Se opravičujem za neodgovarjanje samo v večini je čas za "net" samo v večernih urah

ops:
Kvaliteta slik ni ravno vrhunska, ker sem svoj fotkič pozabil doma pol smo pa mal improviziral...
Ja na avtu so 18" pač kot original...čez par mesecev so v načrtu, če bo bog dal 20" ni pa še 100%...
@traktor TDI...bo zdaj dovolj slik
@swift_gti...tukaj wankel dobro nese navaden motor...to moraš peljat, ker je težko razložit...v bistvu se avto, če se ti recmo ne nori normalno pelje že do 3000 obratov, se pravi, da vleče čez celotno območje obratov(no dobr tja nad 6000rpm se mu strga)...zanimiva izkušnja no
@croma_man...nisem direkt preklopil...je bil vmes še Peugeot 206 z muzko, sam me je avto razočaral, je pa res, da je sistem v njem špilal tok v nulo, da sam kapo dol
Porabo olja težko komentiram, ker bom moral najprej še mal kilometrov naklepat...zaenkrat se mi zdi, da nivo še sploh padel ni nič

zanimiv pa je, kok ljudje vse vejo, kar sem videl, ko sem zadevo kupoval...in ponavadi največ vedo tisti, ki vozjo Cliota 1.5dCi, če ne še kaj bolj "divjega"...s porabo goriva je pač tko kot je povsod...če se voziš kot pač z vsakim drugim avtom se bo gibala okol 11l, če ga pa skoz v podn stiskaš sam to res tisto skoz do konca potem pa lahko skuriš (iz izkušenj) za 65 eur bencina v 400km računanje prepustim vam...rok46 dobro 17l sta najbrž imela, če sta ga žgala k norca...al pa je kaj z avtom narobe
@P206S16...kok ga je kit prišel?
LP
Vince