse kar sem meu na zunj nardit. aja drugo leto mogoče še gewinde pol pa res konc.
prvo bo barvanje bobnov in mal spremenjen izpušni sistem, nujno tršanje k avto plava po cesti, pol se bo porihtalo kar je rjavega, barvali odbijači na novo, pol bojo nove sprednje luči in upam da smoked prednji žimgavci, meglenke in odsevnik in pa temne šipe. to bo na zunj vse. aja pa maska brez znaka že čaka na barvanje. pol se pa lotimo notranjosti.
distančnikov ne bo, ker nočem met problemov s policaji.