Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Pe feb 23, 2007 10:03 am

sanny je napisal/-a:
batek je napisal/-a:Bi prašal ,če si zadovoljen s tole mašinco, ker en znanec je kupil novga isto pa ma sedej že dizlaka ker baje je šlo slabši kot subaru yusti. (kao je na vršič komaj z drugo potegnil)
,kar se mi zdi zlo čudn gleda na te konje. (mogoče je pa iskal samo izgov da je lahko dizla kupu) :)

a lahko kdo tega tvojga prijatla prosim priporoča za ponovno opravljanje izpita tako vožnje kot teorije...kr se mi to zdi skrajno nesposobno

heheheh ;) a na teoriji te ucijo u kateri prestavi mors u kak klanc? uahaha
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Pe feb 23, 2007 10:15 am

a si pismen??? piše tako vožnjo kot teorijokr je tko nesposoben da ne vem kako je šel čez oboje in bi bilo za preverit...

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Pe feb 23, 2007 10:25 am

sanny je napisal/-a:a si pismen??? piše tako vožnjo kot teorijokr je tko nesposoben da ne vem kako je šel čez oboje in bi bilo za preverit...

Ponižno se ti opravičujm (kao)

Uporabniški avatar
crazy_0
Novinec

Kraj: Dolenja vas

Napisal/-a crazy_0 Pe feb 23, 2007 2:12 pm

Festina je napisal/-a:
....ce mas Sportn filtr pa se mal lazje ker ti mal doda ane....

Tolk pa ne doda da bi z njim šou u klanc tolk lažje,oziramo sploh nebi šou... :roll: ;)

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Pe feb 23, 2007 7:14 pm

Crazy_FrOg je napisal/-a:
Festina je napisal/-a:
....ce mas Sportn filtr pa se mal lazje ker ti mal doda ane....

Tolk pa ne doda da bi z njim šou u klanc tolk lažje,oziramo sploh nebi šou... :roll: ;)

oprosti ker sm izrazu svoje mnenje ;)

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Pe feb 23, 2007 7:22 pm

Lep avto, lepa zunanjost. Sem ze vozil riote, pa so kar dobri tudi za vozit. Mislim da se lahko bp primerja z evropsko konkurenco(clio & co).
Si bil kaj presenecen, ko si ga prvic vozil? :)
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Pe feb 23, 2007 7:33 pm

Blinder je napisal/-a:Lep avto, lepa zunanjost. Sem ze vozil riote, pa so kar dobri tudi za vozit. Mislim da se lahko bp primerja z evropsko konkurenco(clio & co).
Si bil kaj presenecen, ko si ga prvic vozil? :)

Hmmm nevem uzivam u tem avtocku tud vozne lastnosti so me presenetle ko lahko gres u ovink hitreje kot marsikateri avto oky sam mors met tud gume dobre ;)

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Napisal/-a batek Pe feb 23, 2007 7:39 pm

Jah lohkmu jast kaj svetujem... :(
Sam problem je pač v primerjavi z yustijem ker je prej recimo domov s četrto vozu ,sedaj pa še s trejto kao in pač a tem ni mogi živet.
Drgač je pa z avtom zadovoljen, je kupil istega sam dizlaka.
batek

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Pe feb 23, 2007 8:55 pm

lep avtek maš, samo 15 col felne bojo bogo zgledale na njem.. raskiraj raje za 16 in 17, da ti potem nebo žal (pa še felge ki si jih izbral ne zgledajo nič kaj ok v velikosti 15")

Avto sem mel priliko nekaj časa vozit, kar se tiče samega udobja, vožnje, notranjosti je ok. Motor je za te konje prilično len (če primerjam z mojim 103 KM)..
Slika

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Pe feb 23, 2007 10:19 pm

pi je napisal/-a:lep avtek maš, samo 15 col felne bojo bogo zgledale na njem.. raskiraj raje za 16 in 17, da ti potem nebo žal (pa še felge ki si jih izbral ne zgledajo nič kaj ok v velikosti 15")

Avto sem mel priliko nekaj časa vozit, kar se tiče samega udobja, vožnje, notranjosti je ok. Motor je za te konje prilično len (če primerjam z mojim 103 KM)..

Bojo 15 kr dost ;) ze z 14 se dobr drzi ;) moj ma 97 KM plus K&N sportn filtr pa smo na kakih 105 km se mi zdi ;) sm hotu 1.6 uzet pa ga se ni blo :/

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda Pe feb 23, 2007 11:09 pm

Festina je napisal/-a:
pi je napisal/-a:lep avtek maš, samo 15 col felne bojo bogo zgledale na njem.. raskiraj raje za 16 in 17, da ti potem nebo žal (pa še felge ki si jih izbral ne zgledajo nič kaj ok v velikosti 15")

Bojo 15 kr dost ;) ze z 14 se dobr drzi ;) moj ma 97 KM plus K&N sportn filtr pa smo na kakih 105 km se mi zdi ;) sm hotu 1.6 uzet pa ga se ni blo :/

:lol: :lol:

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Pe feb 23, 2007 11:51 pm

Festina je napisal/-a:

Na avspuh namontiraj še nastavek od Remusa pa boš že na 110 ;)
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny So feb 24, 2007 12:11 am

eentox je napisal/-a:
Festina je napisal/-a:

da ne govorimo koliko ti doda nalepka na pokrovu za tank...kako bi šele potem vleku :twisted:

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina So feb 24, 2007 12:12 am

eentox je napisal/-a:
Festina je napisal/-a:

auspuh ostane stock dokler bocel pol maybe komplet auspu supersprint ali podobno sam to kasneje kasneje ;)

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm So feb 24, 2007 12:37 am

Festina je napisal/-a:Bojo 15 kr dost ;) ze z 14 se dobr drzi ;) moj ma 97 KM plus K&N sportn filtr pa smo na kakih 105 km se mi zdi ;) sm hotu 1.6 uzet pa ga se ni blo :/

Se ti zdi, ja. 97 KM s šprtnim filtrom je nekak od oka pol približn 97,2 KM, če nisi nč druzga naredu na avtu. Sicer ti ritni-tahometer pravi drugače, ampak je pod vplivom tega, kar mu sporočajo tvoja ušesa. ;)

Kia se popravlja kar se tiče oblikovanja, ja. Včasih mi je bil všeč samo Sportage, zdaj pa se mi zdi, da kar lepe karoserije ven mečejo. :clapclap

Feltne po mojem ne bodo pasale in zelo hitro se ti bojo zdele premajhne. Za OZ dobiš tako in tako papirje, tist en dan zgubljen na LPP bi pa tudi preživel, pa bi lepo homologiral večje. Ker so zelo temne in špriklaste, bojo zgledale še manjše. :|

Veliko sreče pri vožnji in eventuelnih predelavah. Upam tudi, da imaš urejen in varen parking. :vrum
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Napisal/-a ArminLegenda So feb 24, 2007 12:31 pm

Mare9mm je napisal/-a:
Festina je napisal/-a:Bojo 15 kr dost ;) ze z 14 se dobr drzi ;) moj ma 97 KM plus K&N sportn filtr pa smo na kakih 105 km se mi zdi ;) sm hotu 1.6 uzet pa ga se ni blo :/

Se ti zdi, ja. 97 KM s šprtnim filtrom je nekak od oka pol približn 97,2 KM, če nisi nč druzga naredu na avtu. Sicer ti ritni-tahometer pravi drugače, ampak je pod vplivom tega, kar mu sporočajo tvoja ušesa. ;)

Po mojih izračunih nekje 7+ minimalno :shock: Aja, btw poglej si še temo od TITana, njemu je športni filter dodal kar 48KM :o

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Ne feb 25, 2007 9:45 pm

Mare9mm je napisal/-a:

Kia se popravlja kar se tiče oblikovanja, ja. Včasih mi je bil všeč samo Sportage, zdaj pa se mi zdi, da kar lepe karoserije ven mečejo. :clapclap

Feltne po mojem ne bodo pasale in zelo hitro se ti bojo zdele premajhne. Za OZ dobiš tako in tako papirje, tist en dan zgubljen na LPP bi pa tudi preživel, pa bi lepo homologiral večje. Ker so zelo temne in špriklaste, bojo zgledale še manjše. :|

Veliko sreče pri vožnji in eventuelnih predelavah. Upam tudi, da imaš urejen in varen parking. :vrum

ja varen parking u garazni hisi pod video nadzorom in izhod omogocn le z magnetno kartico ;)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne feb 25, 2007 10:04 pm

Kok ti žre korejski jajček? :lol: ..Baje je ta motor precej žejen in len...sem mel prej v Hyundaiu 1,3 z 86 konji pa ni bil nič len pa preveč žejen, kar sicer za 1.5 motor ne bi mogli trditi :oops: ( povprečna poraba 10l)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Ne feb 25, 2007 10:16 pm

speedfreak je napisal/-a:Kok ti žre korejski jajček? :lol: ..Baje je ta motor precej žejen in len...sem mel prej v Hyundaiu 1,3 z 86 konji pa ni bil nič len pa preveč žejen, kar sicer za 1.5 motor ne bi mogli trditi :oops: ( povprečna poraba 10l)

oky moj malck je 1.4 itd. kar vete pije pa od 6.0 do 7.0 nimam pa lahke noge res pa je da ga nezgem do konca non stop ;) recimo litija ljubljana potrebujm slabih 20 min ;) (to ni velik ce gdo pozna to cesto)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne feb 25, 2007 10:23 pm

Festina je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Kok ti žre korejski jajček? :lol: ..Baje je ta motor precej žejen in len...sem mel prej v Hyundaiu 1,3 z 86 konji pa ni bil nič len pa preveč žejen, kar sicer za 1.5 motor ne bi mogli trditi :oops: ( povprečna poraba 10l)

oky moj malck je 1.4 itd. kar vete pije pa od 6.0 do 7.0 nimam pa lahke noge res pa je da ga nezgem do konca non stop ;) recimo litija ljubljana potrebujm slabih 20 min ;) (to ni velik ce gdo pozna to cesto)

poznamo :evil:, tudi manj k 20 minut smo že rabli do Lj... :D no porabo mas pa zelo majhno, bolj realna je okoli 7 do 9, pri mal bolj priganjanju..tko je vsaj pri getzu, ki ima isti motor.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost