DaDek je napisal/-a:mrežice na maski v črno, one kvazi air intake dol, nalepke dol, 17" pa nič plastike. Če kupiš felne še jih lahko vedno daš na drug avto če le ima enako razmerje med šraufi.
luči? zadnje? lexus boš gor metal? Zadnjih ne menjavaj, ker so te FUL LEPE.
moje mnenje.
pi je napisal/-a:daj no, kaj si te to naredo stari...
Tak ko ti je Pimped napiso naredi, pa ne d***j z nekimi plastikami gor pa dol, ker nikak ne zgleda, sploh to na havbi.
če nimaš denarja za enkrat vržt ven, pol šparaj pa kupi felne čez magari pol leta, sam prosim ne vsakega eura ki ti ostane sproti ven metat za neke take gluposti..
Pa brez zamere...
DaDek je napisal/-a:870eur?! Jaz sem dal za 17" Dezent V dark.. ki glih ni cheap roba + Pirelli zero nero 840eur!!
keri korenjak ti je dal tako ceno za 16" ?:D
DaDek je napisal/-a:ja povej kere si gledal? V končni fazi lahko tudi rabljene kupiš maš puno na a.netu in bolhi... npr. nekaj takega ko ima bolj slabe gume, za 1sezono še če nimaš zdaj tok denarja, pa nasledno leto pač pol gume kupiš nove. Pa te letos stanejo gume + felne nekje 300eur pa nasledno leto gume še 1x tok.
DaDek je napisal/-a:870eur?! Jaz sem dal za 17" Dezent V dark.. ki glih ni cheap roba + Pirelli zero nero 840eur!!
keri korenjak ti je dal tako ceno za 16" ?:D
extreme N je napisal/-a:hja je*** so edine ki niso osnovne za tako ceno. kaj cem. druzga ni. do 600 eur bi se dal z gumami, vec pa ne. torej zgleda da nebo nc za letos.
po novem letu nove z novimi gumami, ni druge.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost