lexuss je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:sm te zanč vidu v krškem in morm rečt da je maska v živo še grša kt na slikah, felge pa prou vpijejo ven. pa ni bojazni da nebi folk vedu da je vr. jz ga prepoznam tut če nima take maske.
heh to si me pa pol zamenu ker jst s tem autom nism biu nkol u krškem
royko je napisal/-a:men je pa prou hud tale golf do konca. Ne poslušat drugih kaj govorijo, sigurno bi ga vsak od njih imel pa si ga ne morejo privošćiti. Jaz bi na tvojem mestu še malo krom detajlov dodal da bi se ujelo s špegli, pol bo pa bomba. Torej obvezno kromani šarki, pa spredna maska kromana, pa tko okol in okol avta krom letvice, sem jih videl v šparu za smešno nizko ceno. Pika na i bi bil kak kroman car tatoo ali pa viperke, samo ne vem če ti je to všeč.
Aja pa na sprednjo šipo obvezno racing ali pa šport nalepko.
LP
royko je napisal/-a:men je pa prou hud tale golf do konca. Ne poslušat drugih kaj govorijo, sigurno bi ga vsak od njih imel pa si ga ne morejo privošćiti. Jaz bi na tvojem mestu še malo krom detajlov dodal da bi se ujelo s špegli, pol bo pa bomba. Torej obvezno kromani šarki, pa spredna maska kromana, pa tko okol in okol avta krom letvice, sem jih videl v šparu za smešno nizko ceno. Pika na i bi bil kak kroman car tatoo ali pa viperke, samo ne vem če ti je to všeč.
LP
Lumpy_ je napisal/-a:royko je napisal/-a:men je pa prou hud tale golf do konca. Ne poslušat drugih kaj govorijo, sigurno bi ga vsak od njih imel pa si ga ne morejo privošćiti. Jaz bi na tvojem mestu še malo krom detajlov dodal da bi se ujelo s špegli, pol bo pa bomba. Torej obvezno kromani šarki, pa spredna maska kromana, pa tko okol in okol avta krom letvice, sem jih videl v šparu za smešno nizko ceno. Pika na i bi bil kak kroman car tatoo ali pa viperke, samo ne vem če ti je to všeč.
LP
Viper črte obvezno po dolžini avta, pa te šparove kromlajsne si pozabo, da jih treba dat zadaj okol luči. Te pa bo. Aha kromiran šark more met lučko modro na špicu.![]()
![]()
![]()
Aja pa da ne pozabim tiste nalepke za na vratca od tanka
ops: :P
lexuss je napisal/-a:jah sej kva nej rečem. lohk da je biu un tut v a3m-udrgač pa no way krom. nč kroma. moj bo čist črn razn izjeme luči, špegle pa tut zamenam z bol racing varjanto in bojo tut črni oz u barvi auta. sej feltne bojo tut dožvele še eno preobrazbo(poleti), sej za nove dnarja ni.
aja zadnč sm vidu nekoga z novim audijem A6. in gor je meu tok nametanga kroma da je biu prou ogabn, tko da idej o kromu se otepam. pa to je biu okus iz 80ih a ni tko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost