Patrik_A3 je napisal/-a:To vsekakorKer te felge so zelo grde kaj so sedaj gor.... No po mojih kalkulacijah bodo prišla nova platišča gor poleti naslednjo leto(če bo seveda $$$$).... Ciljam pa na 17" ali pa 18"
18 in ti ne bo žal

Patrik_A3 je napisal/-a:Matrix je napisal/-a:Kako to da si se odločil za to barvno kombinacijo? Meni osebno je od vseh A3jevih barv najbolj mimo... brez zamere
Ne ni kaj za zamerit,vsak ma svoj okusCena avtomobila je bila 1mil 400 tisoč.
Airborne podaljški pa pragovi ne pridejo v poštev,ker že sedaj sem moral na sredini avta krajšati šraufe s katerimi je pritrjena zaščita za sredinski lonec ko sem nasedo z njim prvi dan pri vstopu v garažo. Imamo tak hud spust v garažo da se govori o milimetrih kakor na vrhu spusta kjer nasedam skorajda še vedno z sredino avtomobila,kot tudi na koncu spusta ko z prednjim odbijačem potegnem če se preveč zaženem ven.
Torej my garage je pravi killer vsakega spuščenega avta :P :P
speedfreak je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:DoubleG je napisal/-a:če bo dal 18'' gor bo grdo zgledalo, ker ga ne more spustit.
Zakaj ga pa ne more spustit???
K so se banane podražale
g.Kromfelna je napisal/-a:
Glede nižanja... jaz bi dal zavesice pri zadnjih kolesih nazaj, ker je bolj funkcionalno... ne šprica blato po avtu, pa tudi zadaj vozečim ob dežju ne šprica po steklu.
Lumpy_ pijača itak da može.Problem z garažo pa upam da se bo rešil prihodnje leto....boma z fotrom dovoz noter malo bolj položni naredila![]()
![]()
Potem pa upam da pride tut kakšno nižanje v poštev.... :P
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov