Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po maj 28, 2007 6:50 pm

ghost rider je napisal/-a:Ja lej, men so xenoni ful delali težave. Jaz imam doma dve žarnice xenon in te luči ter vorschaltgerete. Luči ker niso na avtu so že cele neke prašne. Ja najcenejše te bi prišlo xenon set, sam odvisno če je teb to dost, ker še vseeno ni to to. Se voziš kdaj kaj blizu lenta?

čuj kak kdaj, malo višje delam (na prešernovi) why ?:D

tnx patrik, enako pri tebi in tvojem novem avtu. :)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To maj 29, 2007 8:53 am

ghost rider je napisal/-a:Ja lej, men so xenoni ful delali težave. Jaz imam doma dve žarnice xenon in te luči ter vorschaltgerete. Luči ker niso na avtu so že cele neke prašne. Ja najcenejše te bi prišlo xenon set, sam odvisno če je teb to dost, ker še vseeno ni to to. Se voziš kdaj kaj blizu lenta?

Daj ne pretiravajte tolko okoli totih xenon kitov :roll:

Ce nebos kupil Kaixen kita (okoli 200 €) potem je vseeno kaksen kit vzames, ker ostalo je itak cungalunga roba. Jaz mam zdaj cungalungo not pa je leto pa pol brez problema, prej pa sem skuro dva kompleta. Samo glej da mas garancijo, kiti pa se dobijo ze od 100 € naprej.

Glede monitorja in DVD plajerja ti pa lahko jaz ponudim vec kot ugodno :) Mam komplet DVD player + 2 monitorja za 250 €. Ce te zanima se boma dobla enkrat ti prinesem pokazat.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To maj 29, 2007 9:44 am

Courage™ je napisal/-a:

Daj ne pretiravajte tolko okoli totih xenon kitov :roll:

Ce nebos kupil Kaixen kita (okoli 200 €) potem je vseeno kaksen kit vzames, ker ostalo je itak cungalunga roba. Jaz mam zdaj cungalungo not pa je leto pa pol brez problema, prej pa sem skuro dva kompleta. Samo glej da mas garancijo, kiti pa se dobijo ze od 100 € naprej.

Glede monitorja in DVD plajerja ti pa lahko jaz ponudim vec kot ugodno :) Mam komplet DVD player + 2 monitorja za 250 €. Ce te zanima se boma dobla enkrat ti prinesem pokazat.

super. se boma zmenla, samo jaz 2 monitora ne rabim

. čeprav danes sem malo skup potegno kok sem vložil v avo (navidezno skoraj nič) v EUR pa že četertino avta skoraj :/ tak da me ma da bi glih zaj nehal z vsem :D

če mi lahko kdo zrihta kak KIT, ki ve da je OK, ga kupim že magari danes. pa seveda tako kot pravi courage za 100eur :P

aja nekaj me zanima.. kako dolgo hodi roba iz .de do nas? Ker sem v petek naročil, ker sma se zmenla za pl po povzetju, danes pa mi je poslal po mailu račun naj plačam, pa bo komaj potem poslal. Zdaj če jaz danes plačam ob nekje 12.00, mislite da je možno da je do petka roba doli? ker sem neučakan ojwefhčuiowsdf :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To maj 29, 2007 11:01 am

Ni varjante da bos do petka dobo. 3 dni rabi banka da ma on dnar nakazan na racunu.
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To maj 29, 2007 11:12 am

o moj bog. do takrat me bo že minlo do tega pa si bom kaj druga namislo :D eh.. sej bo :) pač naslednji teden.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To maj 29, 2007 9:23 pm

ok plačal sem. ju3 grem do ličarja da mi pove kok bi me stalo barvanje plastik :) courage glede lcdjev in ostalega pa se dajva res slišat, al pa mi vdaj kako slikico daj na mail (davor@triera.net), da vidim vizaulno malo tudi :) prosim...

lp,

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr maj 30, 2007 8:55 am

Daj me v petek poklici ( 031 336611 ) pa ti prinesem zadevo grema na kaki drink pa si poglej. Je pa to nova roba :)
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Če maj 31, 2007 10:37 pm

rekord :D 50km po avtocesti pri 3000obratih in 100km/h =) @ 205R17 seveda:) drugače imam 8,1 :D
Priponke
Slika004.jpg

Uporabniški avatar
mattey
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a mattey Pe jun 01, 2007 10:23 am

lep avto, nimaš kaj, ko bodo pobarvane letvice pa kljuke pa še bo tolko lepši!!
ko boš nabavo lcd, dvd.... pa to, pa malo poročaj, da vidim kako je na stvari, ker jaz tudi o tem razmišljam. felne so hudobne, dobro pašejo gor!! jaz bi še dal eno črno masko gor brez znaka pa temnil... :D :D to imaš tak verjetno več in manj v planu??
čuvaj pa pucaj... :D

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Pe jun 01, 2007 11:01 am

ja maska bi naj bila v sredini naslednjega tedna v slo in pa luči zadnje od irmscherja. Za lcd + dvd player pa se danes dobim z couragejom če bo mel čas in če se me bo do 14.30 usmilil študentski servis :) samo verjetno se me bo, ker sem bil danes tam pa sem pop*zdo, ker so se nore delali glede akontacije :D letvice bom barval ja, ko bo malo več denarja ker še mam par lepotnih popravkov za naret pa bo stalo pomoje ene 200e vse skupaj. šipe pa bom videl če bom temnil, prvo vse ostalo. pa še pozabo sem, da sem si v rutaru naročo spalnico mesec dni nazaj in so mi sporočili d aje prišla pa jo morem danes it plačat do konca. :D tak da :/

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe jun 01, 2007 11:50 am

a je to trenutna poraba al je pač povprečna (da si pred 50km resetiru)?
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Pe jun 01, 2007 12:04 pm

IcEm4n je napisal/-a:a je to trenutna poraba al je pač povprečna (da si pred 50km resetiru)?

ja 50km nazaj sem restartal

busman
Nov uporabnik

Napisal/-a busman Pe jun 01, 2007 2:48 pm

Feltne so res hude. Ker letnik pa je?
A si displejček za BC kej popravlu, al je še original.Moj je že ves pikčast.

L.P.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Pe jun 01, 2007 3:01 pm

l99, nisem popravljal nič.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Pe jun 01, 2007 7:46 pm

Lepa astra, feltne res lepo pašejo gor. Poveš kolk si dal za njih če ni skrivnost? Pa si kupil nove al rabljene?

Škoda ker nima klime, ker drgač vidim da nekaj opreme ima (BC, meglenke itd.). Dej povej, tele meglenke so bolj za okras kaj? :) Potovalni računalnik bi tud jaz ful rad mel kdaj v svoji, sem enkrat bral na opel forumu kako to naredit, mogoče se kdaj res še pripravim... Če bi bil iz kje bližje bi ti jaz pripeljal par kamionov frezanca za položit al pa kar asfalt :P

Dej še kakšno slikco notranjosti, kako je zdej z lesom? Me zanima kako to izpade. Aja pa si me fajn nasmejal ko sem videl slikce kako si dajal znake dol :D Črn polivinil čez znake pa avto na sonce :) No sam da si zrihtal...luknja je pa pri opel logotipu ja, pri ostalih znakih na srečo ne.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek So jun 02, 2007 6:00 am

ja oprema je CDX, meglenke so ql. so dokaj močne. slike notranjosti nimam, morem poslikat. Za felne sem dal ca. 520eur menda. + gume. kupil pa sem nove.

za znakce dol pa mi je bila to najlazja resitev glede na to da ni bilo fena na vikendu pri punci :D

lp,

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jun 04, 2007 9:49 am

kaj naj naredim glede zadnjih luči?

Dam že naročene irmscher gor? (bojim se da mi nebo všeč, čeprav videvam eno srebrno v mb z temi lučmi pa mi je sexy) - ni pa mi za homologacijo dat like 50e pa pol dol ker bom uvidel da je orginal najbolse?:/

naj orginalne zatemnim? :/

kaj pravite?
Priponke
lučiirmscher.jpg

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none Po jun 04, 2007 10:24 am

Lep avto mož, na pravi poti si!

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jun 04, 2007 10:25 am

none je napisal/-a:Lep avto mož, na pravi poti si!

mož glej pm, imam eno vprašanje..

:D

aja pa hvala :)

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po jun 04, 2007 11:40 am

Kaj pa vem... Glede na to, da maš tudi felne temna bi tele lučke od irmscher-ja pomojem sedle gor...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov