Slike "strokovno" narejene inštalacije. No comment.
kar odrezan originalni konektor in zaliman z izolir trakom
tukaj je "po domače" narejen konektor
Optični kabel modificiran in odrezan.Sploh ni bil primeren za moje modelno leto in optični sistem vozila. "baje" so ko sem čakal naročili drugega a so mi na Švedskem povedali, da niso nič menjali od originalne prve nabave kablov...šef servisa laže.
Vse to so spulili ven in avta in uredili inštalacijo kot je bila v tovarni prvi dan.
nosilec telefonske slušalke so naredili kar "po domače" iz koščkov pleha in plastike !!
zabili so ga med tipke MENU in ostale...tako da tipke niso več bile soft touch temveč hard push.
na optičnem kablu je bil originalni konektor katerega so odrezali in zalimali z izolir trakom.
Tukaj se vidi kako je negativni pol povezan kar na en šrauf, čeprav je na kablu (kateri im je bil očitno prekratek konektor prav za to narejen) a oni so povezali na prvi šrauf kateri je imel maso. ta šrauf drži stiroporsko izolacijo!!
Nedopustno in nevarno.
to je modul ki kontrolira nagib vozila in ima svojo originalno pozicijo na nosilcu. modul ima giroskopski del in mora biti točno na svom mestu. Ker jih je motil da so postavili optični kabel do subwooferja so ga kar skinuli z orig. pozicije in ga kot vidite zavezali z eno vezico kar na kable. Seveda se avto ni dal zakleniti, javljal je alarm vsakič ko sem parkiral na malo nagnjenem cestišču in ko je mimo prišel kamion.
To je orig. pozicija modula, pritrjen z nosilcem na pleh.
Ekran navigacije je montiran nakrivo. Potem so mi rekli, da sem preveč pedanten, da kaj pa je narobe če je mal nagnjen...vprašal sem ih in jih odpeljal do testnega vozila kjer je ekran raven !!
Po končani inštalaciji sem dobil takšne tepihe in pokrovčki ventilacije so seveda izpadali ven saj niso bili pritrjeni.
Senčnike za zadnja stekla in vrata sem naročil in v kompletu si dobil še 24 kljukic.
Oni so senčnike montirali brez njih tako, da so ga enostavno dali vmes med šipo in gumo. Vsakič ko si vrata odprl so izpadali ker niso imeli kljukice ter vidno bili deformirani na zunaj.
Tukaj so slike po popravilu na Švedskem kako zgleda originalni senčnik Volvo pravilno montiran.
V sprednjem delu armaturke je rezana originalna električna inštalacija da so lahko povezali seveda relej ki je izklapljal vso mogočo audio, video, DVD in navigacijsko, nadzorno, radijsko tehniko v avtu vključno z restiranjem vseh MENU funkcij na unlo vsakič ko bi telefon zazvonil. Ko je telefon zazvonil se je ekran navigacije začel zlagati v armaturko !!! In po konlanem klicu je šel kar sam od sebe ven. čeprav nisem imel navigacijo vklopljeno ali v uporabi.
da je še hujše ko si imel navigacijo in plan. Je ob telefonskem klicu zbrisal vse podatke in začel od začetka-vnesite pot. !!!
Vse to je nedopustno na takšnem ali kakršnem koli novem avtu. Je tako? E zato a je to pedantnost ali moja perfekcija bogami za ta denar hočem in zahtevam perfekcijo.
Kaj bi Vi na mom mestu naredili? Bili tiho?
Ojačevalec mankajo 3 šraufa tako da ni pritrjen. ??