Cash je napisal/-a:Kaj ni reku, da je hrana poceni???
chgotom je napisal/-a:DoubleG je napisal/-a:Hja, bencin je že pocen. Sam kaj ko je pivo 5 $ in sendvič 10 $ (NYC)
Pa se drazje je... si to narocal v kaki srednje dragi restavraciji? V trgovini sigurno nisi to kupoval...
In ne primerjat NYC z Ameriko na splosno, NYC je poglavje zase in precejsen ekstrem.
LP iz Chicaga!
DoubleG je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:DoubleG je napisal/-a:Hja, bencin je že pocen. Sam kaj ko je pivo 5 $ in sendvič 10 $ (NYC)
Pa se drazje je... si to narocal v kaki srednje dragi restavraciji? V trgovini sigurno nisi to kupoval...
In ne primerjat NYC z Ameriko na splosno, NYC je poglavje zase in precejsen ekstrem.
LP iz Chicaga!
Na Manhattnu sem šel v eno pivnico tam pri Rockerfeller centru.
erixon je napisal/-a:Bil enkrat v Chicagu. Super mesto. Ob jezeru je lahko noro lep sprehod. Pa šel sem na tekmo Cubsov na Wrigley Fieldu. Nor teden!
Glede plače pa pozabljamo, da je to v bistvu bruto plača, ker potem je zdravstveno zavarovanje (drago!), pa pokojninsko varčevanje, pa davek na dohodek itd. Ni vse tako rožnato kot se sliši.
Da pa ostanemo malo na temi. Imaš še kaj dodatnih slik s tega showa? Meni so avtomobili nori, le tiste poslikave so ene čisto preveč kičaste. Sam se pa sicer navdušujem nad hot rodi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov