glede letvic...nebom jih barval na črno,ker potem pa bo zgledal kot tisti navadni megani ...naj se vidi da je ta oprema..... men osebno je ta kombinacija že prav všeč postala s temi kljukami itd..
feltne pa bom menjal če bo kdaj kaj viška denarja....ampak o tem trenutno ni duha in ne sluha
Brouky je napisal/-a:ju3 ko grem domov vam bom sliku računalnik pa bote vidl...ne vem ka je tuki tak teškega za razumet?4,5 je blo najmanj kar sm vidu porabe 5,2 pa največ...povprečna to...
izračunaj enkrat koliko kilometrov si naredil z enim tankanjem in boš videl, da pride do kar velikih odstopanj
lenivec je napisal/-a:spojler ni iz pravega materjala, pa premali je
kaj ti se hecaš rad ha?
IcEm4n tablice pa mi na tem več nena gre zataknit pri prednji šipi...te pa sem jo kr vrgel na zadnjo polico,ko še niso ble šipe zatemnjene se je vidla,zaj pa še to več ne :P
wannabe mož,me hočeš ti v hroma spravit? 19 col felge za naše ceste znajo imeti posedice na hrbtenici
No v planu so prej 17 col ali pa 18" kot pa 19" ... :P no pustimo se rpesenetit( na audiju sem tudi govoril da bom gor dal 17,na koncu pa 18...tak da pustimo se presenetit ) :P