Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

komen
Stalni uporabnik

Kraj: Ilirska bistrica

Napisal/-a komen Če jan 18, 2007 5:28 pm

mi je pa ful ušeč ta tvoj golf....pazi nanj :)

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če jan 18, 2007 5:37 pm

sm te zanč vidu v krškem in morm rečt da je maska v živo še grša kt na slikah, felge pa prou vpijejo ven. pa ni bojazni da nebi folk vedu da je vr. jz ga prepoznam tut če nima take maske.

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Če jan 18, 2007 9:25 pm

S|icKeR je napisal/-a:sm te zanč vidu v krškem in morm rečt da je maska v živo še grša kt na slikah, felge pa prou vpijejo ven. pa ni bojazni da nebi folk vedu da je vr. jz ga prepoznam tut če nima take maske.

heh to si me pa pol zamenu ker jst s tem autom nism biu nkol u krškem
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Napisal/-a lexuss Če jan 18, 2007 9:38 pm

komen je napisal/-a:mi je pa ful ušeč ta tvoj golf....pazi nanj :)

in kva nej to pomen :?:
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če jan 18, 2007 9:39 pm

lexuss je napisal/-a:
komen je napisal/-a:mi je pa ful ušeč ta tvoj golf....pazi nanj :)

in kva nej to pomen :?:

to pomen, da mu je všeč :D
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Napisal/-a lexuss Če jan 18, 2007 9:42 pm

aja heh, ma zadne cajte je preveč sumlivih ljudi naokol tko da sm zrd tega pazljiu in ga nism razumu. ja upam da bom v ovinkih pametno vozu ;)
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Če jan 18, 2007 10:37 pm

ne ne lexuss komen že čaka s šraufencigrom gdaj se boš kje blizu njega ustavu d vrže kamn skos šipo pa po kmečko s izvijačom odpele tvoj auto :twisted: ...pa ne me zdj resno jemat :lol:

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Če jan 18, 2007 11:46 pm

lexuss je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:sm te zanč vidu v krškem in morm rečt da je maska v živo še grša kt na slikah, felge pa prou vpijejo ven. pa ni bojazni da nebi folk vedu da je vr. jz ga prepoznam tut če nima take maske.

heh to si me pa pol zamenu ker jst s tem autom nism biu nkol u krškem

reči majke mi pa ti bomo verjel :D 8) :D

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko Pe jan 19, 2007 2:21 am

men je pa prou hud tale golf do konca. Ne poslušat drugih kaj govorijo, sigurno bi ga vsak od njih imel pa si ga ne morejo privošćiti. Jaz bi na tvojem mestu še malo krom detajlov dodal da bi se ujelo s špegli, pol bo pa bomba. Torej obvezno kromani šarki, pa spredna maska kromana, pa tko okol in okol avta krom letvice, sem jih videl v šparu za smešno nizko ceno. Pika na i bi bil kak kroman car tatoo ali pa viperke, samo ne vem če ti je to všeč.
Aja pa na sprednjo šipo obvezno racing ali pa šport nalepko.

LP

Uporabniški avatar
DDDD
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DDDD Pe jan 19, 2007 9:28 am

LoL
Šljivovica ljutaaa
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Pe jan 19, 2007 3:12 pm

uf sori, un je meu krško registracijo. ampak avto je pa na las enak. enaka maska, enaka barva felten, edino mogoče malenkost svetlejše.

Uporabniški avatar
aniscar
Novinec

Napisal/-a aniscar Pe jan 19, 2007 3:59 pm

royko je napisal/-a:men je pa prou hud tale golf do konca. Ne poslušat drugih kaj govorijo, sigurno bi ga vsak od njih imel pa si ga ne morejo privošćiti. Jaz bi na tvojem mestu še malo krom detajlov dodal da bi se ujelo s špegli, pol bo pa bomba. Torej obvezno kromani šarki, pa spredna maska kromana, pa tko okol in okol avta krom letvice, sem jih videl v šparu za smešno nizko ceno. Pika na i bi bil kak kroman car tatoo ali pa viperke, samo ne vem če ti je to všeč.

LP

to se zaj*** vrjetno.... :lol: :lol:
Slika
I piss on diesel!

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe jan 19, 2007 4:02 pm

royko je napisal/-a:men je pa prou hud tale golf do konca. Ne poslušat drugih kaj govorijo, sigurno bi ga vsak od njih imel pa si ga ne morejo privošćiti. Jaz bi na tvojem mestu še malo krom detajlov dodal da bi se ujelo s špegli, pol bo pa bomba. Torej obvezno kromani šarki, pa spredna maska kromana, pa tko okol in okol avta krom letvice, sem jih videl v šparu za smešno nizko ceno. Pika na i bi bil kak kroman car tatoo ali pa viperke, samo ne vem če ti je to všeč.

LP

Viper črte obvezno po dolžini avta, pa te šparove kromlajsne si pozabo, da jih treba dat zadaj okol luči. Te pa bo. Aha kromiran šark more met lučko modro na špicu. :twisted: :bonk :cry :vc Aja pa da ne pozabim tiste nalepke za na vratca od tanka :oops: :P
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe jan 19, 2007 4:24 pm

S|icKeR je napisal/-a:uf sori, un je meu krško registracijo. ampak avto je pa na las enak. enaka maska, enaka barva felten, edino mogoče malenkost svetlejše.

sam un je res čist isti... :D ga vidim skor vsak dan,pa se vsak dan čudim... :? :lol:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Napisal/-a lexuss So jan 20, 2007 9:57 am

jah sej kva nej rečem. lohk da je biu un tut v a3m-u :lol: drgač pa no way krom. nč kroma. moj bo čist črn razn izjeme luči, špegle pa tut zamenam z bol racing varjanto in bojo tut črni oz u barvi auta. sej feltne bojo tut dožvele še eno preobrazbo(poleti), sej za nove dnarja ni.
aja zadnč sm vidu nekoga z novim audijem A6. in gor je meu tok nametanga kroma da je biu prou ogabn, tko da idej o kromu se otepam. pa to je biu okus iz 80ih a ni tko
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 So jan 20, 2007 10:18 am

clean look. pa tk ko so že drugi rekl, ogledala nazaj, pa felge v mat črno :twisted:
aja, pa brez šarkijev :?
Slika

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 So jan 20, 2007 11:46 am

komentarji so vredni sam tega :bonk

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So jan 20, 2007 2:50 pm

Lumpy_ je napisal/-a:

LP

Viper črte obvezno po dolžini avta, pa te šparove kromlajsne si pozabo, da jih treba dat zadaj okol luči. Te pa bo. Aha kromiran šark more met lučko modro na špicu. :twisted: :bonk :cry :vc Aja pa da ne pozabim tiste nalepke za na vratca od tanka :oops: :P

:lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko So jan 20, 2007 6:55 pm

lexuss je napisal/-a:jah sej kva nej rečem. lohk da je biu un tut v a3m-u :lol: drgač pa no way krom. nč kroma. moj bo čist črn razn izjeme luči, špegle pa tut zamenam z bol racing varjanto in bojo tut črni oz u barvi auta. sej feltne bojo tut dožvele še eno preobrazbo(poleti), sej za nove dnarja ni.
aja zadnč sm vidu nekoga z novim audijem A6. in gor je meu tok nametanga kroma da je biu prou ogabn, tko da idej o kromu se otepam. pa to je biu okus iz 80ih a ni tko

Glede kroma je za razmislit, vprašaj vsaj koga če ti naredi PS, pa verjemi da se boš takoj premislil. Tudi jaz sem okleval na začetku. Samo špeglov ne dol dat, ker to je tisto kar daje podobo celemu avtu. Kaj boš pa s temi špegli naredil? Če bi imel golfa bi jih takoj kupil. A paše to mogoče na hondo?
A na šipi šport al pa racing ti pa res ne sede? Če bi te zanimal bi ti lahko zrihtal zelo ugodno, ker kolega to prodaja vsako nedeljo na avtosejmu.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker So jan 20, 2007 7:03 pm

upam da se zajebavaš! k drgač bi mogu bit obsojen styling kriminala. kazen za to bi bla odvzem avtomobila imo.pa ne morš na trojko kroma gor dajat! pa sport nalepke. pišuka to majo tle pd nas podgurci pa krančani(suha krajna). sam še kenwood nalepka na zanji šipi manjka in bo to to.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost