Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Sr jun 06, 2007 7:50 am

ja no.. nism mel casa pa sm samo kliknu pa mislu da je napacen naslov bil podan. hvala :)
Extreme N

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jun 06, 2007 10:30 am

Ded.

Avta nebom komentiral, ker je v bistvu serijski lanos z nalepko.

Kaj se pa tice planov, pa si me malo razocaral. Upam da ne zameris, ampak to kar si napisal se je na avtih delalo 4 leta nazaj. Priporocam ti da kupis 17" felne, in to naj ti bo primarni cilj! Ko bos felne namontiral, se spravi kupovat fedre, da bos avto cim bolj priblizal tlom. Ko bos to naredo potrgaj dol nalepke, ker ti povem da bele barve avti, ki so zrihtani so najhujsi od vseh barv, in s to nalepko si mimo brcno. No ko bos mel vse zgoraj napisano nasteto se rahlo zatemni zadnje luci in potem si koncal. S plastiko in roof scoopi si bos samo nabral "obcudovalce" ki se ti bojo smejali za hrbtom.

Pa vzemi to kot dobronamerni nasvet, ceprav vidim da si moz na mestu, pa da se da normalno s tabo komunicirat.

LP!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Sr jun 06, 2007 11:54 pm

tocno tko, skoraj serijski z nalepko. poleg tega sm pozabu omenit da je nalepka tudi pokrila reze po vratih ki so mi jih naredili na parkiriscu in bi barvanje 3 vrat stalo prevec (vsaj zaenkrat).

nc ne zamerim, sj sm napisu da je vse dobrodoslo, se vsaj lahko orientiram kam in kako. ;) dns sm gledu 16" felne za precej dobro ceno. za 17" sploh nism uprasu. torej bi rajs 17"?? glede tega sm se ze kr odlocu, verjetno drug mesc ko bojo finance bom kr nabavu.

zadnje luci zatemnit? ok bom naredu en test s photoshopom pa dam gor da se bo vidlo.

glede plastike.. sm dubu po zelo lepi ceni, sploh se pa da dobit le 2 modela v sloveniji. in sploh ni tko v oci vpadljivo. bom tudi v photoshopu "montiru" in pokazu. Se mi pa ne mudi glede montaze, zdj ko je doma je doma in lahko pocaka. sm pa tudi ze kupca najdu ce mi nebo vsec ;)

hvala za komentar in nasvete :)

aja pa se to.. res da sem se lotil z malim, upam da mi bo v roku pol leta uspelo nardit kej pametnega. avto kot je pa ni vreden vec kot 2,5k eur. res da je najmocnejsa verzija lanosa, cena pa je katastrofa. tko da prodat ga ne mislim nikakor, sploh pa ni blo z njim nc narobe nikoli. tle sm ga pa dal gor da bi mi predlagali kaj pa kako. ni kej prevec za komentirat kaksen je :):) sm pa na enem forumu dobu odgovor: v tak avto se ne splaca vlagat. vrzi ga proc.
Extreme N

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jun 07, 2007 9:37 am

No te pa se malo poigraj v photoshopu da vidimo kak si planiral, pa bomo potem komentirali.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe jun 08, 2007 9:09 am

ne posluši takih k ti govorijo da se ne splača rihtat tega avta...konc koncev se nobenga avta ne splača rihtat...jaz gledam na to kot na hobi...hobi pa noben ni pocen ;) prinaša pa ljudem osebno zadovoljstvo...tak da ...go for it... :D ;)

Pa čimprej PS slike.... :D
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Pe jun 08, 2007 12:59 pm

evo slike kot sem obljubu. Nove luči prednje pridejo drug teden. sj vem da marsikomu ni vsec to kar sm do zdj naredu, meni se pa ne zdi slabo. sploh pa zato kr sm si prisegu da vec kot tretjine vrednosti nebom dal gor.
Priponke
P1012347.jpg
P1012345.jpg
P1012344.jpg
P1012343.JPG
P1012341.jpg
P1012339.jpg
Extreme N

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe jun 08, 2007 1:05 pm

mrežice na maski v črno, one kvazi air intake dol, nalepke dol, 17" pa nič plastike. Če kupiš felne še jih lahko vedno daš na drug avto če le ima enako razmerje med šraufi.

luči? zadnje? lexus boš gor metal? Zadnjih ne menjavaj, ker so te FUL LEPE.

moje mnenje.

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Pe jun 08, 2007 1:12 pm

daj no, kaj si te to naredo stari...
Tak ko ti je Pimped napiso naredi, pa ne d***j z nekimi plastikami gor pa dol, ker nikak ne zgleda, sploh to na havbi.
če nimaš denarja za enkrat vržt ven, pol šparaj pa kupi felne čez magari pol leta, sam prosim ne vsakega eura ki ti ostane sproti ven metat za neke take gluposti..

Pa brez zamere...
Slika

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Pe jun 08, 2007 1:13 pm

DaDek je napisal/-a:mrežice na maski v črno, one kvazi air intake dol, nalepke dol, 17" pa nič plastike. Če kupiš felne še jih lahko vedno daš na drug avto če le ima enako razmerje med šraufi.

luči? zadnje? lexus boš gor metal? Zadnjih ne menjavaj, ker so te FUL LEPE.

moje mnenje.

mrežice bom dal v črno ja, rabim pa dvokomponentno barvo da se nebo luščilo. nalepke bojo gor kr bi mogu vrata barvat (beri 2 postaa gor), 17? raje kot 16? za 16 z gumami nove sm dubu ceno 870 eur. za 17 nevem. plastiko bom montiru v photoshopu drug teden pa bom dal gor da se vidi kako bi zgledlo.

zadnje luči nebi temnil, ne. na lanosu so res lepe.

lp
Extreme N

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Pe jun 08, 2007 1:15 pm

870eur?! Jaz sem dal za 17" Dezent V dark.. ki glih ni cheap roba + Pirelli zero nero 840eur!!

keri korenjak ti je dal tako ceno za 16" ?:D

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Pe jun 08, 2007 1:19 pm

pi je napisal/-a:daj no, kaj si te to naredo stari...
Tak ko ti je Pimped napiso naredi, pa ne d***j z nekimi plastikami gor pa dol, ker nikak ne zgleda, sploh to na havbi.
če nimaš denarja za enkrat vržt ven, pol šparaj pa kupi felne čez magari pol leta, sam prosim ne vsakega eura ki ti ostane sproti ven metat za neke take gluposti..

Pa brez zamere...

feltne kupim konc leta,samo nevem al 17 al 16. upam da 17" niso preveč drage. zaenkrat bo pa tko ostalo. gledam pa naa to da vec kot 1/3 avta nebom vlozil, to je cca. 1300 eur, vsaj tko mi je ocenu avto na zavarovalnici.

nevem kaj vam tko ni nc vsec naa njem. v nobenem drugem postu ni bil noben tko skritiziran.. whatever.. ko bo koncano vse bo lepse. vsak ima svoj okus.
Extreme N

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Pe jun 08, 2007 1:21 pm

DaDek je napisal/-a:870eur?! Jaz sem dal za 17" Dezent V dark.. ki glih ni cheap roba + Pirelli zero nero 840eur!!

niso ravno najbol osnovni model 16", mozno da je zato taka cena. drugace pa nism najdu 17" z gumami za nizjo ceno, pa 4x100 mam razmerje. ce dobis kak primer pa lepo prosim.

hvala
Extreme N

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Pe jun 08, 2007 1:23 pm

ja povej kere si gledal? V končni fazi lahko tudi rabljene kupiš maš puno na a.netu in bolhi... npr. nekaj takega ko ima bolj slabe gume, za 1sezono še če nimaš zdaj tok denarja, pa nasledno leto pač pol gume kupiš nove. Pa te letos stanejo gume + felne nekje 300eur pa nasledno leto gume še 1x tok.

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Pe jun 08, 2007 1:31 pm

Lej, oprosti ampak tiste scoope pa tatooje dol vrzi in to čimpreje ;)
tko kot je courage reku 17-ke pa spustit.......za začetek bi pa lahko znakce dol pobral, okvirje od tablic,itd....
se eden po krškem vozi spuščen pa feltne in morm priznat da je bomba.

tko da če se boš šel nek styling, glej raje v tej smeri. sicer pa je to tvoj avto in ga boš pač po svojem okusu pedenal.

LP

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N So jun 09, 2007 9:33 am

DaDek je napisal/-a:ja povej kere si gledal? V končni fazi lahko tudi rabljene kupiš maš puno na a.netu in bolhi... npr. nekaj takega ko ima bolj slabe gume, za 1sezono še če nimaš zdaj tok denarja, pa nasledno leto pač pol gume kupiš nove. Pa te letos stanejo gume + felne nekje 300eur pa nasledno leto gume še 1x tok.

ne najdem prou nc pametnega na netu rablenega. 4x100 17" jih skorej ni, oz. so najbol standardni model.
Extreme N

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N So jun 09, 2007 11:07 am

ni ravno 17", je pa cena fajn in se lepe so:
http://www.bolha.com/oglas2355763

kaj pravite na to??? bi pasale na avto?
Extreme N

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none So jun 09, 2007 11:48 am

Grozno je to mož, groznoooo!

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N So jun 09, 2007 12:04 pm

hja je*** so edine ki niso osnovne za tako ceno. kaj cem. druzga ni. do 600 eur bi se dal z gumami, vec pa ne. torej zgleda da nebo nc za letos.

po novem letu nove z novimi gumami, ni druge.
Extreme N

Uporabniški avatar
hirabbit
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a hirabbit So jun 09, 2007 12:25 pm

DaDek je napisal/-a:870eur?! Jaz sem dal za 17" Dezent V dark.. ki glih ni cheap roba + Pirelli zero nero 840eur!!

Meni so najcenejša platišča od AWS 16" (dokaj leva firma) + gume BF Goodrich (ne vem točno keri model, ker mi je povedal samo okvirno) 205-45/16 ponudli za - pazi to - 1150 EUR. (sej ni važno kje). Me je kmalu vrglo na rit. Tako da je treba precej pazit, kam po gume in feltne, ker se cene razlikujejo tudi do 40% !!! :shock:

Uporabniški avatar
more
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a more So jun 09, 2007 12:38 pm

extreme N je napisal/-a:hja je*** so edine ki niso osnovne za tako ceno. kaj cem. druzga ni. do 600 eur bi se dal z gumami, vec pa ne. torej zgleda da nebo nc za letos.

po novem letu nove z novimi gumami, ni druge.

Ne takoj obupat, ker za ta denar se pa že tut dost bol pametnih felten dobi ;) Mal pobrski po netu pa boš marsikej najdu.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost