Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Če nov 02, 2006 9:19 am

Pozdravljeni!

Najprej bi se vam zahvalil za vse odzive tako pozitivne in negativne. To samo pove , da je družba zdrava, kadar lahko vsak izrazi svoje mnenje.
Zakaj sem temo ponovno objavil letos? V lanskem letu sem z beetlom dosegel 3 mesto na evropskem prvenstvu v Atenah. To je bil razlog, da smo avto popolnoma razdrli in pripravili novo evolucijo za leto 2006. Izdelana je bila kompletno nova armaturna plošča, zamenjani zvočniki, zamenjani ojačevalci, zamenjani kabli, nov volan s komandami za radio, novi styling dodatki, nova 20" platišča in gume , nov airbrush, ...
Vse spremembe v notranjosti so podrejene doseganju maksimalne kvalitete zvoka.
Avto je namenjen v prvi vrsti za tekmovanja v kvaliteti zvoka, tuning je sekundarnega pomena.
Rezultat vseh sprememb je zmaga na evropskem prvenstvu in nagrada za najboljšo inštalacijo.
Kaj pomeni zmagati na evropskem prvenstvu v kategoriji EXPERT UNLIMITED in dobiti nagrado za najboljšo inštalacijo med 255 najboljšimi avtomobili evrope bo pokazal čas.
Avto je sedaj na poti v Las Vegas kjer bo Januarja 2007 razstavljen na največjem sejmu elektronike CES, nato bo predstavljen v aprilu na največjem evropskem sejmu avtoakustike v Sinsheimu. Vsi, ki boste želeli poslušati glasbo v beetlu ste vabljeni, ko beetle prispe nazaj domov.

Lep pozdrav!
Jaka Seles
www.seles.si

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če nov 02, 2006 9:24 am

:shock: las vegas....to pa so dosežki, svaka čast...še naprej ti želim obilo lepih dosežkov...res, da dosežeš kaj takega... :bow

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Če nov 02, 2006 9:52 am

Čestitam in hkrati držim pesti :!: :clapclap

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če nov 02, 2006 10:23 am

jaka jest sem vesel za tvoje doseške.... ampak svoje mnenje kaj bi jest spremenil sem napisal... in kot je razvidno ni nobene zamere.. kar je to tut prov...

lepo da vam je ratal :clapclap če nč druzga mogoče se bo kdo pozanmu kje je slovenija...

upam da se med prevozom kej ne sesuje da bo vse zavarovan.... :tomidelej:

pol enkrat pa če bo avtoček tko kje se bom pa not vsedu pa vrata zapru pa da vidmo kaj je to sound ;)

lp pa srečno

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če nov 02, 2006 11:24 am

Čao!

Kako ti je ratal vse tole homologirat da je avto registriran? Si ga dal najprej v tujino homologirat al kako?

Vem da je najbrž šlo velik denarja pa to.
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če nov 02, 2006 11:27 am

mene se neki zanima iz cesa ste delal armaturko....mislm kaj se skriva pod usnom
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov